lol?

HEJ LISA OCH CLARA HAR NI KUUUUL?

Ne skojar vänner. Är i Hestra. Dör. Vill ha donkismat. NU PÅ EN GÅNG AIIT.

Lite musik sådär på kvällskvisten är väl aldrig fel?
We'll be coming back - Calvin Harris ft. Example
We own the night - Tiësto, Wolfgang Gartner ft. Luciana
Swede Love - Jakob Liedholm
I'm in love - Kastenholt & Dee ft. Troy Jamz
Party Encore - Jaykay ft. Lil Wayne, Rick Ross & Mack 10

POSS

pain

Angående min töjning så sket jag fullständigt i att trycka i den helt. Det gjorde helt enkelt för min del. 

Nu ska jag spela The Sims och sen plocka mina ögonbryn. Jag har haft röd inpackning i håret idag, och även skrubbat ansiktet. Känner mig rätt fräsch nu. 

Nu - The Sims 3!

endast för claras och lisas skull

Frida is back on track. Bara för Claras och Lisas skull. 
Sitter för det mesta med min tumblr och grejar osv. Där kan man va emo, för alla andra är också det där. Utan att någon jävel bryr sig. SÅÅÅ SKÖNT.

Något som inte är alls lika skönt är att jag spontant börjat töja mitt ANDRA öra. Sitter nu med 3 mm i det ena, där jag inte haft någonting på en vecka ungefär, och före det en tungpiercing. Det gick tungt för det att gå igenom, pain. Nu sitter jag då och trycker i en 2 mm i det andra örat. Där brukar jag vanligtvis inte ens få in vanliga örhängen, och då kanske ni förstår smärtan i det örat. Bultar och är skitvarmt. 

Jaha, vad ska jag mer skriva? Gör inte så mycket om dagarna. Kom hem från Hestra igår, ska dit ikväll eller imorgon igen, till min fina

I fredags var det partaj för Sofie i Tyngelvi. Jag hade roligt med mina fina tjejer, och åsnan! I lördags mådde man som man förtjänade såklart. Skit.

På fredag bär det av mot Växjö med Lisa. Där är det Rix FM som väntar. Chillidill bror.

Lite halvsuddig och fuller bild från fredags. Snodde från Josephines blogg.


heyyfriida

Har nu fixat en tumblr istället. Vet aldrig vad jag ska skriva här i bloggen, så tumblr blir så mycket bättre. Så kika gärna in där, och kommentera om ni också har tumblr så kan jag kolla eran också! 

http://heyyfriida.tumblr.com

Glöm inte min instagram också! heyyfriida @instagram

Här kommer det nu vara tyst. Kommer kika in då och då, så kommentera gärna era tumblr också!

trött på blogg

Jag har nu fixat något annat. Kommer inte ut förrens det börjar hända lite där. 

Nu ska jag sova. Godnatt måndag!

redhead


det snurrar i min skalle

 Åh. Har filosoferat om fel saker, allt för länge. 
Fick för mig att ta ut min töjning, som just nu bara var en tungpiercing. 
Känner för att ta ur min navelpiercing. Men det kommer jag ångra allt för mycket. 
Känner inte för att ha sånt här hår mer. Vill ha dreadlocks. Röda dreadlocks. Mm sex. 
Känner inte för att vara glad. 
Känner för att gå ut och gosa med mina igelkottar och få 347948 taggar i min kropp.
Känner för att springa ut, springa långt ut i skogen och sitta och tänka. 

VILL BARA VARA MED DIG. NU. 

Sen ska jag sova.

trött på vädret

Började dagen med uppstigning klockan 10. Städade tvättstugan idag, plockade undan och dammsög. Imorgon ska jag städa källarhallen .. Fan. Spindlar och jävulskap som finns där.

Har även sett mamma-igelkotte idag igen. Hon är stor som fan faktiskt. Och även barnen har jag sett. Mina små bebisar, fyfan va trist när dom blir stora och flyttar härifrån! Kommer sakna kottisarna. 

Ska nu ner och göra mig två rostade mackor med nutella på. Damn gott. Äter hela tiden. Otroligt frusterande, eftersom jag inte tränar .. Och känner hur mycket jag bara växer. Nä palla.

