fångad av en stormvind?

kom precis hem från skolan. har fruktansvärt ont i magen och mår illa, så det kändes hur ovärt som helst att ens gå runt där när vi ändå inte gör något vettigt.

istället ligger jag i min säng och lyssnar på stormen utanför. shit va det blåser, huset kommer typ blåsa iväg hej hå.

men ja, imorgon verkar det som fest och på onsdag är det ledighet. awesome vecka!


svar på kommentarer

Hur tränar du magen? Har du några bra tips på magövningar?
Svar: Jag tränar magen på gymmet. Sit-ups med vikt, plankan osv. De gamla vanliga övningarna. Men det gäller också att träna andra kroppsdelar så som t.ex. ryggen och benen. Armarna är också viktiga. Magen är med i varenda övning du gör för hela kroppen, då magen hjälper till att stabilisera kroppen i övningar.
På gymmet där jag tränar har de TRX-band som de heter. Där sätter jag i fötterna och det är stenhårt att träna magen med de, då du behöver stabilisera kroppen hela tiden.

Men en tränad kropp behöver också konditionsträning. Vilket jag aldrig tränar. Men bara att springa osv gör att du kommer få en plattare mage. Tillsammans med kondition och magövningar så kommer du få en perfekt mage. Det gäller bara att kämpa på.

hur har du fått så platt mage?
Svar: Ungefär samma fråga. Båda kommer från inlägget [här]. Men jag värmer upp på löpbandet i 5-10 minuter, det gäller att inte trötta ut musklerna innan du tränar styrka. Sedan gör jag övningar i TRX-banden, sit-ups osv. Men det är inte bara magövningar som tränar magen utan magen stabiliserar som sagt hela kroppen och du övar magen lite i varje övningar.
Tränar man mage måste man även träna rygg, annars får du lätt en hållning som är böjd framåt. Inte assnyggt. Så jämna upp magmusklerna med ryggen. Ländryggen är bra att träna (längst ner på ryggen), vilket du lätt gör med rygglyft.

Men jag har inte slutat med någon mat. Jag äter det jag åt förr, potatis, bröd, godis, chips, läsk. Kroppen är byggd och anpassad för att äta potatis osv, och LCHF-dieten är bara för latmaskar som Paulo Roberto säger. Du måste träna dig till en snygg kropp, inte sluta äta. Slutar du äta, blir du bara större. Äter du frukost, frukt, lunch, frukt/fika, kvällsmat, så får du är bra ämnesomsättning. Då gäller även att röra på sig. Gå ut och gå 30-40 minuter. Ju mer du tränar, ju mer ska du äta.

helvetes mänsklighet

jag är förbannad, ledsen och helt jävla frustrerad på den här helvetes världen. vad händer?
som många troligen sett, finns det en video där en liten pojke, max 13 år, knullar en hund (eller get eller något). och detta skrattar folk åt?
hur i helvete kan man bara få för sig att "våldta" ett djur? djuret har inte en chans att en komma loss. köp en hora?  vad som helst. jävla psyk.
jag är inte speciellt bra på att argumentera om min sak. men hur kul är detta?

ni har väl även sett bilden på killen som häller i en hund tequila? varför i helvete? gå på chanslösa djur.
jag är så fruktansvärt jävla förbannad. och faktiskt, jag skäms över att vara människa just nu. vad händer med den här världen? hela mänskligheten är helt vrickad.

och på tal om lite bättre saker. svarar på en kommentar senare idag.

fuck this

pga penicillinet får jag inte anstränga mig. fick mitt träningsschema, och var alltså bara på gymmet 20 minuter. känns bra med nya övningar, då jag tappat motivationen för jag inte vet vad jag ska göra.

istället ska jag tröstäta chips. hur sugen som helst. dags att ta cykeln och köpa något gott. pöss


on my way

äntligen på väg till drömkroppen. magen börjar bli i form. nu gäller det att ligga i!


ekorrgos

skön feberfrossa pga infektionen. är inte i skolan idag, ligger hellre i sängen och gosar med kissen.

får jobba hårt med svenskan idag, så kanske jag är färdig med den till imorgon.


cause i have a bad day

fått bekräftelse på urinvägsinfektion
skrivit ett pissigt naturprov
inte skrivit något på min svenskaredovisning tills imorgon

kan nu förklara den här tisdagen som dålig

lättar dock upp stämningen med finaste bilen puss


fråga på

http://ask.fm/fridaalarsson

nu har jag också skaffat det här. random och mainstream, men fråga på!

always


racerfrida

kört från skolan till värnamo. skämt ut mig på stadium med att köpa converse i storlek 34. kört hem till smålandsstenar från värnamo.
nu är jag glad och ska plugga natur och sedan träna! kör hårt då.


see heaven's got a plan for you


day after legday

igår körde jag ben och rumpa på gymmet. det känns idag kan jag säga, och kommer säkert bli några gånger värre om bara någon timme. det är så det brukar vara.
 
för övrigt kan jag säga att jag bara avskyr skolans internet. försöker göra förberedelser till det muntliga vi ska ha nästa vecka, och tror ni det går? nej, för det här himla internetet låter mig inte komma in på bloggarna jag ska analysera. åh pissar på det.
 
whatever. solen är framme idag och det är riktigt varmt här på armen. taggar för övrigt inte alls en håla på 1½ timme, ensam. lisa är sjuk. förevigt ensam är jag. lolz.
 
#ego #sunshine

get a healthy life

nu ska jag satsa. bli smal. inga ursäkter. inga sötsaker mer än på helgen.

kämpa!


ensam


dear extra fat


idag är jag glad

vid 7 väntar gymmet med ett galet pass, imorgon åker jag till julia och sover sen hos rasmus.

nu är jag glad!


RSS 2.0