när allting går emot ska jag stanna kvar

blä. horkukansiktesfittsaft. jag är så jävla arg.
har just nu naturkunskap och jag vill bara lynscha hela världen. nej förresten. inte lisa.

ikväll är planerna just precis nu hemliga. kommer bli jävligt bra iallafall. men fortfarande sur. har ingen anledning till att vara glad alls.

jaja. imorgon blir det göteborg med lisa! shopping hey ho.

whatever. det va lisa som bad mig att blogga och jag vet inte alls vad jag ska skriva!


for today

jacka - hm
svart topp - lindex
bruna byxor - pieces


måste hitta motivationen

jag kan väl berätta att det är 13 skoldagar kvar. tills dess ska jag ha hunnit med så otroligt mycket! matte, svenska, engelskabok, naturkunskap och fotografisk bild.

stannade hos lotta, i hennes salong, när jag kom till smålandsstenar, för att hjälpa till att städa i hyllorna och packa upp nya produkter. tjäna lite pengar känns inte fel alls en dag som den här. behövs verkligen nu!

men nu ska jag börja gräva i min hemska hög med böcker. japp


maybe i need you more than you need me. i need you a lot more, actually

jag vet inte vad som hänt i min arm. jag kan inte sträcka på den. det är hemskt!

iallafall så har jag tyvärr struntat i allt. verkligen i allt. vart med mamma hela dagen, utan telefonen. så skönt. slappna av ibland!

katten ligger nu utmed mina ben och gosar. ska in i duschen nu tänkte jag, sen ska jag sova tidigt idag.

skolan imorgon går väl rätt fort, men ska hjälpa lotta en stund på salongen imorgon, och sedan även träna med frida. hoppas armen och axlarna är bättre imorgon! vi hörs då helt enkelt


school sucks

lisa hälsar hejsan eller så


lol this is killing me


always stay positive

måste hitta motivation till skolan nu. allt jag just för tillfället är sommaren 2013, då jag vill vara fin i kroppen .. jag har sån motivation till träningen, men skolan är mycket viktigare.

så idag gjorde jag svenskaläxan, några tal i matten och sen struntade jag faktiskt i det.

men tänkte nu sova, orka upp imorgon .. ångest över skolan. åh jullov kom nu. godnatt


the ugly truth


i'm not perfect. take it or leave it

sitter nu med svenskaboken, läser läxa .. för typ första gången i tvåan. känns bra, bör höja alla mina betyg.

i skolan var mina sista två lektioner inställda så jag kunde åka hem halv 2, sova en stund och nu är jag på g. träningsvärken är olidlig idag, så idag kan jag inte träna.

men japp. hey ho let's go


det enda jag vet om framtiden, är att jag kommer att vara jag

hoppade över första lektionen idag, låg istället och gosade med rasmus. fick ut lite aggressioner på idrotten, via volleybollen .. haha! annars idag har vi inte gjort så jävla mycket i skolan.

drog till gymmet vid 5, då jag träffade lennart för att skaffa ett träningsschema, och lite andra övningar som man vanligtvis inte gör. känner att träningsvärken kryper sig inpå. bra känsla, för då vet man att musklerna är förbättrade!

ska in i duschen nu, och sen tänkte jag faktiskt dra mig till sängen och försöka sova. otroligt trött idag.


cosytime

har lite ensammys i soffan och kollar på ncis som jag var totalt kär i förr. snyggare än tony går ju inte bli. mums.

snart kommer rasmus. blir gosigt. hörs imorgon godnatt


just because you're hurt, doesn't mean you're broken

nu är jag vaken. arg, besviken och glömd.

idag blir det kalas för mitt kusinbarn som fyllde 2 år i veckan! blir väl trevligt, med något annat att tänka på under eftermiddagen.
pappa åker också till norge idag. gott!

måste plugga tyskaverb tills imorgon också. redan söndag. vart fan tar dagarna vägen?

jaja. ska väl gå upp och äta lite frukost nu. mobilen stannar på mitt rum, orkar inte med besvikelsen.


en storm av tankar

en go lördagskväll ba? nej inte riktigt.
kvällen går mest ut på att tänka. vill stänga av hjärnan och bara sluta bry mig för en gångs skull. men självklart inte. jag bryr mig för mycket. jag bryr mig så mycket att jag tvivlar på mina närmaste.

