sol. värme. april.

Sol. Värme. April.

Vaknade av att det ringde på dörren vid halv 11. Snäll som jag är öppnade jag inte, utan låg kvar i sängen. Tog med min bikini och nu sitter jag här i en solsäng och ska strax lägga mig och försöka få lite färg. 
Idag fyller även min älskade kusin år. Grattis Rasmus



glad. tenny. big brother.

Glad. Tenny. Big Brother.

Jag är otroligt glad över att Tenny fick åka. Äcklig, han bara fiser och äcklar sig hela tiden. Men inte längre, fett!

facebook. tidslinjen. fuck.

Facebook. Tidslinjen. Fuck.



Oh, I really did it. Nu har jag spontanklickat på "skaffa tidslinjen". Förstår inte  mycket alls, men man lär sig antar jag! Även uppdaterat min profilbild.

Big Brother står på. Hoppas på att Tenny åker!

musik. adrian lux. burning.

Musik. Adrian Lux. Burning.

Burning - Adrian Lux
All I Ever Wanted - Joakim Berg, Adrian Lux
Wildheart - Adrian Lux, Axel Bauer

bla. bla. bla.

Bla. Bla. Bla.

PATHETIC. You are so fucking pathetic, whore.

mask. mys. musik.

Mask. Mys. Musik.

Sitter nu med Josephine i min säng. Hon har fixat mitt hår med lite inpackning och så, och nu sitter vi här med varsin ansiktsmask. Det är inte sån här geggig mask, utan en typ hockeymask .. Gos.

Josephine ska snart hem, och då ska jag och mamma äta mat. Blir nog fläskfilé eller något sådant gott. 



solariumet. naket. väntar.

Solariumet. Naket. Väntar.

Sitter jämte solariumet nu, där Josephine ligger och steker som fan. Börjar liksom jobba på brännan redan nu inför sommaren, och på måndag börjar jag gymma! Kommer att bli sexibabe sen, hur nice?

Vi snackar lite pojkproblem medans vi är här också, passar bra så här dags, en riktig tjejdag idag. Ska tvinga henne att ha ansiktsmask och så ska hon lägga inpackning på mig sen med.


film. trött. datorn.

Film. Trött. Datorn. 

Kollar på någon random film på tv nu, vet inte ens vad den heter. Har lite musik på istället, som jag tycker är mycket bättre haha. Är skapligt trött på den här tråkiga dagen. Vädret har varit grymt, men jag har varit otroligt trött hela dagen ändå. 

Runt 9 nu ikväll hoppade jag in i duschen och fräschade till mig. Imorgon ska jag umgås med min fina vän Josephine. Vi har lite planerat, som ni får veta imorgon om ni kikar in här imorgon.

Borde nog gå upp och lägga mig eller något .. Haha är otroligt trött!

musik. play. pause.

Musik. Play. Pause.

Greyhound - Swedish House Mafia
Call me maybe - Carly Rae Jepsen
Malo (Original mix) - Avicii
Maldito Alcohol - Pitbull vs. Afrojack

skola. historia. fredag.

Skola. Historia. Fredag.

Jag sitter nu med Clara, Lisa och Frida i fokus, där vi håller på med vårt grupparbete om Sovjetunionen under Mellankrigstiden och Andra världskriget.
Känner mig totalt ofokuserad och jag vill inte alls sitta här och jobba, vill sova, äta fralla i Oasen och sen åka hem. 



trött. kaos. slut.

Trött. Kaos. Slut.

Som ni kanske märker har jag börjat med lite udda rubriker. Tre ord, som beskriver mig just nu. Tänker inte förklara mer, resten får ni lista ut själva. 

Tänkte ialla fall sova nu, ny skoldag imorgon. Fredag dessutom, vilken skön dag det där. Idrott, engelska och matte. Kommer hem vid två, sova då med och sen ha myskväll med mamma troligen. 



okontrollerad. sepia. feminin.

Okontrollerad. Sepia. Feminin.


Jag känner mig svagare än någonsin. Jag har ingen kontroll på mig själv. Varför? Jo, för du är det enda i mitt huvud. Du har tagit kontrollen över mig, över det enda du inte fick.

energi. sol. regn.

Energi. Sol. Regn.

Sitter här framför min dator och dricker en Femme Natural Boost. Blir fruktansvärt trött på aprilvädret vi har. Regn. Sol. Sol. Regn. Det är fruktansvärt frustrerande med ett oerhört konstigt väder, blir allmänt sur. 



musik. avicii. new york.

Musik. Avicii. New York.



sommar. värme. solbränna.

Sommar. Värme. Solbränna.

Vill ha sommar nu. Vill ha sexig solbränna. Vill kunna sitta ute i bikini. Vill bada i poolen. NU NU NU.
Börjar med träningen nästa vecka, då Jennifer troligen tillfrisknat och båda är taggade till gymmet. Då blir det åka av alltså, drömkroppen here I come!



musik. byz. kärlek

Musik. Byz. Kärlek.

