#

nu säger jag godnatt söndag. tråkigt med måndag imorgon, dessutom har vi bad. men lol. tänker nog hellre va i gymmet faktiskt, så hoppar nog badet.

bakhuvudet gör för övrigt as ont, efter att jag slog i det i sängkanten innan. ja fråga mig inte hur, men rasmus tyckte det va förbannat roligt.


#

vid halv 4 kom rasmus hit igår. blev lite snack och fix, då vi ses åkte till gislaved och tillbaka utan någon vidare anledning.

kvällen erbjöd pizza på rendez vous och riktigt mycket prat. så skönt att bara prata om allt mellan himmel och jord. han körde lite kompisar också, så vi va mest iväg hela kvällen. somnade iallafall vid 4 inatt, skönt.

idag har vi sovit, ätit och duschat. sen drog han och kollade hockey, och jag drog till farmors släktkalas.

nu ska jag mest göra ingenting, för jag skiter fullständigt i min natur, det tar jag imorgon .. eller något.


#

nytt. från klädhörnan, 25% på allt. bra liv. älska studiebidraget.

jeanstights - 179,95:-
guldkedja - 69:-
armband - 69:-


#

hatar att vakna tidigt på lördagar. bland det värsta som finns. förra lördagen sov jag till ett, idag sov jag till halv tio. lol.

blir väl att gå upp nu och äta frukost, sedan läsa natur och nån gång på eftermiddagen kommer rasmus hit.

idag känner jag mig otroligt glad. känns som en bra dag som väntar. dock är vädret lite surt, och jag som tänkte börja dagen med att springa. jaja, det får bli nån annan dag helt enkelt.

bild från arkivet


#

efter en mysig tjejkväll hos kajsa med lisa, sofie, sahra, amanda, annie t, annie l och senare även annie w, så är jag nöjd med dagen. blev lite käk, massor av tjejsnack och så rundade vi av kvällen med en skön film.

kom nyss hem och har precis lagt på luren med rasmus.
tänkte nu sova snart, för imorgon kommer han hit och då är det är ju rätt otrevligt att vara trött .. haha. blir nog lite käk på pizzerian troligen, gosigt.

nehe. godnatt.


#

börjar dagen bra med en skön sovmorgon till halv 9. därefter lite sämre med världens störtskur när jag nyss gick till bussen. men nu är jag på plats och om sisådär 20 minuter är jag i skolan.

plugga natur som en jude på lektionen idag. lol. fucking ekosystem och naturresurser.

nehe. musicmode on.


#

med twilight på tv, och utmattade ben är jag nöjd med dagen. känns skönt med fredag imorgon, lång sovmorgon för min del .. tar bussen tio över tio från stationen. så otroligt skönt.

eftersom festen är inställt imorgon också vet jag fortfarande inte vad jag ska göra. antingen blir det tjejkväll eller mys med pojken. vi ser imorgon helt enkelt.

godnatt.


#

efter att ha kört till gislaved, hem från gislaved och fått beröm av både mamma och pappa känns livet jävla bra.

drog på mig träningskläderna direkt när jag kom hem och sprang en runda på 2,5 km. Brände enligt runkeeper (appen till iphone) 110 cal och då blir man faktiskt ännu mer peppad på att träna.

tänkte läsa naturvetenskap nu. sedan blir det nog några tal i matteboken och sedan något att äta till kvällsmat.


#

jag lever lyckligt, men med för mycket tråkiga tankar.

slutade skolan redan tjugo över elva idag. lyx. åkte hem och nu har jag precis ätit med pappa, och sen vid 3 ska jag köra till gislaved för att hämta mamma. längesen jag körde nu, galet nervös.

festen imorgon är för övrigt inställd. jag är just nu mest peppad på myskväll, men lutar nog åt att umgås med fina flickor istället. äsch. vad vet jag?


#


#

nu hatar jag allt. världen suger. ta mig fram 26 dagar tack. prov nästa vecka. fittnatur. vill slita den äckliga jävla boken i tusen delar, trycka in dom i emelies mun och se om hon blir så jävla stöddig efter det.

en person. en av sju miljarder på den här världen, kan få mig att må så pissigt av ett litet jävla ord. jag är trött på mina tankar om alla. allt rullar runt. behöver gråta faktiskt. hade varit skönt. tror jag ska göra det efter jag tränat magen. få ut varenda aggression i min kropp. skönt.