jag tvivlar på allt. är jag bra nog? tvivlar på mig själv rätt mycket. har väldigt dåligt självförtroende. men det brukar oftast inte synas utåt då jag är väldigt pratglad och oftast skrattar väldigt mycket.
men att ibland kunna känna sig så ensam, i en värld full av människor. det är underligt. idag känner jag mig ensam. glömd. ja, vad vet jag.

vad har jag egentligen att vara olycklig över? att jag idag, en lördagskväll, sitter ensam framför datorn och med alesso i hörlurarna? nej knappast. jag är inte olycklig. är nog bland dom lyckligaste flickorna här i smålandsstenar. dock lite olycklig över min pengabrist, men pengar är inte allt. eller så är det väl?

men alla upp- och nergångar. har man inga dåliga dagar, kan man ju inte ta vara på dom bra. ibland måste livet kännas lite mögligt, för att det sedan ska kännas så otroligt bra.
men dock har dagens tankar ägnat sig åt att dra mig halvvägs ner. men jag tänker stå emot. bra intiativ frida.
på tal om något helt annat. så känner jag för en ny blogg. någonstans. trivs inte så värst bra med den här längre. bestäm dig, tänker väl ni nu då. men alltså, det är svårt. det finns så mycket att välja på. och blogg är inte det bästa man kan hitta .. tyvärr. men återkommer med detta.


best feelings in the world

ska snart äta kvällsmat. pappas pizza. gott!

dagen har varit riktigt jävla tråkig. tänkte ta kort, men orkade inte sminka mig eller klä på mig. suttit i soffan hela dagen. känner mig ofräschast i världen och jag vill festa.

mitt liv är rätt tråkigt om man tänker efter. är jag inte med rasmus så är jag fan ensam. ville ju som sagt åka till halmstad idag. varför är jag inte där då? jo för jag har världens minsta summa pengar i världen och jag har världens tråkigaste jävla liv.

jag vill gråta. helt seriöst så hade det varit så skönt att ventilera sig lite, tömma kroppen på känslor. men som sagt är jag inte den där personen som gärna visar känslor, när jag egentligen borde.

whatever. mat here i come. going to be fat hell yeah


sometimes i wish i didn't care so much


i'm not fat

att vakna av en sjuk tinnituss är otroligt frustrerande. och är hungrig som ett djur också. klockan är bara halv 10, en lördag? den här helgen suuuuger. igår va jag med rasmus, sen körde han hem mig vid 11 och så stannade han här en stund.

blev att sova vid 12 redan för va trött och inte på humör. rasmus ska spela hockey hela helgen och jag får sova själv, igen.

idag vet jag inte riktigt vad som ska ske. blir kanske gymmet? annars blir det lätt styrketräning hemma. ikväll ska jag väl sitta hemma och umgås med pappa, som åker till norge imorgon. hade egentligen velat åka till julia, men nu är det som det är.

vi hörs senare, blev bara ett onödigt inlägg nu.


ibland är jag roligare än jag behöver

det är inte många själar på bussen till gislaved just nu. det är jag och busschauffören. i gislaved väntar pojken som ska hämta upp mig pga att det inte går nån buss till hestra så här dags.

idag har jag och lisa bakat negerbollar och kollat gossip girl. är iallafall på väg till gislaved nu, och ja .. kvällen spenderas med rasmus!


i wouldn't follow you

orkade inte vara på hela min fotografiska bild. hon är helt underlig och jag hade inte gjort några uppgifter så hon var väl inte gladast i världen på mig heller för den delen.

istället sitter jag nu i biblioteket och försöker göra färdigt min labbrapport som ska in idag. det går då fan inget vidare och känner inte alls för att göra detta. omotiverad tjej, hej. ska be lisa om hjälp, förstår liksom inte ens formuleringarna i boken, vilket försvårar mitt arbete ännu en grad.

ska åka hem redan halv 11, för att gå till tandläkaren. orkar inte åka tillbaka till skolan sen, så jag tar ledigt resten av dagen. då hinner jag städa mitt rum, byta sängkläder och göra det fint.