Ja, det är väl typ det ända som finns i mina tankar just nu. Lyssnar musik, och det är väl det ända jag känner för att blogga om just nu. Har inte annat att skriva, skola är inte så intressant nämligen.

Tjena tjena tjena (Axento mix) - Byz
Naked - Enrique Iglesias, DEV
Sirenerne (Radio edit) - Rasmus Seebach

pausar från livet lite

Ointressant. Livet. Skolan.

Nej, två natinella prov den här veckan, ett imorgon och ett på torsdag.
Idag dansade vi på idrotten, med Elpojkarna. Synd att dom inte va så fräscha då ..

Bloggen är tråkig, jag orkar inte .. Om ni vill ha koll på mig så följ min instagram istället; heyyfriida

PUSS OCH KRAAAAAAAAAAM.


library

Sitter nu i biblioteket och Lisa läser lite i boken som ska vara utläst på onsdag typ. Jag leker lite med mobilen och halvsover i dessa ursköna fåtöljer som finns här. Vädret ute är fett onice, men det gör inget för jag taggar som fan till ikväll!

Vi hörs sen!


inget plugg-dag

Åh älskade torsdag. Inget plugg på hela dagen, bara sovit. Hur skönt som helst, och nu ska jag snart sova igen!
Tyvärr blev det inget inlägg idag, men ni vill väl som sagt inte alltid läsa om mitt skolliv och hur jag hatar skolan?

Imorgon är det fredag, vilket innebär bad, engelska och matte. På kvällen blir det fiesta med Fanny, Josephine och Runya! Hur nice?

Brynäs spelar mot Skellefteå nu, match 6 av 7, och vinner Brynäs nu vinner de SM-guld! De leder iallafall med 1-0 just nu, men man kan inte säga för mycket.

Bjuder på några "fina" bilder som jag och Lisa tog idag. Vi två och Camwow-appen är inte riktigt okej .. Men ganska roligt.


strejk mot badet?

Tänkte läsa nåt kapitel i boken vi har i svenskan nu innan jag ska sova. Snackar lite med Clara på facebook, och vi vill strejka mot Sead. Vi vill inte alls ha bad på fredag, utan vi vill se dansföreställningen .. Men nej nej, vi ska simma .. 

Ialla fall så är det en lång dag i skolan imorgon, har bara superlånga lektioner hela dagen .. Men jag hoppas psykologin är inställd. Men mer om det imorgon, för nu ska jag läsa. "Skyddad indentitet" heter den, för er som var intresserade, verkar hyffsat bra.

finaste. bästa. älskling.

räddaren i nöden, eller?

Jennifer räddade mitt liv precis. HON VILL GYMMA MED MIG! Hur awesome. Kommer bli beeeff till sommaren, hard work work. Nu ska jag bara köpa gymkort också .. Pengar vart är ni? 

Men japp. Nu ska fortsätta med min samhäll, sen ska jag köra lite homeworkout

googlebild

ointressanta inlägg?

Tyska. Samhäll. Inlämning. Historia.

Livet alltså. Skola, skola, skola. Bloggen halkar efter och ni får bara trista iPhoneinlägg. Jag tycker inte heller det är asroligt, och därför tänkte jag sluta med ointressanta inlägg. När jag har något spännande att skriva, någon bild att lägga in osv så kommer det inlägg. Men följ mig på Bloglovin, så får ni uppdatering!

dagens frida


vi älskar skolan va?

Dags att sova nu. Big Brother har inte slutat, men jag orkar inte kolla mer. Katten har gosat ner sig jämte mig så nu är det gosigt, och lättare att somna. Nu drömmer hon dock och rycker som attan, fan va obehagligt det är ändå!

Iallafall så går jag bara till 11.40 imorgon, och när jag kommer hem ska jag äta och sen gå ut och gå en runda. Sen ska jag plugga, plugga, plugga.

Vi hörs imon. Godnatt vänner!


träning och hälsosam mat? ja tack

Nu jävlar ska jag ta och göra något åt mitt liv. Dagligen äter jag godis, dricker läsk och rör inte på mig. Visst har jag bra ämnesomsättning och går inte upp i vikt, men jag tappar muskler och istället för att sjunka ihop som en rutten banan får jag istället bara fett på min kropp. Fett låter precis som jag menar att jag är överviktig, men NEJ NEJ OCH NEJ. Jag är inte tjock, jag är inte smal, utan något däremellan. Fett har alla människor på kroppen, det är helt naturligt, men mitt dagliga intag av socker och kalorier är inte normalt. Då att jag inte rör på mig gör ju inte saken bättre, och jag mår dåligt både fysiskt och psykiskt av att inte äta hälsosamt eller träna. Inte psykiskt dåligt på sätt att jag är onöjd med mig själv, utan att jag får koncentrationssvårigheter och blir fruktansvärt trött om dagarna. Jag sover dåligt och när jag är trött är jag trött av att dator och tv, inte naturligt trött av fysiska aktiviteter. Visst borde man sova bra när man är trött, men jag sover väldigt oroligt och har väldigt svårt att somna på kvällarna.