återkommer imorgon med ett gladare inlägg. kanske. lol.


#

idag är jag så glad. jag vet inte. vaknade glad. såg min pappa. blev ännu gladare. josephine och några brudar hämtade mig vid tio i 8. grattis till körkortet josephine!

igår var en konstig dag. helt vrickad faktiskt. ena stunden var jag lyckligast i världen. andra stunden ville jag strypa någon. och emellanåt kände jag för att bara sätta mig på golvet och lipa.
palla. humörsvängningar. tror det är p-pillerna. någon annan som har som jag? nya hormoner i kroppen som fuckar ur?

nehe. dags att vara lite produktiv på min uppsats. snart håla. yapp.

jag älskar nya funktionen på blogg.se, då man kan hämta bilder från sin instagram. glücklich.

#

i care. you don't. i fight. you don't.

true, true


random dag med träningsvärk i magen

Naturläxan klar. L O L sämst ever blev den.

Skitsamma. Idrotten var bra idag. 3 km löpning, 60 armhävningar och 60 sit-ups. Uppdelat då såklart. Men det lär nog kännas imorgon. Awesomeness.

Inte mycket mer att säga. Dagen började med att missa bussen och försening på tyskan. Slutade med iskall vandring från bussen. Inte gjort mycket mer idag faktiskt. Gjorde min läxa snabbt nyss och nu sitter jag mest här och lyssnar på musik. Borde snart lägga mig.

Uppdaterade även iPhonen idag. iOS 6 nu. Inte sett mycket skillnad än, men det kommer väl antar jag.

Whatever. Ingen bryr sig ändå. Lol.

my life from hplyrikz


all in my head

All In My Head - Danny Saucedo

Idag känner jag mig fet. Ska ut och springa i eftermiddag. Ner och handla frukt också.
Träningsvärk i magen idag. Inte mycket. Men det känns. Blir nog lite träning till idag. Kanske typ rumpa? Mh sexyshit.

Imorgon tror jag att jag ska försöka mig på 3 km i skolan igen. Se om jag får en bättre tid än i måndags, om inte så är det också bra träning .. Och jag får sluta idrotten tidigare.

Nu ska jag skriva lite saker jag önskar mig till min födelsedag, vilket blir typ gymkort, pengar osv. 

Förresten. Någon som är sugen att börja gymma med mig? I gymmet vid sporthallen, längre orkar jag inte gå för att träna .. Lat. Tjock. Blä.
Iallafall. Säg gärna till isåfall. 


30 dagar kvar

Att vakna för man inte får någon luft är inte så skönt. Näsan är helt täppt och jag låter hemsk.

Pappa kommer hem på tisdag. Känns så bra nu, efter att han vart borta i 3 veckor.

Måste börja övningsköra för om ett år och en månad fyller jag 18! Damn. Det lät lång tid... Men jag fyller iallafall 17 om 30 dagar! Heja mig.

Hörs senare, ciao.


kör, bara kör

I N S P I R A T I O N.  (bilder från google)

Okej Frida. Nu kör vi.
Började ikväll med lite magträning. Trots att jag är halvt sjuk och mår skit gjorde jag att musklerna brände.
Börjar även med en "träningsdagbok", där jag skriver precis vilka dagar jag tränar, och vad jag gjort. 
Idag blev det 15 sit-ups x8 (upprepade alltså 15 sit-ups 8 gånger, med 30 sekunders vila) och sedan plankan i 30 sekunder x3 (upprepade alltså 30 sekunders plankan 3 gånger, med 10 sekunders vila)
Kan inte mer än säga, välkommen träningsvärk.

Nu ska jag lägga mig och kolla tv. Hörs bröder.

att vara lycklig

Jag är deprimerad. Nu bestämde jag mig för att sätta ihop lite bilder för att tänka positivt hela tiden.

Jag har ett bra liv, och bilderna på mig själv är bara inspiration till att jag en gång faktiskt hade fin kropp. Iallafall den i bikini. Tagen för 3 år sen i Halmstad. Så vill jag se ut nu. Så fin kropp jag faktiskt hade. Vad hände?