men nu ska jag göra lite matte, så slipper jag det på måndag.

when everything is wrong, you make it right

efter 2 hela timmar på gymmet så känner jag mig rätt nöjd.

imorgon är det fredag, och jag går bara första lektionen då jag sen ska till tandläkaren och sista lektionen är typ värdelös och den orkar jag inte. så nej. går bara första lektionen.

ska vara med lisa imorgon på dagen, och sen på kvällen kommer nog rasmus hit och sover här. kan behövas, då jag sov själv hela förra helgen.
kanske låter lite töntigt, men när man är van vid att sova med nån iallafall en natt per helg, så blir man väldigt ensam när man helt plötsligt sova själv.

men nehe. dags att sova! godnatt


i'm pretty confused right now

vill ha koffein. börjar få koffeinberoende igen. ett helvete. vill ha redbull, coca cola, ja vad fan som helst, behöver min förbannade koffein!

ska göra min labbrapport nu, som ska vara färdig imorgon. självklart glömde jag naturboken i skolan och får helt enkelt skriva klart den där imorgon.

vid 5, halv 6 ska jag och frida träna. skönt att ha någon att träna med, verkligen. man blir mer motiverad.

sen ska jag väl fortsätta med min hemska matte. blir nog skapligt tidigt i säng ikväll också. måste även ta en ariadne-bild med ett garnnystan idag. så spännande? ne. omotiverad till skolan.

japp. men ska göra något vettigt nu!


normal is boring

need some sleep. upp 15 minuter tidigare imorgon så jag hinner duscha, eftersom jag gömde mig i min onepiece hela kvällen och inte alls va sugen på duschen.
plågsamt. jag hatar morgonar. speciellt när klockan inte visar mer än 6.30. ångest.

bloggen blir lite emo nu. behöver gråta typ. har gråt i halsen hela tiden, och behöver bara få ut det .. dock utan någon speciell anledning.

vi hörs imorgon. då ska jag bränna alla jävla fetter jag har på kroppen, även lite rumpa/lår övningar. låter awesome.

godnatt


fuck everything, except you

inte på humör. förstår inte nånting i matten, jag glömde min labbrapport i skolan och jag orkar inte alls träna idag.

vill helst av allt gömma mig idag. orkar fan inte livet alls. allt jag vill är att hoppa av skolan och börja jobba med nånting, skaffa feta stålar och flytta till typ stockholm och gifta mig med calvin harris.

nehe. göra nåt vettigt eller? nej, palla


train harder

vid halv sex drog jag och frida ner till gymmet.
jobbigt, men värt varenda droppe svett. trots min hemska träningsvärk sen i söndags, drog jag till gymmet. av personliga skäl mest. skönt att ta ut aggressioner på gymmet.

åt när jag kom hem och nu vill jag mest sova. behöver det. mest av allt egentligen. men här sitter jag, och gör ingenting egentligen.

tänkte förresten börja skriva hur jag tränat på gymmet osv. låter det bra eller? vet dock inte vad alla övningar heter osv, och jag personligen fokuserar mest in mig på framsida och baksida lår, rumpa, mage och nedre ryggen. även kondition.
men vad tycker ni? kanske blir något intressant att läsa då. även lite motivation tänkte jag på.

men japp. nu - bädda ner mig under mitt duntäcke och kolla tv.


sometimes i feel like quitting

sitter i den här förbannade skolan igen. jag är mer här än hemma, vilket känns lite halvruttet såhär en tisdagsmorgon. svenskalektionen verkar snart sluta, och filmproduktionen är inställd pga att jag näst intill tvingade arne att vi skulle få kolla på hockey istället, då det är skol-sm!

nehe. nu tänkte jag lägga ihop mina grejer, gå och köpa en macka och sen ha natur och matte. så roligt jag dör.

hoppa av skolan? ja tack


let's get smart

följer med rasmus hem en stund nu. tänkte gå på toa, sen gå ner och möta han vid bussen och ta den rackaren till hestra. blir väl en del prat osv. som vanligt antar jag.

gjort färdigt min mediaredovisning tills imorgon nu också. har massa matte att plugga när jag kommer hem. men japp. nu måste jag kila!

