flera timmar. glädje. åsikten.

Sitter och känner mig otroligt duktig som slitit med mitt arbete i 3 timmar, men jag är missnöjd över att jag bara skrivit en A4-sida med fakta. 

Sitter nu och gosar i min gosiga filt, musik i öronen och goda vänner på Facebook. Klapprandet på tangenterna gör mig till en lycklig flicka. Tänk er.
En människa, som gång efter gång sårat mig till jag var på botten, kan göra mig så otroligt glad? Det är sjukt, iallafall enligt min åsikt, då det är den enda jag faktiskt lyssnar på till 100%.
Det är också den enda åsikt som jag tror på. Den enda åsikt som jag vet alltid är sann.


historia. vatten. stress.

Skoldagen är slut, och nu sitter jag istället hemma med min skoldator och klurar på min otroligt jobbiga uppgift vi har till måndag. Jag känner mig rätt stressad, men som vanligt fastnar jag på Facebook och även bloggen, mobilen är ett hot mot mitt arbete också, därför ska jag sätta en stor lapp över datorn där det står något otroligt peppande ..

Men nej, seriöst så måste jag verkligen skriva nu! Vi hörs sen helt enkelt.


dagens. lång dag. torsdag.

Jag har en lång dag framför mig. Psykologin är inställd, men resten är kaos. Slutar om en kvart, tack Gud.

Sitter ialla fall just nu på historialektion och skriver på mitt arbete som ska in på måndag. Det verkar även som jag ska ha muntligt och jag vill inte alls det, har lite ångest över det .. Stå där framför klassen, prata om något jag egentligen inte alls bryr mig om .. Berlinmuren alltså. Visst är det en tragisk händelse i historian, men jag bryr mig inte speciellt mycket om det. Men nu är det bara att köra, imorgon är det juni och alltså bara 2 veckor kvar till lov! Jag går i ettan endast 2 veckor till. Galet fort detta året har gått, verkligen.

Helgen ser ut som följande att troligen inte göra ett skit imorgon, grilla med mamma och pappa, kanske träffa nån trevlig själ. På lördag kanske jag ska träffa en vän, annars blir det släktkalas hemma hos mig för mamma och pappa och på kvällen kanske partaj. På söndag blir det nog troligen sova, göra färdigt mitt arbete osv.

onsdagkväll. uppsatsskrivande. facebookchatten.

Började skriva på min uppsats, kom inte så långt men ska verkligen jobba på lektionen imorgon då jag även kan få Åsas hjälp, vilket behövs ganska mycket.

Annars idag har jag inte gjort något, sovit och ätit. Det dagliga som man måste göra för att överleva i den här världen. Nu sitter jag vid Facebook och mitt liv går inte ut på mycket mer än att knappra på tangentbordet. Dock tänkte jag väl ta och borsta tänderna, eftersom jag är så dålig på det enligt tandläkaren, då jag fick lite skäll över mitt läskberoende. 

Imorgon är det lång dag i skolan, halv 4 slutar jag. När jag kommer hem då ska jag skriva på min uppsats och sedan ska jag nog försöka ut och gå en runda.

Men nej, nu ska jag inte sitta här mer utan göra mina tänder en god tjänst. Godnatt.


musik. plugg. spotify.

Jag skriver nu uppsats, och har faktiskt precis börjar på den. Jag tänkte då på hur mycket musiken kan höja humöret och man blir nästan peppad på att skriva en uppsats. Därför tänkte jag länka 3 låtar som spelas mest hos mig just nu. (Spotifylänkar)

Pound the alarm - Nicki Minaj
La La Love - Ivi Adamou
Marilyn Monroe - Nicki Minaj


uppsats. berlinmuren. musik.

Dags att kryssa Facebook för nån timme! En uppsats ska skrivas så fort som möjligt, med så mycket innehåll som möjligt. Den ska vara klar på måndag. Förstår mig inte på detta, men jag hoppas verkligen på ett vettigt betyg i historia, då det är en avslutande kurs. Skönt.



mattefilm. slutar. hungrig.

Snart slutar jag den här skoldagen. Äntligen kan man räkna ner dagarna till sommarlovet.

Har matte just nu, vi kollar på en film om siffran 1. Jag lyssnar på musik och kollar lite skit på telefonen, väntar på att jag ska få sluta och ta bussen hem. Väl hemma måste jag börja med min uppsats, sen ska jag nog softa lite, kanske ta min cykel ner till solariumet?

Tvättade min pärla igår, vi bytte däck och nu är hon klar för sommaren!


svar. vad vet du. tröttsamt.

Ska svara på den här kommentaren. Jo vi kom visst in på hotellet för dom kollade inte leg. Vad vet du?


helgen. bilder. awesomeness.

Karnelevalen









Lördagskvällen




Ni är bra brudar.

trött. tidigt. partayayay.

Ligger i sängen, nyvaken, öken i munnen och ont i öronen. Även en del ledsen pga lite skit igår, men det löser vi idag!

Igår åkte vi med bussen 20 i 10 till Gislaved och där sprang vi runt med folk och sen drog vi till nån. Efter nån timme drog vi till hotellet och där va det mycket folk, mest äldre men jaja. Tog bussen hem 20 över 1 och var hemma hos mig vid 2. Gick och la oss och nu ligger Lisa och sussar sött där i min gästsäng och jag funderar på att gå på toa och sedan hämta vatten hihi!

Hörs sen med bilder från kvällen!


lisa. gislaved. stressigt.

Måste skynda mig men kände att jag behövde blogga lite för jag missat att göra det idag. 
Igår så hände det inte mycket alls, la mig vid 2 ungefär och vaknade vid 10 idag. Gisledagarna har inte så mycket mer att bjuda på än snoppar och bröst. Jag pratar självklart om ballongdansen. 

Men ja, Lisa kom hit vid 6 ungefär och nu ska vi strax iväg till Gislaved för att se vad som händer där ikväll, antagligen partayayayya. 

Hörs imon, med bilder som jag tog tidigare idag på karnelevalen. Ha en bra lördag!

