i vårat lilla kryp-in

Sitter nu i Lysekil tha city och äter lite smågodis.
Jag och Julia har boat in oss, med väskorna fett kastade överallt osv. Haha, tjejproblem it is. 

Var precis ute på en lång promenad med Lena och Anders. Gick genom hela stan, eller centrum, och gick till en fin hamn, med en massa segelbåtar. Klipporna var vi uppe på, jättefina bilder tog jag med mobilen, men ska ta imorgon med kameran istället eftersom jag har lite problem med att lägga in dom till datorn. 

Nu ska vi nog snart käka, sen ska vi väl ut och kolla runt lite på gatorna här i Lysekil.


nu är vi på väg

Nu sitter vi i bilen och är på väg mot Lysekil. Bilen är lagom fullpackad och varm, men det är så det ska vara eller, det är ju ändå sommarsemester vi ska på. 

Inatt somnade vi runt halv 4 efter många goda skratt, prat och även en och annan godisbit. Somnade rätt gott sen i Julias säng och när klockan ringde vid 9 imorse var jag inte taggad ett dugg på att ta mig upp. 

Nu ska jag spara batteri i telefonen och sluta blogga, eftersom jag använder mobilen som internet. Smaort är jaog. 

Hörs senare, med uppdatering från stugan!

Julia sover, och jag är taggad as fuuuck.
 

hos min julia

Sitter hos Julia nu efter en timmes tågresa. 
Dagen har bestått av att packa färdigt väskan, handla det sista och äta. Annars har jag inte hunnit med något mera, där av inget bloggande. Nu sitter jag då här i Julias säng .. Imorgon bär det av mot Lysekil med Julia, Anders och Lena. Kommer bli sååå jävla mysigt, då en hel vecka ska spenderas med mina favorit-Landeliusare. 

Nu ska vi nog snart äta hoppas jag, magen skriker efter mat och åh .. MAT. Gott, speciellt när man käkar fetaste mycket Ipren pga sin mensvärk. Skitmens, orkar inte. 
 
Vi får höras senare helt enkelt. 

time for something new?

Nu tänker jag inte vänta mer med designen. Åh. Varje gång jag kollar min blogg så ser jag detta tråkiga, svarta och allmänt trista. 

Förövrigt sitter jag med en Redbull. Sockerfri, för en gångs skull. 
Solen idag har steeeekt. Bakom alla moln. Men när den väl varit framme har det varit varmt och jag känner på mig att jag fått lite färg idag också. Bra med lite färg så jag inte ser jätteblek ut jämte Julia. 

Kollade också gamla bilder på min äldsta dator. Sexig var jag .. I femman, sexan och sjuan. Jätte, verkligen. Eller inte. Axellångt hår. Ja, shit. 

Nu ska jag börja kolla lite på designen osv, kolla lite andra bloggar för insperation osv. 

Chachaaaa wannabeeee fjortisen.

american pie. sängdags. onsdagskväll.

Efter många minuter i telefon med min fina Julia så sitter jag nu här och dricker Coca-Cola och inser att det blir svårt att sova senare. Så nu tänkte jag dra på American Pie: Reunion, som jag inte sett .. Haha, bättre sent än aldrig? 

Jag och Julia har planerat en hel del till Lysekil nu, och allt kommer bli awesome. Dock blir nog inte uppdateringen av bloggen den bästa, men jag ska verkligen göra allt jag kan för att hålla den igång. 

Men nej, nu är det dags för film. Vi hörs imon, natti.

packar. fuck u betta. morgongoset.

Fuck U Betta - Neon Hitch

Medans jag springer runt i rummet och packar fick jag på en låt som jag bara gillat jättelänge och fortfarande tycker är väldigt bra. Aldrig tagit tag och "stjärnat" den på min spotify, och lyssnar därför aldrig på den. Men o-m-g så bra.

Jaha, hur går packningen då Frida? Jag vet inte vad jag ska ha med mig .. Blä, kan inte packa.

Bild på mig och mitt morgongos. Älsklingskissen.


besök. redbull. duktig redhead.

Idag har jag allt varit duktig. Vaknade vid 11 av att pappa skrek på mig. Dammsög hela övervåningen, åt och sen efter maten så dammsög jag hela poolen och håvade upp massa skit som låg på ytan. Någon har varit mycket duktig idag. Stolt redhead. 

Ja, jag kallar mig själv redhead, eftersom Lisa alltid säger det till mig. 
OCH ÅH JAG SAKNAR MINA SMS FRÅN LISA. Den jäveln är i Turkiet och blir brun. Här får jag sitta, i svenska sommarvärmen och napa sol. Sol, som gömmer sig bakom molnen. 

Jag sa igår att jag skulle börja med designen, men .. Jag tar nog det när jag är på väg upp till Sala. 6 och en halvtimma i buss med mamma, roligt va? Nej. Kommer inte klara mig, så får ladda båda batterierna till lilla datorn och sen får jag helt enkelt försöka klara mig med det. 

Det blir nu för tiden långa inlägg. Men nu ska jag ner och dra i mitt medel i hårbottnen.

Bästis. 2 jävla dagar kvar till Lysekil. ÅH SÅ UNDERBART!!

säng-mode. fucked up. godnatt.