I veckan vet jag inte alls vad jag ska göra, mer än att festa på fredag. Övningsköra imorgon på förmiddagen också. Även städa. Men resten då? Man gör ingenting om dagarna. Det blåser mer än vad det är varmt, vilket resulterar i kallt. Dom lovade 25 grader idag. Jaha? Det var 20 grader med fucking storm. Fan.


dittin & jockiboi ft. axel bass



Alla älskar Jockiboi, eller hur är det? Nej inte riktigt, men han är fett skön och jag är en följare av hans blogg. Nu har han och Dittin gjort en ny låt, och den här va fruktansvärt mycket bättre än "Vi dricker redbull och vodka".

Haters gonna hate. Ofc. 

na na na na na na na batman

Lisa och jag hängt hela dagen. Utom 1 timme mitt på dagen, då jag sov och åt. Annars har jag umgåtts hela dagen med min fina, så otroligt bra vän hon är.

Vi har pratat sååå mycket. Planerar sommaren nu när hon blir fri från sitt jobb, om en och en halv vecka, snart så kan vi vara gaaalna. Tror det blir Växjö nästa vecka, till RixFM festivalen där. Det var väl inga superartister som skulle dit, men Broken Door, Sons of Midnight, Ivi Adamou och Ola är dom som jag tycker var något att ha som skulle dit. 

Imorgon ska jag börja städa källaren, tjäna lite pengar. Städa poolen borde jag snart göra igen också. Lite pengar behövs ju alltid. 

Vid nio ska jag och pappa kolla på Batman begins. Sen blir det nog dags för mig att sova, så jag orkar upp och städa, för på eftermiddagen ska jag sola!


sänghäng med lisa

Sitter i min säng med Lisa nu. Vi tänkte nog dra upp till henne nu efter gott grillat och några groggar med mina föräldrar och deras kompisar. 

Vänner .. Känner ni för lite chillfest, hör av er till mig japp. 

Idag har jag även inhandlat mig en ny tröja, en stickad som passar bra till sommarkvällar som dessa och även höstdagar. Riktigt gosig.

kottebebisar

Idag har jag inte gjort någonting. Inte något som kan kallas roligt iallafall, mer än att matat mina bebisar. Städat toaletten, ätit mat och räddat en igelkotte är nog mest vad jag gjort. Skatorna är också väldigt förtjusta i dom, så vi är lite barnvakter typ. 

Dagens lunch för kottebebisarna vart mosad potatis med kattmat och smält smör. Mmmh, riktig lyx. 

Om 40 minuter kommer Lisa, och då ska jag vara färdig. Måste duscha, sminka mig och bestämma kläder. 


turn up the music

1.000.000 ft. Carlprit - Alexandra Stan
You're gonna love this - 3OH!3
All falls down ft. Jonny Rose & Chris Reeder - G&G
Get it started ft. Shakira - Pitbull
Avicii's Epic Hangover - Kap Slap



spiderman och hestrahäng

Det ekar tomt här i bloggen. Jag gör inte mycket om dagarna, och när jag gör något vill jag inte sitta och blogga.

Så i onsdags var Josephine här. Tjejsnack, fika och igelkottemys gick dagen till ända. Vi har nämligen upptäckt 6 små igelkottsbarn under vår altantrappa. Då hade vi bara hittat 4, men nu är det 6 stycken som varit framme. Dom är otroligt jävla gulliga! 

Igår kom jag till Hestra vid halv 3. Gick hem till Rasmus, som då höll på och snickrade på altanen. Efter lite snack och fix, så åkte vi vid 6 till Jönköping. Åt på McDonalds och kollade på The Amazing Spiderman 3D. Riktigt mysigt, och filmen var väldigt bra. Vi kom väl hem runt 12 inatt och då drog vi på en Irene Huss film. Vet inte när vi somnade, runt 3, halv 4 kanske. Mysigt!

Imorse vaknade vi runt halv 11 av hans alarm, eftersom han skulle ut och jobba. Så jag åkte hem vid tjugo i 3 och somnade nästan direkt när jag kom hem. 