Nyaste bilden osv.

tråkigt. fredag. gisledagarna.

Jag ligger i min säng. Borde va den enda i hela Smålandsstenar som inte gör ett skit. Vill festa, men har inte dricka, bara till imorgon nämligen, och då hoppas jag fan på fest, för då kommer även Lisa Fredriksson till mig troligen! Längesen som fan, så henne saknar jag enormt mycket.

Ja, iallafall har jag lyckats få en vattenblåsa på min fot efter mina ballerinaskor, misslyckat. Pappa har även köpt sig en iPhone 4s idag haha, vafan? Han kommer ändå inget göra på den ..

Men nu ska jag smsa nån random och se om jag kan göra nåt ikväll! Ha en bra fredagskväll!


converse. psykologi. otaggad.

Blev inte att köra hem innan, jag vågade verkligen inte .. Haha! Men vi fick med oss det vi behövde hem, gött. Conversen va verkligen behövliga, hur såg mina gamla ut alltså? Helt bruna typ haha. Med dom gamla ska jag göra en grej, som ni får se när det är klart, hoppas det blir bra ialla fall.

Har precis ätit lite kvällsmat, och nu tänkte jag börja med min psykologiuppsats som skulle vart inne idag .. Palla! Har även värsta stora grejen som ska in på torsdag nästa vecka också .. Samhäll och historia tillsammans. Det här känner jag på mig att det kommer bli stressigt sen. 


nervös. halmstad. bmw.

Sitter i bilen på väg till Halmstad för att utföra lite ärenden med pappa. Dels köpa rengöring till poolen och även ett par nya converse till mig.

Han berättade nyss att jag ska köra hem från Halmstad sen .. Det är motorväg och grejer ju, kommer svettas ihjäl och just nu är jag väldigt nervös! Jag berättar sen hur det gick.


alone. prov. lunch.

Sitter i skolan är typ forever alone. Mina vänner skriver prov och jag har skrivit klart. Nu sitter jag med Lajal dock, haha! Men ja, en vän i klassen.

Slutar efter nästa lektion, hur skönt? Iallafall så tänkte jag äta lite kyckling sen när mina vänner skrivit färdigt!


varm säng. trött. sovmorgon.

Herregud va min säng är varm. Det är helt sinnessjukt.
Visst, jag sover med både filt och duntäcke, men så här varmt brukar det inte bli?! Har varken filten eller täcket på mig nu och mina ben bräns sönder, eldas upp inifrån. Men åh så skönt att värmen verkligen är här!

Sovmorgon imorgon som sagt, blir rätt nice. Bussen går 9.10 så jag kan gå upp typ 8. Så underbart.

Godnatt!


varmt. soldäck. bränt skinn.

Idag har det varit precis lika varmt som igår. Dock var skoldagen något av det onödigaste i mitt liv, faktiskt. Först skulle vi ha engelska, men den var bara för de som missat inlämningar osv. Så vi satt ute i nästan en timme på en gräskulle vid skolan, hur skönt som helst. Sedan in på lektion, svenska var det då, där vi kollade film och fick sluta tidigare. Och sedan hade vi ingen matte. En lektion på hela dagen. Värdelöst. 

Men kom hem vid 12 och då åt jag, sedan låg jag ute i min solstol i några timmar och efter det var det oljning på soldäcket som stog på listan. Det tog sin lilla tid, men bra blev det och bränd vid skulderbladen vart jag. Men det lägger sig väl det också. Har nu läst ungefär 20 sidor psykologi. Känner mig duktig as hell. Uppsatsen gör jag imon, orkar inte nu!

Imorgon har jag sovmorgon till 10.05 och sedan ska jag ta ledigt de två sista lektionerna för att utföra lite ärenden. Så alltså slutar jag 13.05. Klagar inte alls. 
Mycket fräsch tjej med psykologiboken.

en fråga. håravfall. hjälp.

Hallå? Jag har otroligt hemskt mycket håravfall, det är inte ens mänskligt med så här mycket håravfall .. Jag lovar. Så jag undrar nu, har ni något bra tips? Jag behöver allt, jag vill ha tillbaka mitt hår. Det börjar bli flint, och tunt, som fan. Åh jag orkar inte. 16 år och tunnhårig. Men okej, livet hallå?

Priorin, B-Vitaminer, laserkam? Kom igen, snälla jag ber er verkligen att hjälpa mig!


dusch. psykologi. softar.

Nu tänkte jag dra och duscha för att fräscha upp mig efter den här svettiga dagen. Det har varit typ 30 grader hela dagen, hur skönt som helst.
Ikväll har jag, mamma och pappa grillat hamburgare. Hur gott? Men det är nog inte riktigt familjen Larssons dag idag. Först så häller mamma typ ut massa ketchup på hela altanen, sen häller pappa ut massa hamburgedressing och sen spiller jag ut massa saft? Haha, åh bra kämpat.

Det här blir nog sista inlägget för idag, orkar nämligen inte blogga senare och jag tänkte lägga mig tidigt idag för jag är dödstrött verkligen .. Som vanligt!




nationella. svenska. sol.

Sitter nu på svenskan och kollar på film. På förmiddagen idag hade vi 3 och en halv timmes nationella i matte.
Det är fett skönt ute, asvarmt och jättesoligt, hur härligt som helst verkligen.

Men nu slutar jag om 5 minuter, hur skönt som helst, och när jag kommer hem ska jag plugga psykologi och även skriva en uppsats i psykologi.


funderingar. varmt. fotboll.

Min vän frågade mig, på ett skojsigt sätt, "Vad glömde du den här gången?". Jag tänkte .. Och jag sa att jag inte glömt något. Men när jag väl var hemma .. Talade jag om en massa saker för mig själv. "Min värdighet, stolthet och mitt rykte." 

Snart ska jag iväg och kolla på fotboll när bland annat Lisa och Josephine spelar. Kan bli roligt att se de spela faktiskt, inte gjort det, mer än när jag var deras motståndare. Undrar om jag får med mig någon trevlig själ och kolla med mig, för det känns ju lite ensamt annars. 