Nu är det så att jag är lite lack på bloggappen fortfarande. Blogg.se, läser ni detta, så fucking fixa den där appen för den är fucked up som fan. 
Ligger förövrigt just nu i sängen med mobilen och bloggar via blogg.se på safari. Helt värdelöst, allt är så krångligt haha .. Fan va jag klagar. Men vänner, så är det idag. Och nu fick jag visst sms från min göteborgare, ska se till att svara honom och sen sova! Ville bara få något skrivet, när man inte har någon annan att prata med om kvällarna får man helt enkelt skriva av sig lite i bloggen. Kanske blev en väldans massa stavfel osv, men åh haha ser ingenting! Godnatt.
 

chronicle. spännande. hejdå kompis.

Har precis kollat på världens skummaste film, Chronicle. Lisa rekommenderade den, så jag tog och tankade den, och nu satt jag och kollade. Skum som fan, men otroligt spännande. Tycker att ni alla ska kolla på den. 
Handlingen är rätt underlig. Tre killar, Steve, Andrew och Matt går ner i ett hål och får superkrafter (ja, overklig film). De börjar använda superkrafterna smått, med lekar osv. Det utvecklar sig och de blir starkare, och tillslut utbryter kaos. Ni måste kolla, fruktansvärt bra film!

Imorgon, eller inatt vid 2 rättare sagt, åker min fina vän till Turkiet. Lisa bästis, åh, kommer sakna dig megamycket. 

Imorgon kommer min kusin och moster hit. Jag ska städa, packa osv .. Great day, huh? Jadå. Tänkte även börja med att pilla lite med designen tills helgen, då det troligen inte blir alls mycket uppdatering eftersom jag kommer spendera en hel vecka med Julia, Lena och Anders i Lysekil. So freakin' aaaawesome dude. 

Nej, nu tänkte jag plåstra om min tå, för visst är den fin JULIA? Haha. Aj som fan säger jag. Men aa, sen tänkte jag nog dra på en till film, det blir nog Public Enemies, som jag tror är ganska spännande.

FUCKING BEST FRIEND EVER.

new in. glad tjej. åska.

 
Glad tjej sitter vid sin minilaptop. Japp. Tråkigt, men sant .. Måste lägga över filmer som fan på den här datorn så jag och Julia kan kolla på film i Lysekil. 
Var på Kindbloms och hämtade kepsen innan. Någon mer än jag som tycker det är hemskt att hämta ut paket på utlämningsställerna? Typ som på Ica och Kindbloms. Så pinsamt jag dör. Men ja, kepsen sitter just nu på mitt huvud, känns rätt gött att den kom innan jag åker iväg. 

Tänkte börja packa lite nu också, plocka fram lite saker som väskan och handdukar osv. Det verkar som om jag och mamma ska till Sala nästan direkt när jag kommer hem, vilket ogillas rejält. Jag vill liksom vara hemma lite emellan också, men nehe .. Här ska vi fara .. MED BUSS? Blä.

Men nej, nu ska jag fixa filmerna och sen börja packa. Imorgon kommer moster och Emelie hit, wihu saknar min kusiniiis.

drive angry. trött. bedtime.

Har precis kollat på en galen film. "Drive angry" var dess namn, helt galen .. Overklig men så spännande hela tiden! Kunde inte sluta kolla, så den fick stå på.

Har planerat lite med Lisa och Amanda ikväll också, vankas party typ. Sen har jag inte gjort nånting alls. Suttit inne hela dagen, inte tagit en enda nypa luft, vilket har gjort mig ganska trött .. Så tänkte att det var bedtime för mig nu. Imorgon verkar det som att jag och pappa ska klippa gräset. Mys. 

Men nej, nu är jag trött och vill sova .. Godnatt!

musik. zacke. trött på vädret.

1000-0 till idioterna - Zacke
Spela mig på radion - Zacke, Movits
Mammas nya kille - Zacke, Frej Larsson

Fick för mig att lyssna på Zacke. Någon jag lyssnade tvärsönder för bara nåt år sen. Så otroligt sköna texter, den översta är min favorit. Men hörni. Idag tänkte jag fixa och trixa med min design, eftersom det faktiskt är ett tag sen jag gjorde något vettigt med den. Vädret tillåter mig även att sitta inne idag, schyst. 

Skrikigt. Färgglatt. Foton. 
Nya temat på bloggen kanske? Ja. Troligen.

Snygg vän!

måndag. regn. mtv.

Dagen började med att jag vaknade av allt regn som piskade mot mitt fönster. Otroligt tråkigt väder. Känns verkligen inte som att det är sommarlov, och jag är otaggad på att ens klä på mig. 

Jag har iallafall precis ätit och nu sitter jag med MTV på tvn, där det är Made. En tjej vill lära sig spela hockey och vara en i laget. Hm. Spännande att se om hon lär sig, haha!

Senare i eftermiddag tror jag att jag skulle upp till Lisa för att prata och planera lite. Mys.

Random bild.

project x. sanslöst. tankar.

Kollade inte på den jag tänkte, så istället valde jag att kolla på filmen som alla snackar om - "Project X". Sanslöst stor jävla fest. Storslagen fest. Men filmen i sig är inte så jävla bra, ganska långtråkig osv.

Men nu sitter jag framför Facebook som vanligt. Har tråkigt och lyssnar på gamla låtar av Byz. Det jag lyssnade på i sjuan - åttan nånting. Ganska värdelös musik, men jaja, nostalgi as hell.

Nu ska jag dra på tvn, se om det är något spännande, sen somna till tvn. Så med detta vill jag nog allt säga godnatt. 

new yankees. filmtime. gladis.


Ja, jag kanske är otroligt mainstreem som alla andra. Men fan va snygga kepsarna är. Visst, so last year, då jag hatade dom jäklarna. Nu älskar jag dom. Klickade hem den här snyggingen innan, svart .. Passar bäst till mitt hår. Hoppas den hinner komma innan jag drar iväg till Lysekil med Julia, det hade ju varit fett awesome. 