breaking dawn - part two

filmen var över förväntan. speciellt när det gäller våldet och att bella faktiskt ler i filmen.

jag tycker verkligen att de två breaking dawn, är de bästa i hela twilight saga. men jag är så ledsen att detta var slutet, på de bästa filmerna som någonsin gjorts.

men ja, jacob blir ju bara snyggare för varje film som görs, och edward likaså. bella visar lycka, och ja .. hela filmen var så otrolig! är fortfarande helt extas i filmen.

nu ska jag lägga mig, sen sova. godnatt


i made it

jag gick precis igenom ett 1 och en halv timmes intensivt pass. utan knäskydden. knäna är helt slut. pga av knäskydden, som jag använt i 2 år, har jag inte mycket muskler alls, så har jag ont vid träning. men idag gick det fruktansvärt bra. nöjd som fan.

nu har jag ätit en morot, och tänkte nu hoppa in i duschen. skönt!
senare blir det bio, sista twilight-filmen, som ska vara väldigt bra. hörs senare, med mina åsikter om filmen!


of to the gym


o-m-g hole skull

du ska bli min din lilla jävel. fyfan så snygg!


and then i met you

rasmus kom till mig igår vid 9 och stannade några timmar. det blev filmtittande och godisätande, massa mys och som vanligt väldigt mycket skratt.

somnade runt 1 och vaknade för en timme sen. ska gå ner nu och se om maten snart är klar eller om det är lönt att ta en macka. sen ska jag plugga engelska, gymma och ikväll blir det biomys med lisa och amanda. totally awesome!


i'm selfish, impatient and a little insecure. i make mistakes, i am out of control and at times hard to handle. but if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best




now you're going to die

rave riots [original mix] - albin myers
follow you [radio edit] - deniz koyu, wynter gordon
bonny [radio edit] - basto
tick tick tock [original mix] - albin myers
spectrum (say my name) [calvin harris remix] - florence, the machine

förbannat bra musik. det som spelas mest i mina hörlurar nu för tiden är albin myers och calvin harris.

idag har jag segat mig, städat mitt rum och nu vet jag inte vad jag ska göra. blir väl troligen själv inatt igen. ruttet. så jävla ensamt. så blir väl nån film och godis. 

everyone needs a best friend

igår kom lilla lisa hit och med henne spenderade jag kvällen! blev riktigt mycket prat och skratt, så jävla skön tjej så det finns inte. bestisfestis!!

somnade nog runt 1 inatt, och idag vaknade jag halv 1. så skönt att sova så länge, måste jag väl säga! har precis ätit och nu tänkte jag städa mitt rum, vilket verkligen behövs. även hämta min högtalare som min kusin har.

hörs senare, för idag har jag inget planerat


sometimes you really need time for yourself

sitter på bussen på väg hem nu. träffade rasmus några timmar efter skolan, så blev lite eftermiddagssömn och massa prat.

sitter nu på bussen, men volymen på högsta, och tankarna snurrar i skallen på mig. som vanligt. jag har kommit fram till att jag tänker för mycket. måste sluta med detta beteende, det förstör bara för mig själv.

men ja, här får ni lite musik att mysa med ikväll.

albin myers gör min dag, varje dag


gästbloggning!

Yes yes, jag Sanne gästbloggar lite medans Frida är duktig och pluggar till sitt engelska prov! 
Just nu håller hon på att läsa högt för mig inne på Fokus .. Det funkar, hon är så duktig så! 

Ikväll ska Frida va med Lisa och hitta på en massa skojsigt medans jag drar t g'son med några kompisar.
Känns väldigt weird att skriva ett inlägg på någon annans blogg, känns jätte konstigt så tror jag fortsätter att stanna kvar på min egen för tillfället! 

peace out! /
http://www.nattstad.se/sannerumpunen

fuck world, i'm a unicorn

jag fick bli lite barnvakt nu på kvällskvisten. visst, dom sov och jag skulle bara vakta så dom inte vaknade .. men mysigt va det.

nu ligger jag då i sängen, och är tyvärr hur pigg som helst och vill inte alls sova, vilket inte är så bra, behöver verkligen det, då jag har prov sista lektionen imorgon ..

nu ska jag kolla lite på jersey shore, sen sova. godnatt


we go higher than high, until we kiss the sky

varit på gymmet i lite mer än en timme med frida. riktigt jobbigt, så nu har jag precis fyllt på med lite mat.

i skolan idag hade jag bara 2 lektioner, då jag och lisa skulle intervjua gislavedhus, till median.