Och idag har vädret verkligen varit på min sida. 25 grader varmt, skinande sol. Men när jag kom hem brakade helvetet loss och självklart började det åska då. Men det var ganska skönt med tanke på hur kvavt det var. 

Men nu ska jag fixa lite, sen tar jag hojen och cyklar ner till Domarvallen!

måndag. skolmat. fokus.

Gislaveds gymnasiums mat, för er som går här och vill veta maten ..
Sitter nu i fokus med Lisa, pluggar inför nationella imorgon .. Fuck matte. Varför nationella varje år för? Det är onödigt som fan.


förevigt. ord. tankar.

Du sa förevigt. Du menade några år. Förevigt är mycket mer än tid. Det är livet plus nästa liv plus nästa liv. Det är allas liv tillsammans. Och du säger till mig att du ska finnas hos mig förevigt. Hur menade du? Att du ska leva vidare med mig, att du ska på nytt födas till en värld bortom den här?
Förevigt. Vad menas med det? En månad. Ett år. Två år. Tjugotvå år. Tills döden skiljer oss åt. Vad vet jag, en flicka på 16 år, som inte ens levt en femtedel av mitt liv än?
"Du och jag förevigt", "Jag kommer finnas hos dig förevigt", "Jag kommer älska dig förevigt". Vad vill ni med dessa ord säga?

Och vad betyder "alltid"? Lyssna på dessa två stavelser "all-tid". För all tid. Jag förstår inte. Vem skapade dessa svårförstådda orden? Och varför kom denna människa inte på hur man skulle tolka dessa orden?
Att ord kan förstöra så mycket.



big brother. fotboll. söndag.

Idag har jag och Josephine varit och kollat på fotboll på Domarvallen. SGoIF spelade mot Hestra, och SGoIF vann med 2-1 tror jag!

Annars idag har jag bara hjälpt pappa med en grushög vi hade på tomten och sen pluggat lite matte. Alltså lugnt söndag. Mycket skönt!
Jag har ätit som fan idag, märkte verkligen i min kropp idag att jag var dålig igår, så det kom verkligen igen sig.

Nu tänkte jag kolla på Big Brother som börjar nu på TV11. Vem tror ni åker ikväll? Jag hoppas att Amandus åker, han är trist som fan!


illamående. beavis and butt-head. godnatt.

Ligger i sängen och lyssnar lite på musik. Men såg att det va Beavis and Butt-Head på mtv nu, det är fan awesome!
Fick inte i mig mer än liten bit "tårta", eller vad man säger, innan. Hoppas jag mår bättre imon alltså och inte vaknar med värsta illamåendet och så.

Så nu ska jag väl försöka sova, hoppas på bättre tider och gosa lite med kissen. Godnatt!


magont. nyvaken. mys.

Jag har otroligt ont i min mage, haft sen jag bloggade igår. Men festen va rolig, dock var jag nog nyktrast eftersom jag inte kunde dricka med mitt illamående. Men jag tror att mina vänner hade väldigt roligt!
Vid halv 2 följde jag med Rasmus hem och så. Vi kollade lite på film och snackade sen myste vi och somnade väl vid 5 nånting. Imorse vaknade jag vid halv 10 så jag har väl varit rätt trött hela dagen, men tog bussen hem tjugo över 2.

Vaknade för en halvtimme sen kanske och nu ska jag fortsätta umgås med mina föräldrar! Pappa kom hem igårkväll också! Så skönt att han är hemma nu. Hör av mig sen kanske, och outfitbild glömde jag ta igår, men en bild på mig och Lisa kan jag bjuda på!


taggad. förfest. partayayayay.

Nu sitter jag här, taggad som fan. Eller? Jarå, bara lite ont i min mage nu osv för jag åt nog lite för mycket mat ..

Sitter hos Clara nu iallafall och har precis tagit lite foundation. Borde skynda mig lite! Outfit osv kan ni få senare.

rättstavning. bettan. underbaring.

Jag satt igår och skrev sms till Lisa. Jag skulle av någon konstig anledning skriva "Bruttan", men rättstavningen på mobilen ändrade det hela ordet till "Bettan". Jag tyckte det va väldigt gulligt och det är nu mitt nya smeknamn på min bästis. Nytt namn i telefonen har hon också fått. Från "Lisa Öggesjö ♥" till "Lisa Bettan Öggesjö ♥". Fick alltså lilla "Bettan" på tankarna när hennes favoritpartydänga kommer i min spellista. LITTLE BAD BETTAN.

Nu ska jag ner och se till att jag och mamma fikar, sedan ska jag duscha och börja packa lite så jag blir färdig i tid utan stress. 

Underbaring. Bästo. Love you.


fredag. ledig. taggad.

Städar mitt rum med hög volym, njuter av ledigheten och taggar som fan till ikväll. 

Igår gjorde jag ingenting, kollade inte ens på Big Brother så jag kände att det inte var lönt att blogga. Jo, jag tvättade vardagsrumsfönstren, men annars inget. 
La mig vid 12 och somnade runt 2, så idag är jag lite trött efter att ha vaknat klockan 9(!). Iallafall så får jag nog ta och sova lite middag sen, hihi! 

Pappa
kommer hem idag, runt 5. Efter nästan 5 veckor borta va det dags för han att komma hem tycker jag. Och för er som undrar varför han är borta så mycket, så jobbar han i Norge.

Runt 5-6 ska jag, Lisa och Frida åka till Clara för att grilla, fixa oss och tagga till festen sedan. Hestra it is!

Jaja, jag hör av mig senare.

Clara, Frida & Jag.


trött. midnatt. sängdags.


Det där är min snygga frisyr jag har just nu. Mycket, mycket fin. Ruffsig, tovig frisyr. Även lite flint där på sidan, fint.

Ialla fall så har jag legat och kollat på Big Brother en bra stund. Händer inte så värst mycket där just nu, just nu ligger alla och försöker sova typ .. Haha!
Tänkte faktiskt själv försöka sova nu, otroligt trött, fastän att jag sovit massor idag. Imorgon är det torsdag, hur skönt att inte behöva gå till skolan då? Otroligt. Så imorgon vet jag inte alls vad som händer, kanske umgås med någon trevlig människa eller något liknande. Det märker vi. Godnatt!

big brother. softar. grill.