Jag vill heller inte vara den flickan som inte tränar när alla andra gör det. Jag vill heller inte vara den som inte kan andas i slutet av alla idrottlektioner för jag är otränad. 

Men nu ska det bli ändring på detta och jag tg verkligen tag i detta nu och gjorde lite magövningar. Jag tänkte faktiskt skaffa mig ett gymkort, och så vill jag bli klar till beach 2012. Lite sent av mig att komma på det nu, men bättre sent än aldrig huh? 

Jag för två år sedan.

dags att börja

Dagens att göra:
- Plugga samhäll.
- Plocka undan på rummet.
- Ut och gå med Fanzy?

Ja, som ni ser så är inte dom två första punkterna så otroligt roliga .. Men nån gång måste man börja och jag har redan börjat läsa lite i samhällen. Har prov, eller läxförhör på torsdag och det är nästan 20 sidor att läsa. Dags att börja!


snö? i april?

Sant som det är sagt. Vaknade idag, solen sken och jag var glad som fan. Men när jag ska gå och hämta Amanda så snöar det? Det snöar mycket ..

Det här förstörde min dag otroligt mycket. Men japp, sitter på bussen nu och så börjar jag om 30 minuter, gött.


förlovning i big brother?

Annica och Marcelo har förlovat sig, i Big Brother? Dom två är riktigt söta, och visst är man glad för deras skull, men i Big Brother ..?

Visst är det gulligt, men dom vet inte alls hur de är utanför huset eller något, och jag tycker nog själv att det är ganska drastiskt att förlova sig i huset.

Men vad tycker ni? Är det okej?


fridaynight's top 5 - v.15

De flesta tjejerna i min ålder har några favoriter i sin necessär. Därför ska jag berätta mina nu.

1. Vaselin. Går att använda till precis allt. Finns att köpa på Ica och typ alla andra affärer.
2. Foundation. Jag använder mig av MaxFactor Colour Adapt.
3. Återfuktiningskräm. Jag använder en från Yves Rocher, med lönnsocker i. Helt underbar verkligen.
4. Mascara. Man kan fräscha upp sig, även när man känner sig som hemskast när man t.ex. är bakis osv. Jag använder mig av två stycken. Den första är Colossal Cat Eye och den andra är en från IsaDora.
5. Kam. Min otroligt bra kam jag köpt på Lindex. Jag älskar den, och den har jag alltid i necessären. Har dock flera andra kammar, men den är den bästa! + Den är knallrosa. Ett plus i kanten .. *Blink*

En sån här necessär har jag, dock bild från google.


skolmaten v.16


dagens


palla skellefteå

Brynäs förlorade. Nu står det 3-1 till Brynäs i matcher, kom igen Brynäs för fan.
Jag är som sagt inget hockeyfan, men jag har blivit mer intresserad under det här slutspelet mellan Brynäs och Skellefteå. Mamma hejar verkligen på Brynäs och därför har jag nog fått det med. Vi får se hur det blir nästa säsong, det hade varit roligt att få något nytt intresse!

Men som sagt tycker jag att det är jobbigt med människor, mest tjejer, som verkligen överdriver massor och skriver att de älskar hockey så himla mycket och blabla, men i själva verket tycker dom att det är urtråkigt. Att leka intresserad för att någon kille ska tycka om dig är patetiskt, enligt mig. Ingen borde ta det personligt verkligen.

Allt från mig idag. Joe åkte ut från Big Brother btw. Åh så tråkigt. Och nu bjuder jag på någon random bild.


ingen navelpiercing längre

Tänkte gå och lägga mig nu och dra på Big Brother som börjar om 10 minuter. Jag är trött som attan, och har varit på väg att somna väldigt många gånger idag.

Bestämde mig även idag att ta ut min navelpiercing, och det känns hur skönt som helst, dock lite tomt .. Eftersom jag haft den i mer än 2 år.