Nu blir det iallafall film. Det blir "Black Hawk Down", någon som sett? Hoppas den är bra. Tror det skulle vara någon typ av krigsfilm, spännande! 

nedladdning. söndag. skön helg.

Nu ligger det lite filmer och tankas, eller bara tre om man ska vara exakt. Har även tankat första säsongen av Ghost Whisperer. Har sett några avsnitt ibland på tvn, men nu kände jag att det kan vara spännande att kolla en hel säsong. Så, därför tankade jag det också. 

Vad har ni för er en dag som den här? Söndag. Söndagen efter midsommar och midsommardagen. Själv gör jag ingenting. Vaknade precis av att telefonen ringde, och nu sitter jag här med Ghost Whisperer på tvn och datorn i högsta hugg. 

Gårdagen var seg. Jag var hos Lisa en sväng på kvällen, och där hände väl inte jättemycket heller .. Mest ingenting. Soffhäng med Alvin and the Chipmunks 3. Åkte hem vid 11 och somnade rätt omgående när jag lagt mig. 

Har någon filmtips också? Det lär gå åt nu så här på segiskvällar. 

btw. horblogg. arg.

Nu är jag arg förresten. Har varit arg ett tag på blogg.se:s app. Åh, den funkar inte .. Och jag har även läst på andras bloggar att den inte funkat för de heller. FIXA HORPROBLEMET NU FITTBLOGG.

Bara det jag skulle säga. Bloggar senare. Men eftersom inte appen funkar får jag ju alltid sitta vid datorn när jag ska blogga, horaaa.

midsommar. untz. moln.

Josephine kom hit, 10 minuter efter jag vaknat. Bra tjej? Nej .... JOOOO JETEBRAAA. Iallafall så var jag väl ganska trött, och lite osocial just då, men nu står musiken på, taggar som fan och lever livet gott. 

Snart blir vi hemma själva, Project X ikväll eller? Onej. Alla är i Halmstad, utan vi .. För Halmstad är överskattat som fan. 

Men ne, nu ska jag va social, fixa fetinglistan till ikväll och sen ska jag väl kanske klä mig och åka ner och handla lite mat till kvällen!

Bästo. 

nattetid. godnatt. tröttis.

Åh, så trött jag är. Solen tär verkligen på huvudet, så nu tänkte jag faktiskt ta och sova. Imorgon är det midsommar, ska väl bli härligt. Midsommar är väldigt överskattat dock, och jag trivs lika bra hemma med vänner. Det blir oftast billigast så ..

Nu tänkte jag som sagt sova. Sitter förresten och lyssnar på "Drick den" med Mange Makers. Alltså, dom är kungar så det bara smäller om det. Fan så sköna människor. Taggar ganska bra till imorgon, det kommer fan bli awesome kväll. Allt blir awesome med Josephine, fina vän! 

Godnatt vänner.



svar. soligt. midsommarplanerande.


Svar till Sarah: Haha nej!
Svar till Kajsa: Isbring.
Svar till Issa: Isbring.

Idag har jag inte klagat på vädret. Så soligt och varmt som det varit idag, har det inte varit på länge. Hur skönt som helst. Jag har städat uterummet från 11 till 3 idag, så nu är det fint där ute och väldigt skönt att sitta där ute. Så midsommar lär väl spenderas där ute medans alla andra super sig stupfulla i Halmstad. 

Igår drog Rasmus runt 4. Vi solade typ när vi gick upp, sen låg vi där ute och solade hela dagen .. Även handlade lite gott, sen var det solning osv. 
På kvällen vid 7 drog jag och Ebba på bio. Det var "The lucky one" med Zac Efron, så bra. Åh så bra. Och Zacccyboi är något sexig .. Wow!

Jens kom hit innan också, pappas jobbarkompis. Rolig människa, haha. Så han ska va här till lördag.

Men ja, nu ska jag fortsätta mitt softande med Lisa i camen. Återkommer sen.

film. sänghäng. godnatt.

Nu ska jag lägga mig för natten, Rasmus är här och vi kollade precis på Tomorrow when the war began, som sagt så är den awesome. Imorgon ska jag städa uterummet, wihu ... Eller? Blä. 

Men ja, nu ska vi lägga oss, så godnatt!

fräsigt. redbull. i väntan.

Sitter i väntan på besök och pratar i telefon med min fina Josephine. Vi taggar som fan till midsommar, wihu. Imorgon verkar det bli bio med Ebba, fett med mys.

Men nu måste jag fixa, uppdaterar senare.



ullared. lite skit. sova.

Kom hem från Ullared för nån timme sen, där jag och pappa sprang runt tillsammans med alla förvirrade tanter. Hatar, hatar, hatar Ullared mest i hela världen. Tanter, kundvagnar och fett mycket folk är ingen bra kombination, kräks på dom jäklarna.

 

Fick med mig lite skit hem, så klart. Dels lite grejer till telefonen, vilket blev ett rosa skal, ett glittrigt skal och 2 skärmskydd. Alltid väldigt bra att ha. Tuggummi, hårspray och deodorant fick också följa med hem. Något annat orkade jag inte leta upp, för åh så trött jag blir på det där varuhuset. Nej, fy. 

 

Nu tänkte jag vila en stund, och hoppas på att dagen blir bättre för mitt humör är på botten just nu. 

Randombild från arkivet på datorn.


sänghäng. film. bäbis.