Tänkte kolla på Fast and Furious 5 när den börjar vid 10, sen blir det nog till att sova. Imorgon ska jag nämligen hjälpa mamma med städning, sen på kvällen kommer Lisa hit! Och även Carina och Åke.

puss på min bebis.

sommarlov utan sommar

Jag låter rubriken tala. Vart är sommaren? Det är idag 18 juli och det är ingen sommar? Ne börjar bli trött på detta nu. Börjar även bli trött på blogg-appen och tror istället att jag ska börja ta tag i att blogga på datorn, blir roligare för er och för mig. Idag vet jag inte vad jag ska göra, dammsuga poolen tror jag. Även träffa Josephine en stund!


chappenhäng

Var på High Chaparall på eftermiddagen med Rasmus och hans lillebror Linus. Fett awesome, har Inte vart där på typ 10 år! Vi kollade iallafall på några shower, den roligaste var såklart "wild west show". Rasmus körde hem mig, och nu har jag precis stängt av tvn, för imorgon är det tisdag och då va vi bjudna på middag hos Siwh och Ebbe, gott. Nu ska jag sova, eller iallafall försöka sova. Vi hörs imorgon, godnatt!


dålig uppdatering

Kom hem från Sala i lördags, stressade som fan och klockan halv 7 åkte jag till Lisa och fixade mig osv. Fest vart det på kvällen, schyst! Igår vaknade jag tidigt och fick åka och städa lokalen med Lisa och Amanda, medans Rasmus sov. Senare på dagen åkte vi iallafall hit och nu har jag sovit här, har vaknat till liv och nu ska vi nog äta något. Sen ska vi troligen åka till High Chaparall.


sista dagen i sala

Nu sitter jag hos mormor och tror allt att jag ska sova snart, vill ha lördagsmorgon och stiga upp 6 för att åka till bussen. Längtar efter mina smålänningar, för mycket! Festligheter väntar hemma imorgonkväll, så soft, taggad till tusen! Softar i mina rosa joggingbyxor som jag ska ha på mig hela bussresan imorgon, har även köpt gifflar, loka, godis och fått fika av mormor. 9 timmar på buss, trist, men gött som fan att komma hem! Hörs imon.


altanhäng

Sitter på altan hos moster och gosar med hunden. Dagen har varit fin, ganska varmt och soligt, nån enstaka skur nån gång, men äsch .. Ne, om man skulle ut och rasta hunden, har då inget annat roligt för mig. Tråkigt utan vänner. Vill till Småland nuuuu.


längtar hem till småland

Nej. Nu vill jag hem till Småland igen, eftersom det verkligen inte finns ett skit att göra i den här stan. Idag har jag och mamma vart på stan, igen. Hittade en bh på sommarrean, men annars ingenting. Imorgon ska jag och Linn träffas och ta en fika på stan, och på kvällen blir det grilla hos moster. Nu verkar det vara mat, så ska väl kolla vad det blir för gott.


godnatt tisdag

Efter en kväll med kortspel och arga miner från min sida så säger jag godnatt till den här tisdagen. Jag är sugen på Coca-Cola nu, men det har vi ingen så får helt enkelt nöja mig med lite vatten, eftersom halsen svider av någon konstig anledning?! Jaja, skitsamma .. Godnatt!


blus, topp och shorts


shoppat i salatown

Nu har jag och mamma precis kommit hem till mormor efter att ha gått på stan i 3-4 timmar. Hittat både blus och shorts, även en bodyscrub och en klocka. Pengarna går åt som smör alltså, helt sanslöst lite pengar kvar .. Men jaja, får väl jobba till mig några slantar när jag kommer hem. Snart är det iallafall mat, och sen blir det väl softa lite framför tvn och kanske ringa nån vän!


iphoneuppdatering från sala

Ligger nu i mormors soffa, slut som fan efter 9 timmar på bussen. Först 7 timmar på en buss, sen bytte vi i Uppsala till Heby och där blev vi hämtade av Emelie. Har precis ätit pizza, som jag sprang och hämtade här några 100 meter bort. Sjukt gott, eftersom jag inte ätit mer än en macka, en cheeseburgare och två gifflar idag. Galet as fuck. Igår blev det tyvärr ingen uppdatering, Rasmus kom till mig vid 3, och sen så åkte vi runt lite och kollade tv. Även grillade hos han, och sen somnade vi väl runt 3 inatt. Blogg-appen funkar nu igen, så är ganska glad. Så imorgon får ni någon uppdatering också. Puss!


borta bra men hemma bäst

Sitter nu och skypar med min Lisa som jag saknar massor. Vi pratar om hennes resa i Turkiet och min resa i Lysekil, om pojkar och om lite partaj.