är cp trött nu, och måste läsa engelska. orkar verkligen inte. hata engelska då, osv. blabla. inget vettigt att berätta.


du vet inte när, men det kommer en dag

medans alla andra kollar på sverige-england så sitter jag framför facebook och har ändå full koll på hela matchen. facebook är rätt awesome ibland.

tänkte lägga mig skapligt idag igen. somnade ju fan aldrig igår, så var ju förbannat trött imorse också. borde ju egentligen sitta och plugga engelska för fullt, men när det finns andra roligare saker att göra .. som t.ex. att stirra in i väggen .. tycker jag att engelskan kan vänta.

iallafall så är det självklart skola imorgon. torsdag. veckorna går så otroligt fort alltså, men så skönt med helg snart. på fredag blir det att umgås med lisa. och resten av helgen har jag inte planerat än.

nu ska jag läsa lite bloggar, sen ska jag dra duntäcket över mig och sova gott tills imorgon!


i won't give up

efter en timmes träning har jag nu ätit äggröra och bacon. jag hatar bacon, men måste lära mig att äta det.

nu ska jag duscha, länge. sen ska jag plugga lite engelska!


just because you're hurt, doesn't mean you're broken

tänkte sova nu. halvsovit hela kvällen då jag inte orkat göra en rörelse idag. mår som sagt ganska så riktigt dåligt. men imorgon måste jag dra mig till gymmet, dra på ett hårt pass och bränna kalorier och bygga muskler! ja, jag vill ha muskler, inte bara ha en "fit" kropp.

kom förresten på att jag har en hemsk tyskalektion imorgon, redan ångest. skönt att slippa tyskan nästa år.

whatever. sova, japp!


if he wants you, he will not think about another person than you, but if he does that, he's not worth you

sitter här med filten över mig, mobilen i handen och lite tv i bakgrunden. tänkte göra mig en macka till kvällsmat, då jag har noll matlust och en förbannad mensvärk.

skolan va okej idag, mådde som sagt skitdåligt och jag berömmer lisa som orkat med mig hela dagen. med blodsockerfall på idrotten var faktiskt pyttipannan god.

men nehe. handlat ipren och äpplen idag, så känner att jag orkar med mig själv några dagar till. som tur är det redan onsdag imorgon! snabb dag, med bara 4 lektioner.

men vad bryr ni er? ska nu göra något att äta.


mtv ema 2012

jag gjorde färdigt min svenskauppgift på lite mer än en timme. har sovit på soffan en stund, och nu tog jag precis en ipren pga min mensvärk. reprisen på mtv ema 2012 är vad jag kollar på just nu. det är ett måste för en musikberoende tjej som mig.

har en timmes sovmorgon imorgon, så får lite mer vila. tänkte iallafall försöka sova snart, är rätt trött. godnatt


it hurts because i care

det gör ont, för att jag bryr mig. jag blir svartsjuk, för att jag bryr mig. jag är osäker, för att jag bryr mig.
är det inte så? att när vi bryr oss så mycket om någon, när vi verkligen tycker om någon, så blir allt så stort? allt blir så totalt jättejobbigt så fort någonting sker?

känslan när någon du inte tycker om, kallar din bästa kompis för dess bästa kompis. åh. men det är just den känslan. det är för att vi faktiskt bryr oss. vi vill ha det där bra med personen för oss själva. vi är väldigt egoistiska på den fronten.

eller just att vi alltid försöker passa in. är vi i ett gäng som röker, eller ett gäng som snattar, gör vi det också oftast, just för att passa in och inte bli utstött i gänget. detsamma gäller med kläder och smink. har man inte de rätta kläderna, passar man inte in.
en kompis sa en gång "det här är inte min stil, men jag måste ha sånna här kläder för annars passar jag inte in". det skrämmer mig ganska mycket faktiskt, hur vi människor ser folk som inte är som oss själva.

nu är jag tom på ord, men fortfarande full av tankar.