Ligger i sängen, har gjort sen halv 8 ungefär. Pratat i telefon en bra stund, sen har jag kollat film. "Tomorrow when the war began" kollade jag på, amazing film. Så sjukt bra. NI MÅSTE KOLLA PÅ DEN.

Nu tänkte jag sova, för imorgon bär det upp tidigt. Igen. Kvart i nio ska jag upp imon, då jag ska till doktorn och kolla min hårbotten som inte är som den ska. Sedan drar jag och pappa till Ullared. Får kanske även trevligt besök imorgon, men det märker vi. 

Godnatt.

Hej sexy. Vill du bli min?


soligt. regnigt. snart hemma.

Mysig dag med pappa, roadtrip till Tyskland. Solen sken när vi drog från huset vid 6. Nu regnar det massor och nyss såg vi inte ett skit genom rutan.

Samma ställe, översta bilden är på väg ner. Nedersta på väg hem.


tidig uppstigning. i bilen. sol.

Idag ringde min klocka 5 över 5. Frukost och fix, färdig klockan 6. Nu sitter jag och pappa i bilen på väg neråt, och solen skiner ute, as skönt! Redan 13 grader ute också!

Nu går "flytta på dig" på radion, värdelösa låt, du är inte värd ett jävla skit. Åh. Pappa diggar till låten .. Hahahah!


nyduschad. dags att lägga sig. kvällens slagdängor.

Duschade nyss, och nu täntke jag föna håret. Imorgon blir det uppstigning vid 5, ska åka till Tyskland och handla med pappa. Måste ju ladda upp inför midsommar, eller vad säger ni folks? 

Min midsommar ska iallafall spenderas med min fina Josephine, troligen fler människor, men vilka vet vi inte. Vi ska planera lite mer framåt i veckan, men som sagt så ska vi iallafall bada osv på dagen. 

Kvällens slagdängor slänger jag in nu bara för det var ett tag sen. Godnatt!

The goat house 2012 - Martin Tungevaag
Never be alone - Radio edit - Deepside Deejays
Only the horses - Scissor Sisters

vänner. guldvärda. bilder.

Jag är lycklig när jag är med mina fina vänner. Därför, så tycker jag att ni kan få ta del i hur jävla underbart söta alla är. Bildbomb på g.













LIIISA. Du får ett helt eget inlägg nån dag, för vi har då .. ganska många bilder. 

JAG TYCKER OM ER ALLIHOPA, SÅ OTROLIGT MYCKET. ALLA ÄR MER ÄN GULD VÄRDA. PUSS!

bilder. blommor. oredigerat.




i am number four. ensam. regn.

Sitter och kollar på I am number four, som går på TV1000 Action. Grym film måste jag säga, verkligen! Ganska overklig, men otroligt bra.

Dagen hittills har inte bestått av mer än mat och en nyfunnen telefon. Asfin är den, hihi!

Men nä, ska dra på en annan film när den här är slut, eller så ska jag bädda i nya sängkläder. Återkommer senare.


seg kväll. summerburst. david guetta.

Sitter och kollar på Summerburst på 2an, fan va kul det hade varit att vara där, vilket jävla ööös. 

Inte gjort nånting ikväll, ingenting alls. Suttit här vid tvn och lyssnat på musik och kollat Summerburst. Datorn har varit på hela kvällen, Facebook, olika bloggar.

ÄLSKLING DAVID GUETTA ÄR DET NU .. My fucking man.

Ne, men har inget roligt att berätta, så ni får komma tillbaka imorgon då jag troligen har något bättre att säga. Godnatt!

bloggtorka. godis. fotografering.

Jag har otrolig bloggtorka och har inget spännande alls att skriva om, det händer inte mycket alls i mitt liv. Idag har jag kollat på The Smurfs med pappa, handlat och tagit lite kort på några blommor jag hittade på trädgården innan. Bilder kommer upp snart tänkte jag, ska ner och hämta lite Coca-Cola när jag skrivit färdigt bara. 

På tal om ingenting, så täntke jag att den här sommaren skulle bli en riktig fotosommar, då jag lär mig mycket om fototgrafering osv. Jag är aldrig sugen på det nu, för att jag inte tycker att mina bilder blir så bra osv. Vill även ha Photoshop, och ett teleobjektiv och stativ, och några coola filters. Men jag har inga pengar, och jag är dålig på att fotografera. Men slut på detta, för nu SKA jag lära mig. Har någon några tips om något bra man borde veta? Vad som blir snyggt på bild osv? Hjälp mig, behöver mycket hjälp. 



sömnlös. filosoferar. musik.

Ligger här i min säng, försökt sova ett tag, somnade nämligen till filmen jag kollade på, men just nu är jag sömnlös as fuck.

Istället filosoferar jag lite, om det mesta, mest skolan och fester.
Tänk att jag gått ut ettan, jag har gått ut första året på gymnasiet. Jag har tagit mig igenom ett helt år på gymnasiet. Det har gått så fort, jag fattar inte vart tiden har tagit vägen egentligen. Om lite mer än 9 veckor börjar jag tvåan. Det är helt sjukt ..

Jag tänkte även på det här med fester. Varför ska man alltid dricka? Varför får man frågan när man inte dricker "varför dricker inte du?". Jag har tänkt länge på det, men ändå så faller jag också för grupptrycket, precis som alla andra.
Tänk att det är så viktigt för oss, något som egentligen är olagligt ..

Nej. Om man skulle försöka få lite sömn, hade inte varit fel alls. Godnatt.


filmkväll. kinapuffar. gos.

Sitter och kollar på 21 Jump Street. Faktiskt väldigt rolig film, och Channing Tatum är ju bara för snygg.