Nehe. Nu ska jag mysa med min mamma. Hustler, Coca-Cola och godis är gott. Sen ska jag kolla Avatar, och tänkte faktiskt göra lite magövningar.... Vill ha träningsverk imorgon. Tagga!


i hestra, förevigt ensam

Sitter hemma hos Rasmus nu. Han är i Gislaved och värmer upp innan matchen som spelas vid typ 7 eller något. Så tills jag ska åka dit med hans pappa ska jag väl sitta här och vänta på bättre tider. Med musik i mina öron så går faktiskt tiden rätt fort, och så har jag ju datorn.

Idag på fotografiska bilden fotade vi efter hur en modell stod på en plansch. Det var väldigt roligt och lärorikt om hur modeller använder kroppsspråk för att sälja kläder.
På engelskan hade vi prov, som troligen inte går jättebra för mig. Jag är inte jätteduktig på att plugga när jag väl behöver det. L O L.

Nehe. Nu ska jag kolla kläder. För om 31 dagar fyller jag år. P A R T Y H A R D. Jag undrar när vi ska åka .. Lär ju få sitta här ett bra tag, pallarå. 

nu hettar det till

Med förbannat starka chilinötter i hela truten brinner pennan med engelska. Skitprov imorgon och självklart sitter jag med detta i sista stund.

Haft två lektioner idag. Gudrun var nämligen sjuk och då hade vi inte någon media. Istället kom jag hem 2, skönt. Gjorde lite ärenden i samhället också, och när jag kom hem somnade jag i en timme. Dumt egentligen. Men otroligt skönt.

Nu borde jag verkligen fortsätta med mitt plugg. Tänkte även slå en signal till Rasmus och prata lite skit. Så vi hörs senare eller imorgon. PUSS.


paddling och vandring i hestra

Varit i Hestra idag på idrottsdag, då vi paddlat och vandrat runt omkring Isaberg. Skönt umgänge i min grupp då vi var jag, Lisa Öggesjö, Lisa Truong, Clara, Frida och Aldina. Dock var inte vädret på vår sida.

Sovit en timme nu, och nu har jag precis ätit. Tänkte ta lite chilinötter nu och softa med mamma.

Hörs imorgon.


ung och bortskämd

Sitter nu och glor på "Ung och bortskämd". Är inte så fokuserad på va som händer där, dom är rätt dryga.

Följde med Rasmus hem efter en lång skoldag. Var i skogen på naturlektionen. Filmade på film- och tvproduktionen. Sa att jag hade mensvärk på median så drog "hem". Istället tillbringade jag den tiden hos Rasmus. Mys!

Kom hem vid 6, och nu sitter jag fortfarande här själv och vänta på mamma. Ska väl fortsätta med att kolla på detta.

Vi hörs imorgon, då har jag lite mer att berätta, för har idrottsdag imorgon.


skit turdag

Idag va visst min turdag enligt FRIDAs horoskop. Men usch nej. Mitt humör har varit så konstigt idag, humörsvängningar som bara den, som mina närmsta fått lida av.

Fortfarande deprimerad som tusan. Måste verkligen försöka se lite ljust på livet. Jag har det mesta man kan önska sig. Bra vänner, fin familj och en fin pojkvän. Men åh.

Nej. Tänkte försöka göra mig lite gladare nu. Hörs.


♪♫

Don't You Worry Child [Radio Edit] - Swedish House Mafia ft. John Martin
Alarma [Vocal Mix] - Dimitri Vegas, Promise Land
Drop That [Original Mix] - Albin Myers, Like Mike, Dimitri Vegas
Lönneberga [Radio Edit] - Klein, Dabruck, Albin Myers
Open Your Eyes [Tim Mason Festival Remix] - Alex Metric, Steve Angello ft. Ian Brown





jag lever inte för detta

Blä. Besvikelse just nu. Mest på mig själv, faktiskt. Skulle inte sova efter skolan, vad gör jag? Jo sover. Måste göra matte, men åh, jag förstår inte det här med räta linjens ekvation.

Väntar också på ett sms jag inte verkar få. Förnedring japp.