it's not that i'm horny all the time. it's just that you're always fucking sexy

dålig uppdatering i helgen. hela helgen har jag varit hos rasmus.

i fredagskväll blev det filmmys med godis, och en ganska tidig sömn då båda var skittrötta. i lördags tränade han och jag var hemma hos mig mellan 3 och 11. kollade tv med mamma och pappa, softade och åt god mat. Rasmus kom sen och hämtade mig, sen drog vi hem till honom och kollade film och myste. vi skulle upp i rätt skaplig tid igår, då vi skulle till hans farmor och farfar och äta middag. det var trevligt! sedan blev det godis och lite xbox-spelande för oss.

tog sovmorgon idag, då jag inte alls orkade till tyskan. så kom till skolan vid 9, gick på tyska och nu har jag även haft bad och lunch. sitter på filmproduktionen nu, och ska kolla på nån riktigt konstig youtube-film med 250 filmklipp av de 250 bästa filmerna.

dags att jobba. hey ho let's go.


if you feel it, say hell yeah

ska nu gå in i duschen, fräscha upp mig och sedan ska jag nog spendera kvällen med rasmus.

skolan gick fort, fick reda på vårt engelska oförberedda. ett stort f. men tja, whatever. livet går vidare utan några stora problem ändå!

men borde verkligen duscha nu. hörs senare

bild från dagens fotografi-lektion


when you feel like quitting, think about why you started

dagen har gått till skola, sova, umgås med amanda och träna. blev 1 och en halv timme på gymmet.

imorgon är det fredag! så skönt. blir nog mys med mitt ekorrgos. annars ska jag väl chilla, med någon.

whatever. mina nya byxor kom idag också. fett nice. japp. godnatt


it's the small things, that make you happy

glädjer mig med att det är torsdag imorgon, vilket innebär skola - fotografisk bild, matte, media och lots. vid 5 imorgon blir det nog gymmet, drar nog ett långt pass.

tänkte bara berätta att jag fick ett glädjande sms innan, men nu ska jag sova. godnatt


everything seems like a city of dreams

redigerade precis en bild, som nu är min header. äntligen en ny.

bara segat mig idag, verkligen. inget plugg, ingen träning. är så otroligt trött, tror jag sovit dåligt senaste dagarna, eller så får jag i mig för lite näring, i typ med vitaminer osv?

på tal om det, så har jag börjat äta blåbärsextrakt, som jag inte alls vet vad dom är bra för .. hittade dom nämligen i köket, och eftersom ingen annan vill ha dom. en tablett innehåller ialla fall lika mycket näringsämnen som ½ kg färska blåbär. bra för kroppen ni vet.

annars har jag inget annat att säga. ganska tråkig. snart helg. vet ej vad som väntas då, märker vi helt enkelt.




now if you got someone that's worth fighting for, don't let nobody hold you down

tyskaprovet klart. inget plugg idag! som sagt, livet är nästan för bra för att vara sant.

tänker inte träna idag alls, kanske bara göra rygglyft på mitt rum, för det är tråkigt som fan, men behövs! imorgon blir det ett hårt träningspass har jag bestämt mig för, och alltså tänkte jag mig en förbannad träningsvärk på fredag!

hoppas snart på kvällsmat, då magen börjar kännas tom. annars så tror jag väl inte något annat är så intressant.


i'm sorry. sometimes, i get jealous thinking that someone else could make you happier than i can

känner att livet jag har nu, passar mig perfekt. så skön känsla, som jag inte haft på nåt år.

skolan tar kål på mig dock, men allt bra i livet gör att livet blir så förbannat bra! klart att dåliga dagar går att ha, vi är ju inte tomma på känslor.

nu tänkte jag kolla lite till på twilight som går på 5:an, sen sova. imorgon bör det vara bra att vara pigg, då sista lektionen innebär tyskaprov. en timme och en kvarts lektion. aj aj.

ville väl bara säga det. meningslöst. ingen bryr sig. whatever, rumpan värker efter gymmet iallafall, skön känsla! godnatt