Vi hörs imon, för har inget att berätta idag!


namnsdag idag

Grattis till mig och alla andra som heter Olivia! Idag, 15 april, har vi namnsdag. Grattis till alla de som heter Oliver också!


before sleeep

Allmänt
Namn: Frida Olivia Marie Larsson
Smeknamn: Frida, Friday
Födelseplats: Värnamo
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Röd
Längd: 1,60
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Vågen
Skor som du bar idag: Converse
Rädsla: Bilar på kvällen. Äckliga män som kollar på en.
Målsättning: Att inte må dåligt när folk slänger så jävla mycket fula ord över en
Din första tanke när du vaknade imorse: "Tess! LIGG STILLA ÄCKLIGA KATT"
När somnade du: Igår? typ 12 tror jag haha
Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola ffs!
McDonalds, Max eller Frasse?: McDonalds!
Adidas eller Nike: Adidas
Choklad eller vanilj: Vanilj på glass, men choklad på godis
Svär du: Aa fan
Sjunger du: Ja, när jag lyssnar på musik och så
Duschar du varje dag: Kroppen varje morgon och håret typ 2-3 gånger i veckan
Röker du: Ibland
Tror du att du någonsin varit kär: Yes
Gillar du skolan: Gillar mina vänner och Oasen, men inte lektionerna
Har du druckit så du spytt? Japp
Tror du på dej själv: Inte alltid
Blir du åksjuk: Nej
Tycker du att du är hälsosam: Haha oh no, verkligen inte
Gillar du åska: Nej usch. Ligger under täcket och gråter då typ
Spelar du något instrument: Nej
Kan du vissla? - Ja
Äger du en mascara? - Ja haha
Äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? - Japp
Är du en fjortis? - Jag VAR när jag gick på Nordinskolan. Nu tycker jag inte att jag är det
Är du emo? - Inte emo, men lite fjortisdeprimerad
Är du brat? - Nej haha
Gillar du tjejer? - Som kompisar ja
Är du bisexuell? - Nej
Har du nångång tyckt om någon i din ålder? - Ja
Kan du köra skoter? - Nej tror jag inte
Kan du leka apa? - Vem kan inte?
Är du brunett? - Nej
Är du blond? - Nej
Har du haft svart hår/har du just nu? - Jag har haft
Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? - Kan inte sätta foten bakom huvudet
Har du druckit rom? - Ja
Vad har du på dig underkläder? - Nu? Trosor och bh
Vet du vad oral/anal sex är?- Ja haha
När drack du alkohol senast? - Nyss
Är du allergisk mot någoting? - Ne, eller såna där oranga små "frukter" som sitter i blad .. Vet inte alls vad dom heter
Pinsamma frågor för dig nu? - Nej
Senaste
Vem fick du sms av senast? - Kaisa
Vem skickade du sms till senast? - Kaisa
Vem ringde dig senast? - Julia
Vem ringde du senast? - Anton
Vem pussade du senast? - Rasmus
Vem kramade du senast? - Pappa tror jag
Vad drack du senast? - Cider
Har du under den senaste månaden
Druckit alkohol: Ja
Shoppat: Nej
Ätit en hel ask müsli: Nej äter inte sånt
Ätit sushi: Nej, aldrig ätit
Stått på scen: På fest ja .. Men inte annars haha
Blivit dumpad: Nej, lite mer dissad typ
Skejtat: Haha nej det kan jag inte
Färgat håret: Nej
Stulit något: Nej
I framtiden
Hur gammal vill du vara när du gifter dig: 30 typ
Namn på barn: Vill ha ett barn och jag har bara tänkt typ Linn haha!
Ditt drömbröllop: På en strand
Vad vill du bli när du blir vuxen: Journalist
Antal männsikor du skulle ge ditt liv för: Ingen faktiskt
Antal CD skivor du äger: Det är några stycken, på vinden dock
Antal piercings: 2 i öronen och en i naveln
Antal tatueringar: Inga
Antal gånger har du varit med i tidningen: Några gånger
Antal saker du ångrar: Ångrar inget allvarligt
Brukar du
Titta dej själv i spegeln? Ja
Gnälla? Yes
Skrika? Haha nej
Sova? Japp
Ha ångest: Ibland
Skada dej själv med flit: Nej
Vilja dö: Nej
Drömma mardrömmar: Jadå
Drömma sexdrömmar: Jadå
Ta droger: Ne
Försöka vara annorlunda: Händer väl, men inte alls ofta
Klä dig i svart: Inte längre
Gå till kyrkan: Nej
Gå i skolan: Ja
Ljuga: Vita lögner, men oftast inget allvarligt.
Hata folk: Nej, men ogilla
Lita på folk: Ja, för många
När
Åt du senast: Vid 8
Läste du en bok senaste: I svenskan när vi hade Ann-Sofie .. Vilket var typ ett år sen snart hahah!
Köpte du något senast: När jag va i Göteborg
Svor du senast: Nån timme sen kanske
Sjöng du senast: Nyss
Klagade du senast: När jag var ute
Är det sommarlov: Om 9 veckor
Vem
Saknar du: Julia
Vill du döda: Ingen
Rörde dej sist: Pappa
Vill du slå: Ingen typ haha
Vill du kittla: Haha ingen tror jag
Vill du prata med: Ingen just nu, vill sova
Skrek du till sist: Mamma
Vill du vara som: Ingen
Sårade dig senast: Vet inte
Vill du bli galet full med: Lisa eller Josephine!
Har du
För många vänner: Nej
Tvångstankar: Nej
Någon annan psysik sjukdom: Nej
Skadat någon: Nej
Färgat håret: Nej jag föddes med så här rött hår. Eller?
Brutit några ben: Nej, typ fingret eller så stukade jag det bara .. Det är dock fett snett
Egen dator: Japp, 3
Gjort bort dig rejält: Ja, många gånger
Allmänt
Namn: Frida Olivia Marie Larsson
Smeknamn: Frida, Friday
Födelseplats: Värnamo
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Röd
Längd: 1,60
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Vågen
Skor som du bar idag: Converse
Rädsla: Bilar på kvällen. Äckliga män som kollar på en.
Målsättning: Att inte må dåligt när folk slänger så jävla mycket fula ord över en
Din första tanke när du vaknade imorse: "Tess! LIGG STILLA ÄCKLIGA KATT"
När somnade du: Igår? typ 12 tror jag haha
Pepsi eller Coca Cola: Coca Cola ffs!
McDonalds, Max eller Frasse?: McDonalds!
Adidas eller Nike: Adidas
Choklad eller vanilj: Vanilj på glass, men choklad på godis
Svär du: Aa fan
Sjunger du: Ja, när jag lyssnar på musik och så
Duschar du varje dag: Kroppen varje morgon och håret typ 2-3 gånger i veckan
Röker du: Ibland
Tror du att du någonsin varit kär: Yes
Gillar du skolan: Gillar mina vänner och Oasen, men inte lektionerna
Har du druckit så du spytt? Japp
Tror du på dej själv: Inte alltid
Blir du åksjuk: Nej
Tycker du att du är hälsosam: Haha oh no, verkligen inte
Gillar du åska: Nej usch. Ligger under täcket och gråter då typ
Spelar du något instrument: Nej
Kan du vissla? - Ja
Äger du en mascara? - Ja haha
Äger du mer än 5 olika foundation/puder produkter? - Japp
Är du en fjortis? - Jag VAR när jag gick på Nordinskolan. Nu tycker jag inte att jag är det
Är du emo? - Inte emo, men lite fjortisdeprimerad
Är du brat? - Nej haha
Gillar du tjejer? - Som kompisar ja
Är du bisexuell? - Nej
Har du nångång tyckt om någon i din ålder? - Ja
Kan du köra skoter? - Nej tror jag inte
Kan du leka apa? - Vem kan inte?
Är du brunett? - Nej
Är du blond? - Nej
Har du haft svart hår/har du just nu? - Jag har haft
Kan du sätta foten bakom ditt huvud utan att spy? - Kan inte sätta foten bakom huvudet
Har du druckit rom? - Ja
Vad har du på dig underkläder? - Nu? Trosor och bh
Vet du vad oral/anal sex är?- Ja haha
När drack du alkohol senast? - Nyss
Är du allergisk mot någoting? - Ne, eller såna där oranga små "frukter" som sitter i blad .. Vet inte alls vad dom heter
Pinsamma frågor för dig nu? - Nej