Bilresan hem bestod av sova, musik och lite skratt emellanåt. När vi kom till Halmstad så somnade både jag och Julia direkt, i 2 timmar. Tåget hem gick fort då jag lyssnade på musik och halvsov. 
När jag kom hem till mitt kära Smålandsstenar så åt jag nästan direkt, pizza. Fyfan va gott. 

Nu har jag då bäddat rent i sängen, packat upp alla kläder och hängt in det rena och sen har jag hunnit att prata i telefon med Amanda som flyger USA inatt och nu snackar jag med min älskade Lisa! 

Bilder och skit kan ni få imorgon, för jag har ungefär 200 bilder från den här veckan. För nu tänkte jag sova, lagom trött!

sista natten i lysekil

Sitter nu och gäspar här i sängen. Det är sista natten här i Lysekil och vi känner inte alls för att sova. Fast tror nog att Julia somnade nu .. Palla .. Blir väl snart att hoppa på henne, se varför hon däckar här jämte. 

Nehe, vad har ni gjort idag då? Fredag och allt. Jag och Julia har suttit hela dagen i vår stuga, sen vid 9 drog vi in mot stan för att träffa nyfunna Lysekilsvänner. Kommer typ aldrig i hela mitt liv mer träffa dom ju, sorgligt. 

Imorgon åker vi iallafall hem och det ska väl bli ganska skönt, men samtidigt mycket tråkigt och det kommer bli fett tomt att sova själv nu efter en vecka med Julia jämte mig. 

Men ja, nu ska jag försöka väcka Julia, då jag själv börjar bli väääldigt trött! Godnattt.

stek vid stugan

Ligger nu i solen med Julia. Vi ligger dock på gräset här vid stugan eftersom det blåser fruktanvärt mycket vid klipporna och det kändes mycket kallt där då. Här steker vi, det är nästan vindstilla och båda svettas otroligt mycket. 

Innan idag var vi vid Pinneviken och träffade några Lysekilspojkar som var trevliga. Vi åkte dock hem redan vid 1 för det blåste så mycket. I

Ikväll blir det nog klipporna och solnedgång eller något. Mysigt är det här iallafall, yeahbuddy. 

pojkar, vart är ni?

Både jag och Julia saknar någon söt liten pojke som kan hålla om en här på kvällarna. Istället går vi runt och kollar in lite söta Lysekilspojkar och drömmer oss bort en stund.

Idag har vi inte gjort ett dugg. Vi fick låna cyklar av gubben i grannhuset så vi har cyklat runt här på udden och flåsat. Ni ska bara se vilka jävla backar här är, sjuuukt jobbigt. Vi har inte inte tagit oss tid att pressa idag för att det har varit ganska molnigt hela dagen och då kändes det inte värt. 

Ikväll vet jag inte vad vi ska göra men tror allt att det blir lugnt här i stugan med lite film och snacks. 

stekt fläsk

Sitter nu och tänkte slänga in ett snabbt blogginlägg så det är det jag gör.
Idag har vi solat mellan 10 och 2, alltså fyra timmar. Låg på klipporna vid Pinnevikens bad och stekte. Vattnet är -20 typ så vi badar iiinte. 

Vi har även varit ute på ungefär en runda på en mil. Pratat och bara varit allmänt trevliga mot varandra. Åt en riktig skaldjursbuffé till kvällsmat och sedan har vi varit ute i stan igen. Tänkte dra ut lite igen, och sen blir det nog att sova ganska tidigt eftersom vi ska sola imorgon, steka våra fläsk. 

Nu ska vi ut. Vi kan höras imorgon!


godmorgon från lysekil

Igår gick vi ut vid halv 10 och handlade lite gott som vi sedan åt på klipporna. Bara jag och Julia och en massa andra människor var ute i stan .. Men på klipporna var vi nästan ensamma. 

Vi drog efter ett tag, och då gick vi runt i stan lite och kollade lite. Precis på allt står det "Lysekils .." osv. Dom borde älska sin stad här. 

Jag tog iallafall ett par bilder från klipporna igårkväll.




RSS 2.0