 


all in my head

senaste:
1. dryck: te
2. telefonsamtalet: julia
3. sms: rasmus
4. sång du lyssnade på: drinking from the bottle - calvin harris

har du någonsin:
6. dejtat någon två gånger: vad är dejt? gå och fika? har annars vart på bio med rasmus tre gånger
7. har någon varit otrogen mot dig: tror inte
8. varit kär: ja
9. förlorat någon speciell person: ja
10. varit deprimerad: aa
11. varit så trött att du somnat sittandes: ja

dina tre favoritfärger:
12. röd
13. svart
14. rosa

i år har du:
15. lärt känna en ny vän: ja
16. fått ditt hjärta krossat: nej
17. skrattat så att du har börjat gråta: aa
18. träffat någon som förändrat ditt liv: ja
19. insett vilka som är dina äkta vänner: nej
20. fått reda på att någon har pratat om dig: varje dag förfan
21. kysst en kompis: ja

blandat:
22. hur många av dina msn-kompisar har du träffat: använder det inte, så ingen aning
23. hur många barn vill du ha i framtiden: ett
24. har du några husdjur?: aa en kisse
25. vill du ändra ditt namn: ja
26. vad gjorde du under din förra födelsedag: det var ju för 2 veckor sen. men var i skolan, och med rasmus, och sen tillbringade jag kvällen med mamma och pappa
27. vilken tid vaknade du idag: tjugo i sju
28. vad gjorde du igår runt midnatt: sov som en stock
29. någonting som du längtar till: 21 december
31. en sak du skulle vilja ändra om ditt liv: det är verkligen inte någonting jag vill ändra just nu
32. vad lyssnar du på just nu : tvn
33. har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: japp
34. vad gör dig irriterad just nu: att tyskaprovet är imorgon

om dig:
36. vad är ditt namn: frida larsson
37. singel/upptagen: upptagen
38. stjärntecken: vågen och ibland skorpion
39. kille eller tjej: jej
40. grundskola: åtteråsskolan, nordinskolan
41. gymnasium: gärdeskolan
42. högskola: inte börjat än
43. hårfärg: brunt
44. långt eller kort: halvlångt
45. längd: 1.60
46. vad gillar du hos dig själv: att jag ofta får folk att skratta
47. piercing: öron och navel
48. tatuering: nix
49. höger eller vänster: höger

din första:
51. operation: svanskotan
52. piercing: Öronen
53. tatueringen: har ingen
54. bästa vän: jennifer
55. sport: tennis
56. husdjur: katt
57. vaccination du minns: stelkrampsspruta i fyran
58. konsert: per gessle
60. alkohol du drack: cider

just nu:
61. äter du: ingenting
62. dricker du: ingenting
63. är du på väg att: plugga mer tyska
64. lyssnar du på: tvn
65. väntar du på: sms

din framtid:
66. vill du ha barn: ja
67. vill du gifta dig: ja
68. karriär i åtanke: tv-producent, fotograf

vad är bäst med motsatta könet?
69. läppar eller ögon: ögon
70. kramar eller pussar: pussar
71. kortare eller längre: längre
72. yngre eller äldre: äldre
73. romantisk eller spontan: båda
74. snygg mage eller snygga armar: snygga armar
75. tatueringar eller piercingar: tatueringar
76. känslig eller inte: båda
77. ragg eller förhållande: förhållande
78. bråkstake eller tveksam: nåt däremellan

har du någonsin:
79. kysst en främling: aa
80. gjort något sjukt spontant: ja
81. tappat glasögon eller linser: har varken eller
82. haft sex: aa
83. krossat någons hjärta: tror inte
84. har någon krossat ditt hjärta: aa
85. har du blivit arresterad: nä
86. dissat någon: aa
87. gråtit när någon dött: aa
88. gillat din killkompis (mer än som vän): ja

tror du på:
89. dig själv: ibland
90. mirakel: aa
91. kärlek vid första ögonkastet: ja, men inte från båda parter samtidigt
92. himlen: ja
93. tomten: nä
94. att kyssas på första dejten: klart
95. änglar: ja

svara ärligt:
96. Varit otrogen: nej
97. haft mer än en pojkvän på samma gång: nej
98. tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: kanske
99. vad kan du verkligen inte leva utan: familj
100. har du svarat ärligt på dom här 100 frågorna: japp


don't stop when you're tired, stop when you're done

dagen startade med gymmet redan tio över 7. kom till skolan halv 11, och nu har jag kommit hem och har ätit.