Nu ska jag lista ut det här med k- och m-värden. Kyss mig i arslet, du som uppfann denna förbannade bok.


dagens garv

Sitter nu på fotografisk bild och kollar på en totalt värdelös film. Ava, som läraren heter är lite sådär halvt frånvarande hela tiden och bryr sig inte det minsta om man istället håller på med mobilen.

Dagens garv bjuder jag på idag.


give it up for love

Give It Up For Love [Mysto & Pizzi Radio Mix] - EDX ft. John Williams

Har på senaste tiden känt mig lite halvt deprimerad hela tiden. Jag är trött. Jag måste varje dag göra någon läxa och försöka hinna med alla andra också, som t.ex. min mamma, mina närmaste vänner och pojken.

Jag känner mig förnedrad. Vet inte varför. Har bara en känsla av folk som kollar snett på mig i skolan och folk som snackar förbannat mycket skit om saker dom inte har en susning om.

Blir arg, besviken och totalt deprimerad av dessa tankar.
Svenskalektion just nu. Blä. Skriver facktext om Anders Behring Breivik. Enda saken som är något intressant att skriva om. Vilken ond människa han är egentligen, men ändå så otroligt självsäker. Hade han inte varit självsäker hade han inte kunnat utföra detta.
Efter den här lektionen har jag fet håla. Mh, tyskaplugg blir det då + en fet fralla och en kopp oboy. Livet?

den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Om precis 43 dagar fyller jag 17 år. 
Om precis 102 dagar åker jag till Italien för att fira jul med mina föräldrar och troligen Rasmus.

Och om 5 dagar är det partaj i Hestra.
Om 12 dagar är det partaj i Smålandsstenar.

Helgen har varit en riktig hockeyhelg. Rasmus spelar hockey ju, och har spelat 2 matcher i helgen. Iskallt i ishallen, men vad gör man inte för pojken sin? Sov där i lördags, och han vaknade upp här imorse. Himla bra start på dagen att vakna bredvid sin favorit.

Skolan gick snabbt, missade idrotten på grund av lite ärenden i centrum och sedan fick jag underhålla mig med Rasmus och några av hans kompisar.
På film- och tvproduktionen fick jag sköta bildmixerbordet vilket innebär att jag byter alla bilder på skärmen. Väldigt roligt att lära sig det.

Nej. Nu ska jag ta och göra färdigt min svenska och sedan media. Sen blir det sova, för idag är jag trött.

min fina



hösten har verkligen kommit

Blä. Säger hela tiden att jag ska sluta med vardagsinläggen, men när jag står och väntar på bussen i 62813 minusgrader känner jag att jag måste tänka på något annat i 3 minuter till.

Rasmus hämtade mig i skolan idag, och sen dess har vi bara pratat osv. Mysigt att vara med min favorit. Så nu ska jag hem, för han ska träna. Det blir fredagsmys med världens bästa mamma idag, förbannat skönt med en lugn fredagskväll, som det få inte blivit på ett tag.

Ne, ny kommer väl snart bussen, fittbuss. Grattis till dig som bryr dig om mitt liv!


ger upp

Orkar inte bloggen. Har knappt några läsare kvar. 40-60 om dagen. Känns inte värt, och jag tycker inte alls att det är så roligt.

Troligen kommer jag bara slänga in musik- och bildinlägg .. 

Eftersom min blogg är tråkig, tänker jag lägga till lite Gangnam Style. Klockrent. Måste lära mig den dansen, så jävla skön så jag dör!
Vi hörs och ses. Puss då.


skitonsdag

Fortfarande på dåligt humör. Jag är så trött att ögonen gör ont. Dock blev humöret bättre när jag fick tuggummi.

Tänkte nu börja med alla världens läxor jag har. Men tänker bara ta kort och läsa min medialäxa. Kanske göra några tal i matteboken.
Tröttnat redan på den här skiten. Tur att jag slutar tidigt imorgon. 14.35 går bussen hem, förbannat jävla skönt.

Imorgon efter skolan ska jag göra klart min engelska, min svenska och sen blir det nog inget mer .. Nu måste jag ialla fall ta ett kort utomhus innan allt ljus försvinner .. Palla fotografisk bild då. 

suck on my big fat?

Bloggen suger. Skolan suger. Allt suger.