Kollar på Big Brother lite och softar. Jag och mamma ska snart grilla, och sen ska jag sitta här uppe och sitta vid datorn och kanske kolla på film.


långhelg. grilla. partayayayay.

Nu har jag vart dålig med att blogga. Men jag har inte orkat. 
Igår hade jag 3 och en halv timmes tyska-nationellt. Det va drygt som fan, men dagen gick vidare och jag hade två lektioner till under dagen. Somnade i 3 timmar när jag kom hem, vilket resulterade i att det var svårt att sova på kvällen.

Idag hade jag endast engelska-nationellt och sedan fick jag åka hem, alltså från 8.30-10.55. Åkte hem 11.30. Somnade till typ halv 5 då mamma kom hem. 
Snart ska vi grilla lite kyckling, och sen ska vi mysa lite! Imorgon är det torsdag, men en ledig dag. Åh, så skönt. 

Och så taggar vi fredag, då vi ska spååååra jao.

Random partypic från i december!


sängen. otaggad. godnatt.

Ligger i sängen och undrar verkligen hur mitt tyskanationella kommer gå imorgon. Har köpt en sån där blå Powerrade, så får hoppas att det kommer gå bra. Hoppas iallafall på E. Uppsatsen och hörförståelsen oroar mig mest, hatar det!

Iallafall så sov jag 1 och en halv timme innan, va väl kanske inte det klyftigaste jag gjort idag, men det va otroligt skönt för stunden. Just nu är jag pigg och ligger och lyssnar på lite musik för jag taggar otroligt för fredag! Har lite saker först jag måste fixa, ja .. Lite grejer sådär mitt i veckan.

Vi hörs imorgon. Har tyskanationella, svenska och samhäll imorgon, lär vara stendöd på kvällen japp. På onsdag är det engelskanationella. Sen är det ledighet, så skönt! Godnatt.


kommentarer. svar. retard.


Svar till Anonym (Lisa):
Jag älskar dig med lilla vän. Puss!

Svar till Linnea:
Ja, jag har mina funderingar på att färga tillbaka till blont hår. Min frisör, Lotta, säger att hon tror att det skulle vara coolt med blonda slingor i det röda. Men jag tror det kommer bli oranget. Rött är väldigt svårt att färga över också, för det finns alltid toner av det röda kvar, som t.ex. om jag färgar brunt kommer man kunna se lite röda skiftningar. Annars skulle jag kunna ha kvar min röda hårfärg länge för jag trivs otroligt bra i det. Det jobbigaste är att det kan färga av sig på t.ex. örngott och handdukar. Men färgar jag blont igen blir det troligen inte så otroligt blont som jag hade innan jag färgade det rött .. Då var det väldigt platinablont. Jag vill alltså ha typ askblont eller något liknande.
Kul att du tycker att det klär mig, blir väldigt glad över det.

Håret då:


Håret nu:

skola. svenska. måndag.

Sitter i skolan nu och gör någon uppgift om svenska dialekter då vi får välja en var. Jag valde västmanländska, det är så jag vill prata och den gamla damen jag precis lyssnade på lät precis som min mormor!

Har håltimme efter den här lektionen. Ganska lång, runt 3 timmar. Då ska jag snacka lite med Kaisa och troligen läsa lite i min engelskabok. 

Lisa ber mig att publicera detta inlägget nu .. Retard.

Skriver om helgen när jag kommer hem sen!

godnatt. pojksnack. gosigt.

Tänkte sova nu. Men det känns inte kul att säga det till Lisa T som jag just nu pratar väldigt mycket med på Facebook. Vi snackar massa snygga pojkar på skolan. Haha! Helt sjuka. 

Imorgon ska jag upp tidigt. Runt 9 redan för jag måste sminka mig, packa och sen dra ner till tåget som går vid 10.54. Så nu tänkte jag gosa ner mig jämte kissen som ligger här och snarkar. 

Godnatt vänner!

gulligast. bästa vän. puss.


Ser ni vad jag ser. Lisa den sötisen lånade min dator innan för att kolla lite, och så ser man detta nu när man sätter sig vid datorn nu ikväll. Åh jag är så himla glad för min fina vän. Du är klart gulligast. Älskade Lisa!

Pratade med Julia i telefon innan och fyfan vad jag saknar den tjejen alltså. Imorgon blir det väldigt kul att träffa henne! 
Nu sitter jag och pratar lite med Kaisa på Facebook. Galen tjej det där alltså. Men vi taggar fest som fan nästa helg. Galet kommer det bli!

Hockeyn är på. Sverige ligger under med 6-3 mot Ryssland. Ryssland är duktiga, men Sverige borde väl ha lite mer att sätta emot? Tydligen inte. 

spöregn. mys. ändrade planer.

Var ute efter skolan med Lisa i spöregnet och gick, nästan en hel mil i storm. Men äsch, vem bryr sig. Duschen satt fint när jag kom hem efter mer än en timme iallafall.

Imorgon vart det helt ändrade planer och jag åker inte hem imorgonkväll utan jag stannar hos Julia och myser. Kommer bli fett awesome, saknar henne så!

Hockeyn är på, Sverige - Ryssland. Mysigt med Coca-Cola och Cheez Cruncherz! Återkommer senare istället, nu ska jag fortsätta kolla.


amanda. big brother. torsdagskväll.

Följde med Amanda hem idag. Längesen vi var efter skolan. 
Men vi gjorde amerikanska pannkakor, som inte alls blev som dom skulle .. Men otroligt jäkla goda! Sedan pratade vi massa, och dansade lite till gamla låtar. Det är så skönt att vara med Amanda för man kan verkligen vara sig själv. 

Gick hem vid halv 9 och satte mig vid tvn med mamma. Sedan fick jag några samtal, och bestämde mig då för att ta tåget till Halmstad på lördag över dagen till min fina Julia. Det blir väl lite handla och massa prata. Planera lite för sommaren också, redan lite planer!!