Senaste
Vem fick du sms av senast? - Kaisa
Vem skickade du sms till senast? - Kaisa
Vem ringde dig senast? - Julia
Vem ringde du senast? - Anton
Vem pussade du senast? - Rasmus
Vem kramade du senast? - Pappa tror jag
Vad drack du senast? - Cider

Har du under den senaste månaden
Druckit alkohol: Ja
Shoppat: Nej
Ätit en hel ask müsli: Nej äter inte sånt
Ätit sushi: Nej, aldrig ätit
Stått på scen: På fest ja .. Men inte annars haha
Blivit dumpad: Nej, lite mer dissad typ
Skejtat: Haha nej det kan jag inte
Färgat håret: Nej
Stulit något: Nej 

I framtiden
Hur gammal vill du vara när du gifter dig: 30 typ
Namn på barn: Vill ha ett barn och jag har bara tänkt typ Linn haha!
Ditt drömbröllop: På en strand
Vad vill du bli när du blir vuxen: Journalist
Antal männsikor du skulle ge ditt liv för: Ingen faktiskt
Antal CD skivor du äger: Det är några stycken, på vinden dock
Antal piercings: 2 i öronen och en i naveln
Antal tatueringar: Inga
Antal gånger har du varit med i tidningen: Några gånger
Antal saker du ångrar: Ångrar inget allvarligt

Brukar du
Titta dej själv i spegeln? Ja
Gnälla? Yes
Skrika? Haha nej
Sova? Japp
Ha ångest: Ibland
Skada dej själv med flit: Nej
Vilja dö: Nej
Drömma mardrömmar: Jadå
Drömma sexdrömmar: Jadå
Ta droger: Ne
Försöka vara annorlunda: Händer väl, men inte alls ofta
Klä dig i svart: Inte längre
Gå till kyrkan: Nej
Gå i skolan: Ja
Ljuga: Vita lögner, men oftast inget allvarligt.
Hata folk: Nej, men ogilla
Lita på folk: Ja, för många