Sitter nu i skolan, svenska. Orkar inte jämföra två helt värdelösa texter och drar istället till med ett blogginlägg.
Igår orkade jag inte blogga. Jag följde med Rasmus hem en stund, och när han skulle träna tog jag bussen hem. Borde pluggat massor igår. Men det orkade jag inte, utan jag satt mig i soffan med mamma och kollade på tv.

Vill förövrigt att det ska bli helg nu. Dock blir det troligen inget partaj i helgen, ganska skönt. Blir nog mest mys med pojken och läxor. T.ex. den här förjävliga svenskan som ska in på måndag.

Snart slutar jag, om sisådär 8 minuter och då har jag håla i 2 timmar. Värdelöst bror.

vipeholmsexperimenten

Sitter och lyssnar på en sak vi ska ha till naturen. 1 timme och 7 minuter lång sak från P3 Dokumentär. Ointressant som fan. Dock kommer detta inte betygsättas och jag vet inte alls varför jag gör det här, när jag har viktigare läxor .. Som matte och tyska.

Äsch. Kan väl lyssna klart, sen göra matte och tyska. Ikväll kommer nog även Rasmus. Isåfall har ju måndagen varit lite bra. Hehe. Dagen har nämligen varit förfärligt tråkig, blä. Skitmåndag.

Yeah whatever. Dags att se om jag kan svara på frågorna .. Hehe!

godnatt söndag

Blä, imorgon är det måndag. Vill inte alls. Orkade inte läsa svenskan, så får väl offra mig på bussen imorgon eller något.

Imorgon efter skolan är det plugg som gäller. Verkligen. Matte, natur och tyska. Shit pommes.

Ne, men ja .. Dags att sova. Natti folks.


en helt vanlig lista

1. Finns de någon av de motsatta könet du gillar mer än vän? - Ja.
2. Har du blandat mediciner med alkohol? - Ipren isåfall.
3. Vilken färg har din mobil? - Vit.
4. Gillar du att läsa? - Nej fyfan.
5. Har du något husdjur? - Ja.
6. Äger du ett par vita string? - Jag tror det. Använder dock inte string, hehe.
7. Har du någon hemlig dröm? - Haha, faktiskt.
8. Isåfall, vad? - Det kan jag ju inte säga. Dumbass.
9. Favorit godis? - Salt. Jättesalt.
10. Hårfärg? - Röd.
11. Vilken årstid tycker du bäst om? - Sommar och vinter.
12. Framför eller bakom kameran? - Vart är bakom och framför? Men jag tar helst bilder.
13. Tycker du om kanelbullar? - Ja.
14. Har du någon pojkvän/flickvän just nu? - Ja.
15. När fyller du år? - 23 oktober.
16. Vilken färg är det på dina väggar? - Rosa, haha.
17. Spelar du något datorspel? - Nej. Eller vet inte.
18. Isåfall, vilket/vilka? - The Sims 3 isåfall .. Haha!
19. vilken musikstil? - House ibland. Hardstyle ibland. "Partydunk" ibland. Beror helt på humöret.
20. Favoritfärg? - Orange och röd. Nu på senaste tiden även senapsgul.
21. går du på någon sport? - Nej.
22. Vilken färg har du på dina sockar just nu? - Har inga strumpor på mig nu.
23. Vad sa du senast? - "Fan va god den laxen ser ut". Haha random.
24. Favoritmat? - Lasagne.
25. Vilken bok håller du på med att läsa just nu? - Typ "Ulrike och kriget" på svenskan.
26. Hur mycket shoppar du för varje månad? - Olika. Shoppar aldrig typ.
27. Har du en egen digitalkamera? - Ja. 2 stycken och en systemkamera.
29. Vad har du på dina väggar? - Ingenting, hylla typ.
30. Har du många bilder på din data? - Jadå.
31. Vem ringde dig senast? - Rasmus.
32. Vad står det i ditt 48nde sms? - Har iphone ju.
33. Och vem är det ifrån? -
34. Har du körkort? - Nej.
35. Vad åt du senast? - Lasagne från igår.
36. Gillar du skolan? - Jahadå. Gillar det sociala umgänget man har i skolan.
37. Vilken var den senaste låten du lyssnade på? - She Wolf (Falling to pieces) - David Guetta ft. Sia.
38. Har du något smycke du absolut inte vill tappa bort? - Ja.
39. Om jag säger va, så säger du...? - Vadå va?
40. Vilken var den senaste hemsidan du var inne på? - Facebook.
41. Längtar du till något? - Ja.
42. Om ja, till vadå? - Först min födelsedag. Sen jul.
43. Vem pratade du senast med på msn? - Ingen aning, typ André.
44. Om du sträcker ut din högra hand, vad nuddar du då? - En kudde i min soffa.
45. Gillar du att bada? - Utomhus? Isåfall, nja .. Har tröttnat.
46. Brukar du bli nöjd med bilder på dig själv? - Det händer.
47. Har du någon dricka nära dig just nu? - Ja, Coca-Cola!
58. Vad ska du göra idag? - Läsa svenskan. Sova!
59.Hur svarar du i hemtelefonen? - Hej det är Frida.