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Imorgon har jag sovmorgon, lyx! Sen på kvällen kanske jag umgås med Lisa eller något. Mys!

BFF!


psykologi. soppa. skola.

Sitter i skolan på psykologin. Det är inte alls så intressant och jag orkar inte arbeta med uppgifterna vi har just nu. Men vi ska visst ha prov på det om 2 veckor, måste fan få minst D på det!

Soppa är det till lunch sen, så lär väl inte bli asmätt faktiskt. Men jaja.
Min mage låter typ "krkkrlrk". Jag vet inte vad som är problemet ..


konsekvenser. slut. hockey.

Jag är helt slut efter simningen. 750 meter simmade vi, duktiga tjejer osv. Bastun var väldigt varm, så varm att tungpiercingen i mitt öra brände mig på halsen. Så vi blev inte sittande i bastun mer än typ 15-20 minuter.

Nu sitter jag med historian i högsta hugg och även min tv står på där hockeyn är på. Sverige mot Tyskland. Vi hejar väl på Sverige antar jag. 

Nu måste jag leta upp konsekvenser av något här ..

simma. basta. redovisning.

Sitter och knåpar på vad jag verkligen ska säga imorgon på redovisningen. Mina vänner verkar vara väldigt förberedda och det skrämmer mig lite att jag knappt vet vad jag ska säga .. 

Måste även dra ner mina duschgrejer och bikinin i väskan för jag ska snart dra till badet och simma med Josephine. Vi ska även basta väldigt länge. Få ur all ångest med ångorna .. Eller?

Somnade vid 2 idag och vaknade halv 4. Åh, måste skynda mig och kan ingenting till historian .. Måste även kolla om jag har 20 kr till badet .. Mycket grejer nu.

lista. avsluta meningen. godnatt.

AVSLUTA MENINGEN!
Jag har insett att min senaste kyss - var på en fest.
Jag pratar - utan att tänka.
Jag tycker om - att gosa.
Jag avskyr när folk - inte kan va sig själva.
Mina närmaste vänner är - Julia, Lisa & Amanda.
Min första vän hette - Jennifer & Oliver.
Kärlek är - en sak jag inte upplevt.
När jag borstar tänderna - så tycker jag att det ser äckligt ut.
När jag lagar mat - brukar det bränna fast i kastrullen eller stekpannan.
Det sexigaste yrket är - brandman eller snickare.
Jag är rädd för - mörker, fullmåne, alkolister, nattfjärilar.
Den värsta känslan är - när mamma ropar att hon måste prata med mig.
Den bästa känslan är - när någon man tycker om ler eller pratar med en.
Jag är bäst på - att säga fel sak vid fel tillfälle.
Jag är sämst på - att ljuga.
Om jag var ett djur skulle jag vara - en katt.
Om jag var en insekt skulle jag vara - en fjäril.
Om jag vore ett redskap skulle jag vara - en fucking hammare.
Jag kommer alltid att vara - pratglad.
Det finaste som finns - är mina föräldrar.
I sommar - hoppas jag på fint väder haha.
Sist jag grät var - nog i helgen.
Jag kan - väl ganska mycket .. antar jag!
Jag kan inte - sluta prata när jag börjat.
När jag vill tänka går jag - till mitt rum eller ut.
När jag bakar så bakar jag - muffins.
Min mobiltelefon är - en iPhone 4s.
När jag vaknar på morgonen - snoozar jag.
Innan jag går och lägger mig - kollar jag tv.
Just nu tänker jag på - att lägga mig.
Bebisar är - jobbiga.
Idag har jag - vart i skolan.
Ikväll ska jag - sova.
I morgon kommer jag - att simma.
Jag vill verkligen - att det ska vara 18 maj.
AVSLUTA MENINGEN!
Jag har insett att min senaste kyss - var på en fest.
Jag pratar - utan att tänka.
Jag tycker om - att gosa.
Jag avskyr när folk - inte kan va sig själva.
Mina närmaste vänner är - Julia, Lisa & Amanda.
Min första vän hette - Jennifer & Oliver.
Kärlek är - en sak jag inte upplevt.
När jag borstar tänderna - så tycker jag att det ser äckligt ut.
När jag lagar mat - brukar det bränna fast i kastrullen eller stekpannan.
Det sexigaste yrket är - brandman eller snickare.
Jag är rädd för - mörker, fullmåne, alkolister, nattfjärilar.
Den värsta känslan är - när mamma ropar att hon måste prata med mig.
Den bästa känslan är - när någon man tycker om ler eller pratar med en.
Jag är bäst på - att säga fel sak vid fel tillfälle.
Jag är sämst på - att ljuga.
Om jag var ett djur skulle jag vara - en katt.
Om jag var en insekt skulle jag vara - en fjäril.
Om jag vore ett redskap skulle jag vara - en fucking hammare.
Jag kommer alltid att vara - pratglad.
Det finaste som finns - är mina föräldrar.
I sommar - hoppas jag på fint väder haha.
Sist jag grät var - nog i helgen.
Jag kan - väl ganska mycket .. antar jag!
Jag kan inte - sluta prata när jag börjat.
När jag vill tänka går jag - till mitt rum eller ut.
När jag bakar så bakar jag - muffins.
Min mobiltelefon är - en iPhone 4s.
När jag vaknar på morgonen - snoozar jag.
Innan jag går och lägger mig - kollar jag tv.
Just nu tänker jag på - att lägga mig.
Bebisar är - jobbiga.
Idag har jag - vart i skolan.
Ikväll ska jag - sova.
I morgon kommer jag - att simma.
Jag vill verkligen - att det ska vara 18 maj.

big brother. monster. historia.

Sitter och kollar Big Brother och dricker lite Monster. Kollar 24/7 och jag skojar inte, dom är riktigt osexiga när dom dansar .. Haha! Men otroligt roliga dock. 