Har en kväll för mig själv, dricker Coca-Cola och äter Kinapuffar. Även några chips pappa hade från Norge, smakar grillade revbensspjäll. Hur goda som helst!

Men nu ska jag kolla färdigt på filmen, sen ska jag väl kolla på nån annan film, kanske The Smurfs, men det märker vi!


tjejkväll. målning. sol.

Igårkväll var det tjejkväll hos Lisa med några brudar. Mycket trevligt var det, mycket snack och skratt! Kom hem runt halv 1, 1 nånting, gick och la mig och kollade reprisen på Portugal-Danmark .. Ja, sen slocknade jag. 

Idag vaknade jag av att pappa ropade på mig vid 11, då jag lovat mamma att dammsuga hela nerevåningen. Käkade lite frukost, dammsög och sen målade jag utsidan på altanen åt pappa. Cashfloooow hell yeah.
La mig i solen senare, så skönt med lite värme igen, men som jag förstått allt så ska det regna imorgon. Whatever. Bada ska jag snart iallafall .. Är det sommar, så är det helt enkelt så.

Nej, nu ska jag städa upp på mitt rum för här ser ut som om tredje världskriget har utbrutit här .. Så dags för städning. Sen grilla med mamma och pappa, sen ser vi väl om någon trevlig själ vill umgås med mig eller om jag kör en myskväll med lite filmer. 



sommarlov. outfit. high on life.

Sitter nu på bussen hem från skolan. Dit som jag inte ska på 10 veckor, hur skönt bröder?
Ikväll ska jag troligen fira Lisa med massa andra brudar, asmysigt!

Idag är jag ganska high on life, fett lycklig och jag älskar allt. Utom vädret. Men allt annat!

Ska nog försöka sova en stund sen också, hade ju inte varit helt fel med lite sömn. Men nej, nu ska jag fortsätta med mitt bussåkande. Uppdaterar senare!

Dagens Frida


fortfarande redhead. till josephine. taggaarrå.

Ska iväg till Josephine nu, där vi ska fixa oss för att sedan dra iväg på partaj i hemvärnsgården! Fett awesome kommer det bli, hoppas jag!

Jag var hos frisören innan, där jag klippte och färgade håret. Det är fortfarande rött, vill verkligen inte bli av med det, för jag trivs så fruktansvärt bra. Så nu sitter jag här, rödhårig som fan och taggar fest!

Men vi hörs senare, troligen med outfit och grejer. Ha en trevlig lill-lördag!


gislaved. present. snart frisören.

Sitter hemma nu, efter att ha stannat i skolan från halv 11, tills halv 1 då jag och Amanda uträttade lite skit i Gislaved. Pappa kom och hämtade mig där och då hann jag även köpa en present till min lilla Lisa som fyller år imorgon. 17 jävla år, wihu!

Vid 4 ska jag till frisören, sjukt va? Kommer inte va redhead mer, vem ska jag bli den här gången? Ginger? Brunette? Svart? Nej, det ser vi helt enkelt sen! Kommer dock sakna mitt röda så, kanske blir rött till hösten igen! Men nu ska jag och pappa fika.


svenskaredovisning. sista lektionen. awesome.

Sitter nu och har precis gjort klart min svenskaredovisningsdel som jag och Lisa ska ha snart. Sista lektionen för ettan, gud som det känns bra .. Tänk ett helt läsår har gått sen jag började här, nervös, missnöjd med klassen och allmänt ointresserad av skolan. Nu sitter jag här i Fokus, glad över att jag hamnade i samma klass som Lisa, Frida och Clara. Även med Lisa och Aldina som jag lärt känna. Dock känns det bra som fan att börja i samhäll-media till hösten, men visst kommer jag sakna detta lite! 
MEN .. Inga mer samhällslektioner, inga mer historielektioner och det känns så jävla skööööönt. 

Ne, nu ska jag öva lite, sen ska jag och Lisa göra nåt vettigt här i skolan .. Vad vet jag inte, men det märker vi. Börjar inte förrens 9.45, så vi har nästan 30 minuter på oss att göra nåt vettigt. 

Awesome dag som fan. Först skola. Sen uträtta lite i Gislaved, sen hem och gå till frisören och få fågelboet på huvudet till något snyggare .. OCH IKVÄLL FESTTYYYYYY!!



sova. tisdag. en dag kvar.

Nu tänkte jag sova, eftersom jag har skola imorgon. Upp halv 8, lite sovmorgon! På eftermiddagen vid 4 ska jag fixa håret hos Lotta, klippa och greja! På kvällen är det fest, taggarå.

Idag har jag sovit och jobbat med svenskan, som jag har imorgon med Lisa. Imorgon har jag bara en lektion dä två av tre är inställda. Det är också den sista riktiga skoldagen i ettan, vilket faktiskt känns lite trist .. Men skönt med sommarlov.

Godnatt!


sista tyskalektionen. skola. skönt.

Sitter på sista tyskalektionen nu, känns skönt som fan .. Jag vet dock inte om jag får Elisabet nästa termin, men jag hoppas verkligen.

Vi har lämnat in massor av böcker och det känns så skönt, ska lämna in samhällsboken nästa lektion och snart är det tomt som fan där i skåpet!

Nu slutar jag typ, vi hörs när jag kommer hem.


stress. skolan. ganska pigg.

Har inte stressat så här mycket på länge .. Gick upp 10 i 8, bussen går halv 9 .. Klädde på mig, sminkade mig, åt och vid fem i halv sprang jag till bussen. I vanliga fall tar det mig 10 minuter att gå till bussen, idag 3!! Bussen hann komma innan jag, men snäll busschaufför såg mig och väntade hihi!