När
Åt du senast: Vid 8
Läste du en bok senaste: I svenskan när vi hade Ann-Sofie .. Vilket var typ ett år sen snart hahah!
Köpte du något senast: När jag va i Göteborg
Svor du senast: Nån timme sen kanske
Sjöng du senast: Nyss
Klagade du senast: När jag var ute
Är det sommarlov: Om 9 veckor

Vem
Saknar du: Julia
Vill du döda: Ingen
Rörde dej sist: Pappa
Vill du slå: Ingen typ haha
Vill du kittla: Haha ingen tror jag
Vill du prata med: Ingen just nu, vill sova
Skrek du till sist: Mamma
Vill du vara som: Ingen
Sårade dig senast: Vet inte
Vill du bli galet full med: Lisa eller Josephine!

Har du
För många vänner: Nej
Tvångstankar: Nej
Någon annan psysik sjukdom: Nej
Skadat någon: Nej
Färgat håret: Nej jag föddes med så här rött hår. Eller?
Brutit några ben: Nej, typ fingret eller så stukade jag det bara .. Det är dock fett snett
Egen dator: Japp, 3
Gjort bort dig rejält: Ja, många gånger


random partybild

världens bästa

Nu tänkte jag sova. Gick ut en stund vid 11 och kom hem vid kvart över 12 nånting, och jääääääkla kallt det va ute alltså. Men ja, iallafall så sitter jag här och orkar inte hålla ögonen öppna alls ..

Imorgon drar pappa till Norge, och jobbar. Som de flesta vet jobbar han ju där och är inte hemma så ofta. Nu har han dock vart hemma i typ 2 månader, rätt länge. Men hur gött som helst, för han är världens bästa. 

Vi hörs imon, godnatt.


en blond och glad Frida på Rügen med vääärldens bästa. LOVE YOU!

random #5

Sometimes truth needs a lie.

bmw magasin

Oåtkomlig i nån timme nu då, puss på BMW.


grattis julia, 18 år

Japp, idag fyller min fantastiska bästis år. 18 år. Grattis så jäkla mycket, jag älskar dig!

Jag vaknade precis iallafall, skitskönt. Idag lär jag väl umgås med pappa och Jens och kanske övningsköra? Ja, troligen blir det så.
Men återkommer senare, för nu måste jag äta frukost.


trött tjej mot sängen jao

Tänkte dra på en film och sova till den nu. Jag är trött som fan, vill sova. Imon kommer pappas jobbarkompis Jens hit, trevligt. Han ska sova här till söndag. 

Kvällen med Lisa blev mycket trevlig, mycket snack och skratt som det blir med den tjejen. Hon är fett awesome.

Men hörs imorgon istället, så får vi se vad som händer då!

till lisa

NU SKA JAG UPP OCH GOSA MED LISA. VI SKA SPELA KINECT OCH JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄGER. 

CHACHA BITCHES.




allmänt onödig lista

Har du kysst någon idag? No
Har du haft sex idag? No
Har du ett förhållande? Nä, det va längesen
När går gränsen vid otrohet? Vill inte ens tänka
Är du romantisk? Det vet jag väl inte, inte så tror jag
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Japp
Har du nångång slagit någon? Nej
Har du lekt med någons känslor? Naä, inte vad jag vet haha
Länge höll ditt längsta förhållande? Typ 2 månader tror jag, men det va nog inte jätteseriöst
Hur länge var ditt kortaste? 2 månader, för det va det enda
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Alltså jag skulle vilja ha ett förhållande, men jag vill inte bli sårad och håller mig som singel
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej
Är du en bra pojk/flickvän? Haha, det vet jag inte, tror inte det hahahaha
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Rasmus
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Det va typ nån vecka sen, eller det var mer "vill ge det en chans"-sms. Men kan inte skriva, det blir pinsamt
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? Nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Mamma var 38 tror jag, och pappa 37
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Har inga syskon hihi
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nej
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Alltså, jag har ju inte blivit dumpad för har inte haft förhållande, så typ mest dissad
Har du kysst någon idag? No
Har du haft sex idag? No
Har du ett förhållande? Nä, det va längesen
När går gränsen vid otrohet? Vill inte ens tänka
Är du romantisk? Det vet jag väl inte, inte så tror jag
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Japp
Har du nångång slagit någon? Nej
Har du lekt med någons känslor? Naä, inte vad jag vet haha
Länge höll ditt längsta förhållande? Typ 2 månader tror jag, men det va nog inte jätteseriöst
Hur länge var ditt kortaste? 2 månader, för det va det enda
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Alltså jag skulle vilja ha ett förhållande, men jag vill inte bli sårad och håller mig som singel
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej
Är du en bra pojk/flickvän? Haha, det vet jag inte, tror inte det hahahaha
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Rasmus
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Det va typ nån vecka sen, eller det var mer "vill ge det en chans"-sms. Men kan inte skriva, det blir pinsamt
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? Nej
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Mamma var 38 tror jag, och pappa 37
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Har inga syskon hihi
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nej
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Alltså, jag har ju inte blivit dumpad för har inte haft förhållande, så typ mest dissad


femme natural boost



Jag har druckit godare energidrycker, och jag förstår inte varför den "är för tjejer". Men den var god, smakade grapefrukt. Den var ialla fall värd sina 13:-, och den finns på Ica att köpa! 