Skolan idag var rätt seg. Jag åkte självklart till skolan med den vanliga bussen till skolan och lektionerna började inte förens 12. 3 timmar i skolan är väl inte helt fel eller? Jo som attan, hemskaste skolan. Så vi drog in till centrum och köpte glass och sprang runt lite i affärerna som finns i Gislaved. 

Kom hem vid 4 och sen dess har jag bara kollat Big Brother. Värdelöst liv. Borde ta tag i historian, redovisning på torsdag. Dags att börja? Ja Frida. NU.

Imon ska jag troligen simma med Josephine, sen basta en lång jävla stund för det är totalskönt.  

Jag och min fina vän på nyårsafton.


julia. telefon. halmstad.

Sitter med Julia i telefon. Det måste ha varit ialla fall 2 veckor sen vi snackade i telefon, och det är inte okej alls. Tänkte gå och lägga mig för imorgon är det skola. 

På onsdag ska jag troligen simma med Josephine och sen basta. Så jävla skönt att basta! 

Hockey på tvn och Sverige spelar verkligen ut Danmark. Så det ska vara. Men ska nog ta och lägga mig nu! 



historia. tuggummi. kväll.

Sitter med min historia och tuggar tuggummi som fan. Ni vet godistuggummi, olika frukter? Haha. Helt värdelösa är dom, men goda i sisådär 5 minuter.

Historian rullar på och det går framåt. Tänkte gå en promenad idag men jag kände tillslut inte alls för det, egentligen för jag fryser som attan och bara vill dra täcket över huvudet. Men nejnej, läxor och läxor. Duschen väntar också. Solariumdoften är inte asfräsch.

Engelskaboken ska vara utläst nästa vecka också, känner mig lite stressad med den tyvärr, hehe. Nu ska jag dock forsätta så jag får något gjort. 

Mh, fräsch tjej.


solariumet. väntan. josephine.

Sitter på solariumet och väntar på att Josephine ska bli färdigsolad.
Tjejsnack och solbränna är det bästa som finns en dag såhär efter skolan.

Skolan gick bra, 4 timmars håltimme idag. Veckan har börjat rätt bra faktiskt, det kunde man inte tro efter helgen.

Men nu är det dags att fortsätta snacka.


engelska. början. skola.

Dags att börja läsa nu antar jag. Inte läst någonting i min engelskabok som ska vara utläst nästa vecka.
Skolan tar kål på mig, men i eftermiddag blir det fakesol och tjejsnack, låter skitbra enligt mig.


halva sanningen. du. äckel.

Att jag bara vet halva sanningen får mig att avsky dig mest. Att bara ana dina händelser får mig att äcklas. DU är äcklig, avskyvärd, inte värd ett skit.

- keep ruin my life bitch, you doing it great.


söndagskväll. nyrakade ben. fräscht.

Söndagskvällen börjar gå mot sitt slut och därför tänkte jag sova och hoppas på en bra vecka. Den här veckan som gått har innehållit alla känslor man kan känna i princip. Besvikelse, ångest, glädje, ensamhet .. Ja, ni förstår. Vi har alla våra veckor, och den här veckan har väl varit både upp och ner. Så att resonera det så har jag haft bättre dagar osv.

Imorgon är det vecka 19. Bara 5 veckor till sommarlovet va? Eller?!
Ialla fall så ska jag först till skolan imon, och efter skolan drar jag till solariumet med Josephine och snackar lite tjejsnack och jobbar på brännan. Helgen har i synnerhet inte alls vart så vacker som vi önskat.

Bra start på vecka 19 helt enkelt. Så nu ska jag sova. Godnatt!


tankar. komplicerat. åsikter.

Jag tänker lite ikväll också. Ikväll är det människors beteende jag tänker på. Vi säger "allt är bra", när det egentligen är som ett helvete. Vi säger "ja men det är lugnt", när ens värld egentligen rasat samman. Vad är det som driver oss till att inte säga sanningen? Nej, då är vi helt plötsligt uppmärksamhetsberoende eller emo. 

Sminkar vi oss med lite extra foundation, plattar håret och blir platinablonda är vi fjortisar. Jag trodde att fjortis var ett beteende, men se så fel man kan ha. 
Blir man full på cider är man också fjortis, men är det inte så att våra kroppar tål olika mycket alkohol? 

Jag tycker att människor är komplicerade. Jag tycker att jag är komplicerad. 
Och till en sak att säga. Jag tycker att människor är ovanligt jobbiga när någon gillar en annan. Vi vill inte visa det, men vi gör ändå allt för uppmärksamheten av den man gillar. 

Jaja, detta är mina åsikter och jag står för vad jag säger. Släng in en kommentar, jag vill höra era åsikter också!

kommentar. anonymt. random.

Kommentar. Anonymt. Random.


Svar till :P :
Min blogg och jag skriver vad jag vill. Varför kommenterar du med den smilisen? Skit ful. 
Nej, men allvarligt. Stör du dig, dra här ifrån, snälla. Like it och leave it.

kommentar. anonymt. glädje.

Kommentar. Anonymt. Glädje.


Svar till Anonym:
Åh, det där gjorde verkligen min dag. Det glädjer mig oerhört mycket att Du tycker det, jag gör mitt bästa. Det hade varit roligt med ett namn på Dig. 
Men jag tycker verkligen det är kul att Du tycker om bloggen. Hoppas verkligen Du stannar som bloggläsare! Tack så mycket.

monster. historia. sol.

Monster. Historia. Sol.

Solen skiner ute, precis hemkommen från min kusin som fyllde år. Fika i mängder, känns inte så bra just nu .. Ångest. Måste .. Ut .. Förbränna ..

För tillfället sitter jag i min säng med hög musik och historia. Monster ger mig energi till det mesta, ett bra sätt att få något gjort.


update. duschen. mat.

Update. Duschen. Mat.

En snabb update om alla uppgifter jag har tills imorgon:
- Svenska uppgift [check]
- Historia om Sovjetunionen [ ] 
Det kanske inte ser ut att vara så mycket, men Sovjet var rätt knasigt under första och andra världskriget. Lenin hit och Stalin dit. Ja, ni hör bara där. Därför ska jag lägga hela min kväll till historian. Känns skönt att jag faktiskt nån gång tagit tag i mina läxor.