tänkte nu plugga tyska för fulla muggar, då jag har ett galet prov imorgon. annars idag blir det nog inte mycket mer gjort, sova typ. trött som en jude.

hörs senare! dagen outfit kan jag bjuda på.


i can change your life

imorgon tar jag bussen till skolan tio över tio. en skön sovmorgon tänker vissa, men inte jag. nej, istället tar jag en kvart sovmorgon emot vad jag brukar, och går istället till gymmet och förbränner fett.

i skolan imorgon har jag 3 lektioner. långa är de allihopa, men efter skolan blir det tyskaplugg för hela slanten!

så nu tänkte jag sova, och kan även berätta att jag har fruktansvärt ont där jag opererades för mer än ett år sen. galet!

godnatt people


men jag är lyckligare nu

ja. som ni förstår i rubriken menar jag självklart att jag precis klickade hem ett par asfräscha byxor från nelly.

jag vet inte alls vad som hänt med mig. blir faktiskt totalt sur precis när jag stiger innanför dörren efter skolan, då jag vet att jag har så mycket att göra, men jag inte orkar göra någonting.
jag trivs för övrigt skitbra i skolan just nu. allt känns så bra, då den enda lektioner jag har ångest över är tyskan. annars så är det så jävla skönt att vara i skolan. det sociala är så viktigt. 
 
känner också att jag kan dela med mig av det mesta nu för tiden. till lisa. hon vet precis allt om mig. samma sak med rasmus, han vet nog också allt. det är skönt att inte behöva hålla på nånting.
jag har förresten aldrig vetat om jag är förhållande tjej, eller en singel tjej. men jag trivs så otroligt bra i ett förhållande, att faktiskt känna kärlek. 

men skitsamma. mer om mina känslor någon annan dag. för det är jätteskönt att skriva av sig, någonstans där ingen kan se mig ledsen eller glad. skönt.

i love being yours

kom hem vid fem idag, efter en riktigt gosig helg med min favorit. åt en efterlängtad potatisgratäng när jag kom hem, och sen har jag ätit lite godis och bara chillat.

tänkte faktiskt försöka sova nu, är trött, och imorgon är det tyvärr skola. bilder på kläderna får ni imorgon, då jag inte har nån bild på skorna eller jackan än.

hörs imorgon. godnatt


romeo, take me somewhere we can be alone

ligger på rasmus rum och väntar på honom. han är iväg och hämtar sina föräldrar nånstans.

igår kom han till mig vid 3, då vi åkte till halmstad för lite mys på stan och sedan bio. fick det som födelsedagspresent, helt perfekt! nya bond-filmen blev det, väldigt bra, men lång ..
sa hej till julia en snabbis också, för henne har jag inte träffat sen i somras, då vi var i lysekil!

blev en riktigt mysig kväll. och idag vaknade jag som vanligt tidigare än honom, runt 10 typ. väckte honom vid 12. sen har vi mest legat i sängen och dragit oss. vet inte vart vi ska sova inatt.

fått önskemål om att visa det jag köpte, så det tänkte jag göra imorgon. tänkte även träna och plugga tyska. nu ska jag sova kanske, nåt bättre har jag inte för mig, haha. och han lär ju inte komma hem på ett tag. hörs imorgon. puss


i can gaurantee you're never go to bed alone

dagen började med uppstigning klockan 8, för att vid halv 9 gå till gymmet. vid tjugo i 11 var jag hos tandläkaren och sen somnade jag. nyss ätit och nu funderar jag på om jag skulle gå och packa min väska eller om jag ska ligga kvar i sängen bredvid katten ..

igår kom vi hem .. vid 6 kanske. med mig hem fick jag skor, höstjacka, 2 tröjor, bh och smink. sen var ebba och lotta här på kvällen och åt och myste.

efter lite deeptalk med mamma och pappa så somnade jag runt 1.

tjock kisse på bild


i'm shy at first but ..

godmorgon torsdag. snart ska jag gå upp och äta frukost, och vid nio ska vi åka till jönköping och shoppa!

frukost, dusch och smink nu.


RSS 2.0