Nu ska jag kolla första delen av Hanna Widerstedt och Jockibois "serie", eller vad man ska säga.

fredagen den 13onde

Hur mycket tror ni på otur under fredagen den 13onde? Jag tror på skrock och tror därför att man får jävligt mycket otur. Jag har därför tagit allt väldigt försiktigt idag, och pappa undrade om jag vill övningsköra .. Men icke. Inte idag.

Skolan gick bra, fick C på mitt engelska nationella; muntliga. 
Som de flesta vet pratar jag rätt mycket, för mycket. Ibland .. Oftast utan att tänka. Oftast blir det problem, men ibland blir det roligt.

Fick skjuts av Lisas mamma hem, skönt. Sen har jag och pappa uträttat lite ärenden på banken åt mig, och nu har jag precis fikat. Nu ska jag hjälpa mamma med att städa, sen ska jag troligen träffa Lisa. Bästo.

bus med lisa hihi


torsdag kväll, helt slut

Jag är trött. Vill till min säng nu, fort som fan. Men tro fan att sminket är kvar. 

Ialla fall så tog jag lite potatissallad när jag kom in, och ryggen värker som attan .. Träningsvärk imorgon troligen! När jag kommer hem från skolan imorgon ska jag och pappa fixa några ärenden och sen ska jag och Jennifer sola! Hur gött? 

Jaja, hör av mig imorgon. POOSSS.

lite mer än tre timmar i vedhögen

Har precis hjälpt pappa med att stapla upp veden han klyvde. Tre hela björkar .. Ja, det blev jävligt mycket ved kan jag säga!
Ialla fall, det känns otroligt mycket i ryggen men det är faktiskt skönt, lär somna fort ikväll.

Nu ska jag duscha av mig, sen ska jag upp och slå på tvn.


måsar på taket


psykologin

Sitter på psykologin och kollar film. Ingen lärare, och jag är otroligt jävla trött ..
Hade precis prov, skönt att det är gjort nu. Har inga jobbiga lektioner kvar, bara samhällen och matten .. Och tyskan. Jag skojar bara, alla mina lektioner är dryga som fan!


ögonlocken är tyngre är vanligt

Är otroligt jäkla trött idag. Varför vet jag inte, och det känns väldigt jobbigt. Jag vill bara soooovaa nu!

Men ne, nu ska jag ner och duscha och sen fixa mig .. Fml för denna dagen.


nytt lack igen

Time to sleep. Ja, en lång skoldag imorgon, till halv 4 ju. Efter skolan kommer pappa och hämtar mig i skolan, sen uträttar vi några ärenden. Sen ska jag fortsätta på mina naglar jag började på idag. Rätt nice tror jag dom blir, resultat får ni se när de är färdiga.

Men ja, uppdaterar säkerligen imorgon när jag sitter på bussen. Godnatt.


fridaynight's top 5 - v.14

Glömde göra i söndags, så nu får ni min top 5 för förra veckan. Den här veckan är det bloggar som blir listade, kändisbloggar.
(Klicka på bilderna för att komma till bloggen)

1. Kissies


2. Hanna


3. Keela


4. Isabelle


5. Jockiboi


Vad vill ni att jag ska lista nästa vecka? Kom med förslag, tack!

första världskriget och en redbull

Sitter i min säng och läser om första världskriget. Har nämligen prov imorgon, vilket jag insåg när jag satt nere i soffan och läste nya FRIDA-tidningen.
Köpte som sagt en Redbull innan, gött som fan. Lär vara pigg ett tag nu, och det klagar vi inte över eftersom historian står överst på min "att göra-lista".


övningskör

Har precis kört till Gislaved, och nu har jag kört till Smålandsstenar igen. Ska snart köra hem till tallgatan, men först in till Ica och köpa läsk. Coca-Cola eller Redbull. Bra fråga?


onsdagsmorgon. "första" dagen i skolan

Eftersom jag inte va i skolan igår utan i Göteborg så är ju detta första dagen i skolan för mig. Känns inte kul och jag har redan tröttnat så hårt på bussen. Hårda säten, luktar illa och kommer till skolan för tidigt ..

Efter skolan ska jag iallafall tillbaka till Gislaved för att ta kort till legitimation osv, eller aa .. ID-kort.


svart lack

Har precis målat mina naglar, men mitt svarta lack från Gina Tricot. Det är rätt awesome, men skavs av rätt fort.
De har väldigt fina färger på lacken iallafall, och lätt värda prisen. Tror dom kostar 39.90:- så det är inte så mycket.


nyvaket?