Började den här dagen med att nästan missa bussen, undrar hur den kommer fortsätta .. Hatar dessa dagar!


musik. fotboll. trött.

Fotbollen står just nu på, dock kollar jag inte så värst mycket då jag hellre lyssnar på musik och kollar runt lite på Facebook. NU BLEV DET MÅÅÅÅL!! ZLATAN GJORDE MÅÅÅL. 1-0 till Sverige. WIHUUU.

Nu ska jag borsta tänderna, sen får vi se hur länge jag orkar kolla på fotbollen, kanske sätter på automatisk avstängning så jag kan somna till tvn. Men nej, nu - lägga mig.

Nu 1-1 ... HORUKRAINA.

Chris Hemsworth, baby

fotografering. svenskaredovisning. bästis.

Jag och Lisa har fixat till vår redovisning vi har på onsdag idag. Fotografering på Nordinskolan. Mer om vad det är får ni veta senare, även några bilder kanske.

Som sagt följde Lisa med mig hem och väl hemma kokade vi nudlar. Satt en stund vid datorn och snackade om redovisningen, sen kladdade jag på mig lite smink och sen drog vi ut för att fota. Trevligt som attan var det.

Åt en äggmacka precis, ganska gott vill jag lova. Men nu åter till plugget. Psykologiuppsats som jag MÅSTE skriva färdigt idag eller imorgon. Så känner lite stress över den, men what ever .. Haha!


fokus. psykologiuppsats. hunger.

Sitter nu i fokus och har precis skrivit ett svenskaprov om dialekter. Den här veckan känns onödig trots alla mina arbeten jag har. I eftermiddag har jag historiaredovisning om Berlinmuren, vilket jag hoppas kommer gå bra. Två saker avprickade efter den här dagen, kanske 3 om jag hinner med min psykologiuppsats idag. Jag sitter med den just nu här i fokus, lite forever alone i väntan på Lisa som utför lite ärenden här i skolan. 

Är trött som fan idag, somnade inte så snabbt igår som jag trodde jag skulle göra då jag faktiskt var riktigt trött, men det gick bara inte .. Låg och tänkte, filosoferade lite om livet osv. 

Men nu ska jag fortsätta med min uppsats. Hörs senare.

berlinmuren. trött. kvällsplugg.

Sitter nu med en filt över axlarna och gör min powerpoint tills imorgon. Handlar om Berlinmuren, ingen bryr sig och inte jag heller .. Skitberlinmuren, varför fanns du? Varför är jag tvungen att göra den här redovisningen efter 5 A4 skrivna om samma skit? Tror Åsa allvarligt att någon vill lyssna?

Nä, sluta klaga och fortsätt med redovisningen. 
Hade ialla fall en fantastisk helg hos Julia. Och bilder på det jag köpt kommer upp så fort som möjligt, troligen imorgon. Men jag måste skriva en psykologiuppsats imorgon också, vilket jag inte är så taggad på. Men ja, vi ser imorgon hur det blir med den saken. 

Detta får bli sista inlägget för när jag är färdig med min powerpoint ska jag sova! Godnatt!


i halmstad. shopping. mys.

Sitter hos Julia nu och kände att det kunde vara snällt att uppdatera er lite om vad vi gör osv. Igårkväll var vi på fest hos någon Robin, och där stannade vi till 2 tror jag. Imorse vaknade vi halv 11 och runt 12-1 drog vi på stan. Hittade ganska mycket som jag ska försöka hinna att ta kort på imon eller måndag.

Ikväll blir det chillaxa hos Julia med hunden. Vi hörs imon!


saknad. halmstad. godnatt.

Ligger i sängen nu och lyssnar på skön musik. Nu ska jag försöka sova tänkte jag, för imorgon åker jag till Halmstad!! Går bara i skolan till 10.50, hur skönt? Missar dock utsläppet, men det kommer ju fler, och om 2 år är det min tuuur!

Saknar Julia mycket, så för att tiden ska gå fortare kanske jag skulle försöka sova nu! Upp och hoppa kvart över 6 imorgon så jag hinner med mig själv, packa osv. Godnatt.


vandring. tjejsnack. hawaii five-0.

Sitter just nu och kollar på Hawaii Five-0. Älskar det, och Alex O'Loughlin är ju bara såååå snygg. 

Jag och Amanda var ute på en runda innan, ganska lång, rätt skönt att prata med henne, eftersom det var ett bra tag sen. Åt lite när jag kom hem och nu sitter jag här i min säng och försöker fixa min tå, som gör fruktansvärt ont. Nageltrång as hell .. FML. Men nog om min tå. Idag har jag hunnit med att göra en engelska bokrecension av en bok jag inte ens läst, utan jag har läst av en recension på internet. Får väl helt enkelt lita på att den var bra, haha.

Så nu tänkte jag göra mig i ordning för sängen, sen tänkte jag väl ligga och lyssna på musik tills jag somnar. Rätt skönt, har så fucking ont i min tåååå jag vill dö för den.

Rolig mattelektion osv. Har 30 bilder till ...


hemfärd. plugg väntar. musik.

Sitter på bussen hem nu, typ inte en enda människa i bussen? Alla har säkert slutat tidigare för att dom inte har något i skolan, men nej, inte SA11A .. För vi har redovisningar till sista dagen i skolan! Så nu ska jag hem och börja på min historiaredovisning och sen måste jag skriva en bokrecension i engelska och även plugga till svenskaprovet på måndag!