Nu ska jag duscha, sen ska jag äta mat.

söndag. skolarbeten. kalas.

Söndag. Skolarbeten. Kalas. 

Natten var ganska lång, men jag överlevde som sagt och nu sitter jag här vid datorn och ska skriva en svenskauppgift. Jag förundras fortfarande över hur människor kan vara så komplicerade. Men ett inlägg senare om dessa tankar.

Har även historia jag måste göra till imorgon och sen ska jag även på kalas hos mig kusin som fyller år. 

Men nu borde jag börja!

bara du. gränser. trött på livet.

Bara du. Gränser. Trött på livet.

När det går så här, och man står där själv, så är det inte alltid roligt.
Den här otroligt deprimerade dagen blev inte bättre nu till kvällen. Massa skit händer, telefonsamtal och fullmånen har tittat fram. Men allvarligt? Hur mycket värre kan det bli.

Jag vill sova, vakna upp och låta allt vara perfekt. Jag vill vakna upp till solsken och ett fint sms.

Trött på livet? Nej egentligen inte, bara idag. Godnatt.

- Jag har alltid bara valt dig, men även jag har gränser.


lista. tidsfördriv. tråkigt.

Senaste.
Låt du hörde: Silhouettes - Avicii
Film du såg: Vet inte faktiskt, säkert någon på tvn.
Mat du åt: Kycklingkebab.
Kram: Lisa fisen.
Puss: Ja du, det va nog någon på nån fest.
Känslan: Äcklad.
Bråk: Vet inte, med mamma tror jag väl nog att det var.
Resa: Utanför Sverige? Det var nog Rügen i somras.
Glädje: Idag på förmiddagen.
Längtan: Har ingen lust att längta efter något nu.
Dröm: Att hela världen en dag skulle kretsa runt mig. Bara mig.
Personen du träffade: Om man inte räknar med mamma, så Lisa!
Person du pratade i telefon med: Pappa.
Personen du fick sms av: André.
Gången du var utomhus: Vid 4 tror jag.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: 3 eller 4 veckor sen.
Antingen-eller-frågor:
Storstad eller landet: Storstad.
Hamburgare eller pizza: Pizza,
Kött eller fisk: Kött.
Hund eller katt: Katt.
Aftonbladet eller Expressen: Aftonbladet.
McDonalds eller MAX: McDonalds.
Vin eller Öl: Vin
Charter- eller skidsemester: Båda.
Sverige eller Utlandet: Utlandet.
Sport eller nyheter: Nyheter.
Hockey eller fotboll: Fotboll.
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Båda.
Sommar eller vinter: Sommar.
Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?
- Kolsyrat vatten.
- Smör.
- Gurka.
- Energidryck.
- Penicillinsalva.
Fyra saker du inte kan vara utan?
- Tuggummi.
- Mat.
- Min mobil.
- Mina vänner.
3 saker du inte kan äta?
- Ärtsoppa.
- Färsk ananas.
- Varm banan.
Två saker som gör dig glad
- Pussar.
- Pengar.
En sak du gör oftast flera gånger i veckan
- Sover.
Lisa. Tidsfördriv. Tråkigt.

Senaste.
Låt du hörde: Silhouettes - Avicii
Film du såg: Vet inte faktiskt, säkert någon på tvn.
Mat du åt: Kycklingkebab.
Kram: Lisa fisen.
Puss: Ja du, det va nog någon på nån fest.
Känslan: Äcklad.
Bråk: Vet inte, med mamma tror jag väl nog att det var.
Resa: Utanför Sverige? Det var nog Rügen i somras.
Glädje: Idag på förmiddagen.
Längtan: Har ingen lust att längta efter något nu.
Dröm: Att hela världen en dag skulle kretsa runt mig. Bara mig.
Personen du träffade: Om man inte räknar med mamma, så Lisa!
Person du pratade i telefon med: Pappa.
Personen du fick sms av: André.
Gången du var utomhus: Vid 4 tror jag.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: 3 eller 4 veckor sen.

Antingen-eller-frågor:
Storstad eller landet: Storstad.
Hamburgare eller pizza: Pizza,
Kött eller fisk: Kött.
Hund eller katt: Katt.
Aftonbladet eller Expressen: Aftonbladet.
McDonalds eller MAX: McDonalds.
Vin eller Öl: Vin
Charter- eller skidsemester: Båda.
Sverige eller Utlandet: Utlandet.
Sport eller nyheter: Nyheter.
Hockey eller fotboll: Fotboll.
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Båda.
Sommar eller vinter: Sommar.

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?
- Kolsyrat vatten.
- Smör.
- Gurka.
- Energidryck.
- Penicillinsalva.

Fyra saker du inte kan vara utan?
- Tuggummi.
- Mat.
- Min mobil.
- Mina vänner.

3 saker du inte kan äta?
- Ärtsoppa.
- Färsk ananas.
- Varm banan.

Två saker som gör dig glad
- Pussar.
- Pengar.

En sak du gör oftast flera gånger i veckan
- Sover.


superfullmåne. läskigt. inget sova.

Inatt ska det bli superfullmåne. Alltså fullmåne när månen är som närmast jorden i sitt kretslopp. Det skrämmer mig lite. Jag tror nämligen på allt underligt som sägs hända under nätterna då det är fullmåne. Vampyrer och varulvar. Det här låter kanske konstigt, men jag tror att de varelserna finns där, bland oss .. Vanliga människor.
Jag sover oftast väldigt dåligt på natten då fullmånen är, men några dagar innan fullmånen kommer blir jag lätt sur och deprimerad. Hela jag påverkas. Min mamma märker det också. Det är skrämmande hur det kan påverka?

Superfullmånen är bara en gång om året. Då lyser den starkast, och är ungefär 50 000 kilometer närmare jorden än vanligt. 
Men jag har vart väldigt påverkad av fullmåne i ungefär 4-5 år tillbaka .. Jag tror själv att jag bara inbillar mig själv, men jag tycker också att det är underligt att det inte blivit bättre med åren. 