Fullständigt namn: Frida Olivia Marie Larsson.
Kön: Tjej.
Längd: 160 cm.
Födelsedag: 23 oktober.
Hårfärg: Illröd.
Ögonfärg: Grönblå.
Skostorlek: 35/36.
Vänner: Mina vänner är bäst bror.

Familj
Har du en Mamma?: Ja
Har du en Pappa?: Ja
Har du några Syskon?: Nix.
Husdjur: En katt.

Vänner
Antal: 699 på Facebook.
En vän som du kan lita på: Lisa, Julia och Rasmus.
En vän som får dig glad: Alla såklart.
Du skrattar ofta med: Alla. Jag skrattar åt det mesta ni vet.
Är saknad: Julia!!
Du vill träffa: Alla. Men Julia hade inte varit fel nu.
Du känt länge: Ebba och Amanda. Och Lisa då.
Känner dig väldigt bra: Lisa, Amanda, Ebba och Julia.
Du gjort mycket med: Dom flesta faktiskt.

Känslor
Har du gråtit för att du varit arg? - Ja.
Har du varit kär i någon du inte haft chans till? - Ja.
Har du ett förhållande? - Ja.
Älskar du honom? - Älska är ett så starkt ord. Jag kan nog inte säga att jag gör det än, men jag tycker om honom otroligt mycket.
När grät du senast? - Förra helgen tror jag.
Är du oftast sårad & ledsen? - Nej. Är ledsen när jag tänker för mycket.
Menar du det du säger? - Ja.

Om du fick välja :
Pengar eller kärlek? - Pengar är inte fel. Men kärlek tror jag. Inte bara inom kärlek, utan kärlek från vänner och familj är viktigt som fan.
Singel eller förhållande? - Förhållande.
Sola eller bada? - Sola.
Mobil eller dator? - Mobil. Alltså iPhone då.
Gröna Lund eller Liseberg? - Liseberg.
Mc Donalds eller Burger King? - McDonalds.
Hockey eller Fotboll? - Aldrig kollat hockey, så fotboll.
Fotboll eller innebandy? - Fotboll.

Ärlighet
Lovar du att vara ärlig? - Ja.
Har du varit kär i din bästa kompis? - Ja.
Har du ljugit? - Ja.
Har du fuskat på ett prov? - Ja.
Har du en hemlighet som bara du vet? - Nej tror jag inte.

Resor
Har du varit utomlands? - Ja.
Vilka länder har du varit? - Italien, Venezuela, Grekland, Österrike, Tyskland, Danmark.
Har du åkt flygplan? - Ja.
Tåg? - Ja.
Båt? - Ja.
Buss? - Ja.
Har du bott utomlands? - Nej.
Vart isåfall? -
Kan du något annat språk? - Engelska och tyska.
Hur mycket får du i månadspeng - 1050 kr.

Har Du
Eget rum? - Ja.
Egen TV? - Ja.
DVD? - Nej.
Dator? - Ja.
Mobil? - Ja.
Kontokort? - Ja.
Över 2000 kr? - Nej.
Pool? - Ja.
Studsmatta? - Nej.
Cross/moppe? - Nej.
Pingis/biljardbord? - Nej.
Bubbelpool? - Nej.
Bastu? - Nej.