Men ja, nu ska jag smsa min pappa och be han hämta mig på stationen!


tumkrig. psykologiprovssvar. skoltrött.

Sitter nu på psykologi och vi fick precis tillbaka våra prov. Ett E fick jag, och jag klagar inte, för psykologi är hemskt enligt mig.
Jag och Lisa satt precis och körde tumkrig, skoltrötta? Nu gör vi allt för att få lite liv i skolan, alla medel är okej.

Jag hungrar sönder här i skolan också, det verkar inte ens bli god mat idag vilket innebär att knäckebröd blir bra. Orkar inte detta heller, skolmaten gör mig inte så peppad på skola heller. Nu klagar jag, och ska sluta. Måste lyssna lite på psykologin nu!


nöjd tjej. poolis. taggarå.


Poolen blev till vår förvåning mycket fin. Förra året la vi ut säkert flera tusen kronor på rengöringsmedel som inte funkade. Detta året fick pappa för sig att prova klorin och se vilket resultat. Så nöjd är jag. 

Har hunnit med att städa poolen, sovit och pratat med Julia denna dag. Jag har struntat i allt som har med läxor att göra, jag har inte orkat, jag vill inte gå i skola mer, jag behöver sommarlov nu. 
Så frågar Åsa mig imorgon om jag har gjort klart redovisningen, så har jag inte det .. Jag har "inte hunnit", och psykologin kommer jag komma på nån lögn till också. Åh fyfan för skolan. 

Jag taggar fredag som fan. Jag tänker hoppa över utsläppet för studenterna, tyvärr .. Men jag vill komma iväg till Halmstad innan allt stänger där. 

Jaja, imorgon är det tillbaka till helvetet igen och jag ooorkar inte .. Men nu ska jag sluta klaga och sedan bädda ner mig i sängen och ta mig en Ipren för att slappna av lite. Vi hörs imorgon!

grattis sverige. poolstädning. ledighet.

GRATTIS SVERIGE. Eller nåt. Wihu hehe.

Ligger i sängen, nyvaken och hör att pappa börjat städa poolen. Tänkte gå ut och hjälpa honom, för åh vilka sommarkänslor det är. Vädret är inte varmt alls, men who the hell cares? Det lär väl bli varmt snart!

Idag är vi även lediga och det känns skönt, men imorgon är det skola igen och då väntar redovisning, aj aj.


taggad. lycklig. boyfriend.



Nu är jag lycklig. Taggar som in i satan till helgen och även till nästa onsdag, då det är Somtefest! Dagen efter slutar jag skolan, jag slutar årskurs ett på gymnasiet .. Ett helt år har gått! Mycket har hänt. Både bra och dåligt.
Jag har blivit väldigt bra vän med Lisa. Jag har träffat nya vänner. Jag har festat tills jag inte klarat stå på mina egna ben. Jag har blivit ginger. Jag har upplevt så mycket mer än bara Smålandsstenar på helgerna.
Som sagt har även humöret gått både upp och ner, ibland har jag bara viljat kräkas på folk, ibland vill jag pussa på dom. Jag har förlorat mycket också. Stolthet och diverse. Men livet kan inte alltid vara en dans på rosor.

Jag känner mig otroligt lycklig som person fastän att dessa uppgångar har tagit kraft och tårar. Jag känner mig stolt, som vågar stå emot och som vågar ha mina egna åsikter. Stolt över mig själv, stolt över det jag en gång inte hade - modet

Vilket livsfilosofi-inlägg detta blev, men åh vad jag är lycklig!

kissekatt. föräldraprat. filmdags.

Nu är jag trött, vill kolla på film och gosa med min kisse som sitter nedanför min säng just nu och kollar på min dator som spelar musik .. Jag tror inte hon gillar det, tyvärr ..

Har suttit nere med mina föräldrar sen 7 och pratat massor. Allt ifrån killar till skolan till resor osv, rätt skönt att prata lite med dom också, dom är oftast så förstående! Men eftersom jag inte alls orkar sitta där nere med dom längre satte jag mig här uppe och ska nog troligen dra på någon bra film .. Kanske "Tomorrow, when the war began" eftersom jag måste skriva en bokrecension om det eftersom jag failade på den muntliga. 

Men hör av mig senare istället!

galet trött. inget partaj. filmmys.

Medans alla andra festar ikväll ska jag inte. Nationaldagen imorgon, vi är lediga och alltså MÅSTE man visst festa idag. Men nej, jag har min mensvärk som gör att jag knappt kan gå, jag är så trött på skolan osv och jag har inte lust att festa. Alltså, lugn gosig kväll i min säng framför en film låter bra för mig!

Skolan idag har varit skön, blivit av med 3 arbeten; mattenationellt, engelska redovisning och källkritisk övning i historia.
Tills torsdag har jag muntlig redovisning som ska bli klar, tills fredag en bokrecension i engelska, på måndag ett svenskaprov och på nästa onsdag en redovisning i svenska!
Sen på nästa torsdag är det SOMMARLOV BRÖÖÖDER!!

Jaja, nu ska jag prata med mina föräldrar lite, haha! Hörs sen.


tisdag. tyska. stendöd.

Sitter på tyskan just nu och kollar film. Är så trött att det känns som jag ska somna vilken sekund som helst!

Hade engelska redovisning innan, även mattenationellt muntligt, fett skönt att det är färdigt nu! Bara en psykologiuppsats, en historiaredovisning och ett svenskaprov kvar, sen slutar jag! Fett nice.