[KÄLLA] - Aftonbladet.


besvikelse. tankar. moralen.

Besvikelse. Tankar. Moralen.

En sak. En enda sak snurrar i mitt huvud just nu. Folk går utanför på gatan och vet inte alls vad som händer innanför husets väggar. Det gör mig lite fundersam. Jag tänker "folk ser oss i skolan, på stan, ja vart som helst, men de har inte en aning om vad som rör sig innanför skallbenet, inte en aning"

Åter till tankarna. Tankarna om moralen i någons kropp. Hur man kan leva med att veta att man sårat så många. Så många som har känt precis som jag gör just nu. Hur har du hjärta till att göra det? 
Hora, fitta och kuksugare är några få hårda ord som slängs ur din mun dagligen. Vad tror du folk tycker om dig? Responsen av dessa ord du får är blickar och småfnitter från var hörn. Mår du bättre inombords av det? Mår du bra fysiskt? Jag hoppas inte, för du är inte värd att må bra.

Och så har jag även en fråga, bara en. Vad är det snygga med bröst upptryckta till hakan? Kurvor är en sak, men brösten upp till hakan .. Jag förstår inte? Söka likes på Facebook genom upptryckta bröst. Patetiskt är det ända ordet jag får fram.
Jag kommer få otroligt mycket respons på detta, dålig respons. "Du fattar inte för du har små bröst", "vad är det för fel på bröst?" osv. Jag räknar med det, dock lär jag inte bry mig speciellt mycket. Och till er som troligen lär ta detta personligt, gör inte det för det är inte värt det. 



bästa vän. skratt. bra humör.

Bästa vän. Skratt. Bra humör.

Träffade min fina vän Lisa en snabbis innan. Drog upp till henne vid 10 eller något, och drog hem vid 12 för pluttan va typ sjuk. 
Det är rätt sjukt hur hon kan göra mig på så bra humör? Cyklade upp till henne, lagom sur. Cyklar hem 2 timmar senare och är otroligt glad. Glad över att ha en så fin vän som Lisa. 


överredigerad. gillar det. egoboost.

Överredigerad. Gillar det. Egoboost.



historia. håltimme. fredag.

Historia. Håltimme. Fredag.

Det är fredag bitchessssss. Känns som det var igår fan. Bara gått i skolan tre dagar den här veckan. Det borde bli den nya skollagen, så skönt och man kan koncentrera sig på lektionen. Hoppas att Jan Björklund ser detta och ändrar omedelbart.

Börjar inte min lektion förens 12.20, och det är hamburgetallrik idag. Vadå lyx?

nytt. f5. läggdags.

Nytt. F5. Läggdags.

Fixade en ny header innan. Det gick fort, så ska fixa den mer, men kände inte för att ha min höstbild kvar. Kan ni inte se det nya, klicka på F5.

Tänkte sova nu, efter att ha kollat på lite Big Brother. Dock va det repris på typ tisdagens avsnitt eller något .. Skumt! Men ja, så är det ibland.

Imorgon är det skola, vilket jag inte ser fram emot så värst mycket. Har idrott från 8.15 - 9.15 och sen har jag matte från 12.20 - 13.15. Lönt? Nej inte värst. Vi hörs imon istället, godnatt!


orange. brun. outfit.

Orange. Brun. Outfit.

Dagens outfit blev min nya oranga topp och ett par bruna jeanstights. Till det hade jag ett par svart ballerinaskor.

 


värme. fotboll. katten.

Värme. Fotboll. Musik.

Idag hade jag nationella i engelska, första delen tror jag. Helt värdelöst faktiskt. Vädret har varit på topp idag med, men direkt när jag kom in så satte jag mig här och kollade lite Big Brother. Nu så gosar katten med mig, men jag tänkte dra ut och leka lite med fotbollen .. Jag saknar det, oerhört mycket!

duktig. nyduschad. helt slut.

Duktig. Nyduschad. Helt slut.

Jag och Amanda drog ut vid halv 8 på en powerwalk. Efter en timmes vandrande kom jag hem, slut i benen .. Och ja, det märks verkligen hur otränad jag är! Bra med lite motion då.

Duschade, och nu tänkte jag smörja in min solbrända kropp med lite bodybutter som doftar kokos. Fräscht. 

Tänkte ialla fall göra det nu, och sen sova!

Last summer!


big brother. solbränd. powerwalk.

Big Brother. Solbränd. Powerwalk.

Sitter och kollar lite Big Brother avsnitt eftersom jag missade en del nu under långhelgen. Kollade precis på fredagens avsnitt, och tänkte nu ge mig på måndagens. 

Mitt bröst bränner och där bh-banden sitter bränner det. Åh herre. Huden är verkligen inte van vid solen, och jag har legat ute i 2 och en halv timme idag, i strålande sol och 25 grader varmt. Lär ha lite ont imorgon kan jag tänka mig, men vill man va fin får man lida pin ..

När solen lagt sig tänkte jag dra mig ut på en riktig powerwalk. Vart vet jag inte riktigt, men kanske ska försöka få med mig Amanda på en runda. Behöver prata av mig lite, och då är det soft med sin fina vän!


nu. maj. sommar.

Nu. Maj. Sommar.


kraften. önskan. du.

Kraften. Önskan. Du.

I wish I had the power to ignore you like you ignore me.

bästingar. gårdagen. trött.

Bästingar. Gårdagen. Trött.

Idag så vaknade jag bredvid Josephine runt 8. Galet tidigt, 3 och en halvtimmes sömn inatt .. Bra kämpat!!

Gårdagen var iallafall trevlig som fan! Josephine, Fanny och Runya var här och vi satt i uterummet till halv 4. Vi satt och drack och spelade "sanning och konsekvens" och "jag har aldrig.."! Haha sjuka är vi, skojar inte verkligen.

Idag har jag solat hela dagen, skönt! Det har varit typ 23-25 grader i solen, helt vindstilla. Riktigt gött verkligen! Så lite färg har man väl fått.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3442026/images/2012/pic_200782027.jpg" class="image">

 


RSS 2.0