Dagens
Kläder? - Stor tröja och teamsportia-shorts.
Humör? - Glad.
Gjort? - Sovit, suttit vid datorn och tvn.
Måltid? - Kött och potatis. Sen lasagne.

Åtta saker om dig själv!
1. Är du singel? - Nej.
2. Är du lycklig? - Ja.
3. Är du uttråkad? - Ja.
4. Är du ledsen? - Nej.
5. Är du italienare? - Nej wtf?
6. Är du cooling? - Ja så klart.
7. Är du från irland? - Nej.
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Ja.

Åtta saker om ditt kärleksliv!
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Nja. Iallafall inte från båda parter.
2. Har du någon gång blivit sårad? - Ja.
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille samma natt flera gånger? - Ja.
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? - Nej.
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? - Ja.
6. Har du haft en hemlig beundrare? - Hur ska jag veta?
7. Är du kär? - Ja.
8. Vill du gifta dig när du blir stor? - Ja.

Tio saker, två alternativ!
1. Kärlek eller lust? - Kärlek.
2. Hår eller ögon? - Båda!
3. Katter eller hundar? - Katt.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga? - Några få.
5. Tv eller internet? - Internet.
6. Coca-Cola eller Pepsi? - Coca-Cola. Mitt blod är fan gjort av Coca-Cola, skojar inte.
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? - Beror helt på.
8. Pengar eller lycka? - Pengar är lycka ..
9. Dag eller natt? - Dag.

Tio "har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? - Ja typ.
2. Brutit ett ben? - Nix.
3. Gjort nåt du ångrar? - Det har jag nog. Men varför ångra?
4. Hoppat Bungee Jump? - Nej.
5. Ljugit för någon du tycker om? - Ja.
6. Ätit en hel tårta? - Haha, jag tror det.
7. Gjort bort dig offentligt? - Varje dag.
8. Viljat bli tsm med ditt ex igen? - Nej.
9. Gråtit när ett husdjur dog? - Ja.
10. Velat försvinna? - Nja.

Tio senaste!
1. Telefonsamtalet du gjorde? - Lisa.
2. Telefonsamtalet du fick? - Rasmus.
3. Personen du var med? - Lisa.
4. Roligaste grejen som hänt? - Händer massa roliga saker hela tiden.
5. Personen du sms:ade? - Rasmus.
6. Du kramade? - Lisa.
7. Du senast skrev till på myspace? - Har inte MySpace.
8. Du kommenterade? - Något som någon sa på tv.
9. Du tillbringade natten med? Jag va själv inatt. Men Rasmus va här förra natten.


tack mamma


Jag och mamma klickade hem en svart topp, en stickad tröja och ett par jeans till mig innan idag.
Behöver lite nytt i garderoben, så det känns skönt.

Pappa åkte också till Norge, vid 1 idag .. Och jag har hunnit ta en powernap på timme. Skönt as fuck.

Nu borde jag plugga, läsa svenskahäftet och göra lite matte. Vi hörs senare.

tjejsnack och kinamat

Orkar inte dra fram datorn, tyvärr får ni tråkiga iPhoneinlägg.

Kinamaten var för god. Hamnade i matkoma 2 gånger typ, otroligt mätt .. Men efter promenad hem till mig, och frisk luft så blev det lugnt igen. Vi har kollat på tv och pratat otroligt mycket, det var längesen vi hade myskväll så det va skönt!

Hon drog nyss och nu ligger jag i min säng och ska nog snart försöka sova, för imorgon blir en riktig pluggdag. Svenska, natur och tyska.

Vi hörs imon, troligen med ett inlägg från datorn. Godnatt!


myskväll väntar

Rasmus åkte precis härifrån, efter en händelserik kväll igår .. Vilket jag inte tänker gå längre in på. Efter lite snack med mor och far, och någon timmes gos och snack, somnade vi gott.

Vaknade rätt tidigt idag, vi skulle ner på marknaden för att jag först och främst skulle lämna tillbaka två tröjor, och sedan köpa donuts till mamma.

Ne. Nu är jag ensam igen och tänkte hoppa in i duschen, göra mig lite fräsch till kvällen, då jag och Lisa ska ha myskväll med käk på kinan och sedan lite godis framför någon film!

Hörs senare!


RSS 2.0