Nu ska jag fortsätta kolla, sen har jag "prov" i samhäll och sist svenska! Åka hem kommer bli skönt som fan.


måndagskväll. medicin. godnatt.

Ligger i sängen nu, har precis tagit en Tradil för mitt onda tryck över svanskotan nu med mensvärk och grejer. Det är värre nu i och med att jag opererades och det är precis där och en bit upp som det trycker, och därför får jag äta mina tabletter jag fick när jag opererades. Så jobbigt, blir skittrött av dom faktiskt, visst är det bra .. men men. Nu ska jag försöka slappna av och sova, imorgon väntar mattenationellt muntligt med Lisa, Frida och Clara!
Hoppas på det bästa!

Godnatt.


musik. grill. coca cola.

Call Me A Spaceman - Radio Edit - Hardwell, Mitch Crown

Nu ska jag, mamma och pappa äta grillad korv. Jag ska dra i mig Coca-Cola och sen ska jag njuta över att jag gjort färdigt min historia! Åh så nöjd med mig själv idag.

nöjd. långt inlägg. trött.

Jag är färdig med historia- och samhällinlämningen, skickat in den och jag är faktiskt nöjd med den nu. Jag har även gjort klart min engelska som jag och Lisa ska redovisa imorgon. Nu har jag bara en jävla psykologiuppsats kvar .. Borde skriva den, annars har jag svårt att få betyg i psykologi. 

Men till vad jag gjorde i helgen. 
På lördagen vid tjugo över 5 eller något skjutsade pappa mig till Rasmus. Vi åt pizza, snackade och kollade filmer. Kommer inte ihåg vilka, men Taken var en av dom iallafall. Sjukt otäck, men otroligt spännande. Vi somnade väl runt 4 efter en del snack, skratt och gos.

På söndagen tog jag bussen hem vid 12 och när jag kom hem åt jag och sov en stund. Sedan cyklade jag och mötte Mathilda för att kolla på match på Domarvallen och sedan drog vi hem hit och kollade lite på Facebook osv. Vid 20 i 8 nånting tog jag min cykel och cyklade till Lisa för att prata med henne lite. 
Vid 9 kollade jag Big Brother. Det var final och Hanna J vann! Grattis till henne, hon va verkligen värd de där 500 000 kronorna! 

Idag har jag varit i skolan, men åkte hem nån timme tidigare för jag hade mensvärk som fan och jag kände att jag verkligen behövde skriva mitt arbete. Så bussen hem vid halv 2 åkte jag. Jag har suttit här sedan halv 3 ungefär, alltså 3 och en halv timme. Jag känner mig ganska duktig och nu är det enda som gäller att få färdigt min muntliga redovisning om Berlinmuren.

Vi hörs senare, men nu vet ni varför jag inte bloggat!

Dagens Frida.


festis. historia. mensvärk.

Jag har varit lite borta från bloggen sen i lördags. Men jag ska berätta mer sen, men just nu MÅSTE jag skriva mitt arbete som ska vara inne om en timme. Skynda skynda, har fett bråttom. Min mensvärk gör inte allt bättre, och därför drog jag hem från skolan lite tidigare. Nu SKA jag skriva. Bloggar om lördagen och söndagen senare!

ginger. just nu. wihu.



lördag. kalas. oplanerad kväll.

Jaha, idag är det lördag och dagen är lite planerad med kalas vid halv 3 för mamma och pappa som båda har fyllt år. Pappa har ju nämligen inte varit hemma sen nån gång i början av april, och därför firar vi han också som fyllde år 23 april. Mamma fyllde år 23 maj.

Nu tänkte jag gå ner och hjälpa mamma med det sista av städningen, sen äta och duscha. Ikväll väntar jag troligen besök, annars blir det väl att träffa Josephine. Borde dock skriva på mitt arbete, men inte på en lördag .. Nej. Nu ska jag sluta prata.

Vi hörs senare med lite mer information om kvällen.

godmorgon. sova igen. godnatt.

Klockan är lite över 9 och jag ligger vaken. Måste kissa som fan. Tänkte gå på toa sen tänkte jag somna om en stund, för jag orkar inte vara vaken redan.

Glömde blogga när jag kom hem igår, men som sagt hände det ingenting mer än att jag satt och snackade med mamma och pappa en bra stund. Somnade runt 2 till tvn, det är nice. Men nu - toaletten haha.


josephine. bra humör. going hard.

Sitter i Josephines rum. För en timme sen ungefär blev jag typ den lyckligaste flickan i hela världen .. Kanske inte riktigt, men mitt humör är nästan i toppen osv. 

Men nu ska vi kolla lite trailers och fortsätta mysa. Blir väl att dra hem sen också, vid 12 - 1 nånting och sova, för imorgon är det lördag och jag vill inte vara typ död imorgon. Nä, ska nog förresten kolla på någon bra film när jag kommer hem .. Hm, vilket ser vi då! 

Vi hörs senare istället, när jag kommit hem eller något, nu är det fest i Josephines säng, grrrr.

friday. skithumör. fredagsmys.

DET ÄR FRIDAY BRROOOS. Men fyfan va mitt humör är på botten idag. Tankarna har tagit över hela mitt huvud, vill inte sitta inne och tänka mer, vill träffa nån vän och prata ut med, jag vill gråta, skrika och låta allt bli bra sen. 

Ska iallafall träffa Josephine sen, skönt .. Måste snacka ut som fan alltså. Vi ska ha fetaste fredagsmys sen, chips, coca cola och massa annat gott. Ska tjocka mig som fan ikväll, känner bara för det. Så jävla mycket.

RSS 2.0