Vaknade precis efter att ha sovit en jävla stund på bussen. Vi är iallafall snart hemma, kommer bli asskönt att komma hem verkligen.
Inte hittat ett skit i Göteborg, endast en sjal med amerikanska flaggan, och det va rätt gött för det har jag letat efter som fan.
Haft så otroligt ont i magen hela dagen, från att jag vaknade och jag har fortfarande ont ..

Snäll Lisa som tog bild på en tröttis som sover? ..


@ the bus

Sitter nu i bussen på väg till Göteborg. Sitter självklart med Lisa och vi taggar museum jäääättte mycket!! Eller? Ne inte så, vi vill ha donken och Gina Tricot för fan!
Vädret är inte mysigt allt, ösregn och kallt. Smart som jag är tog jag min vinterjacka hihi! Men ja, nu ska vi sova och gosa lite på bussen.


pix

En sjukt bra app till iPhone är Pix. Den är fett awesome enligt mig, eftersom jag älskar att redigera bilder. Jag har ännu bara redigerat samma bild 2 gånger, endast för att ni skulle få lite smakprov av effekter som man kan ha!


sista dagen på lovet

Ligger i sängen, där jag legat hela dagen och halvsovit. Skulle plugga, läste 3 sidor och sen somnade jag.

Det känns lite trist att det är sista dagen på lovet, men kan väl vara skönt att komma tillbaka till allvaret också, det är bara 9 eller 10 veckor kvar till sommarlovet! Hur skönt? Åh, längtar som fan verkligen!

Men nu tänkte jag kolla färdigt på Alvin och gänget, som går på 4an just nu. Fucking älskar den filmen, hihi.

Btw, senare kommer ett "app-tips". Kanske en ny kategori? Vad tycker ni?


britney spears

Ligger nu och kollar på nån Britney Spears konsert som går på tv. Lyssnar väl mest på musiken, för hon är riktigt grym, och jäkligt snygg också!

Dagen har bara gått ut på att sova och äta, alltså en skön slappdag. Imorgon måste jag börja med min historia, som jag har prov i på torsdag. På tisdag åker jag till Göteborg med min klass, sa11b och några från tvåan och trean. Vi ska på museum och sedan har vi lite egen tid, då vi ska gå i affärer och handla lite! Blir nog awesome.

Nu ska jag kolla tv, och så somnar jag säkert snart också, haha! Så godnatt.


random #4

Bitch. Du är inte värd min tid, du är inte värd mina ord.

bilder från parteyyyeyeyey

Förlåt, men något hände och jag kan inte vända vissa bilder. Ni får stå ut med det. Är det någon ni vill att jag tar bort också, så är det bara att kommentera!












Tack för kvällen/natten. Det va fett awesome, och jag hade jättekul.

tröttis

Nu sitter ligger jag och kollar Harry Potter och har precis vaknat typ. Sov inte så värst mycket inatt, somnade typ 5. Rasmus drog vid typ 1, halv 2, eftersom han sov här inatt.

Festen igår va iallafall rolig som fan, och tack Kajsa, Sofie och Filippa för att jag fick komma. Påskaftonen blev alltså skitbra.
Rasmus följde med mig hem inatt, då pappa kom och hämtade oss vid kvart i 2.

Bilder från festen kommer i ett senare inlägg!


dags att packa

Nu har Magie kommit och hon sitter och spelar spel på facebook typ HAHA ORKAR INTE.

Iallafall så dra vi nog till Josephine vid typ sex nånting, så tänkte dra fram lite kläder att ha på mig ikväll. Outfit osv får ni ikväll!

lockar?

Vet inte alls hur jag ska ha mitt hår ikväll så jag satt och lockade lite med plattången och fick ett ganska dåligt resultat .. Även inte alls mycket lockar i håret än och ingen volym alls, men troligen blir det såna här lockar. Vad tycker ni?


taagggarrå

Nu sitter jag och taggar som fan inför partyt som väntar ikväll. Magie kommer runt 3-4 tror jag och jag tänkte väl försöka sova en sväng innan det också. Även duscha och fräscha upp mig. Men ja, det hinner jag nog.

Ska snart gå och fixa lite ärenden och sen så hämta en säng till Magie som hon får sova i inatt, för hon ska ge fan i min HAHAH. 

Från nyår på mig och Josephine.



random #3

Din röv borde vara avundsjuk på din mun, för det kommer mer skit ur din mun än ur din röv.

dumma mig

Nu tänkte jag lägga mig och dra på en film. Blir nog Dumma mig, eftersom jag inte kollade på den igår. Trött som fan är jag nu, även ifall jag vaknade klockan 1 idag. Men ja, vi hörs imorgon helt enkelt, så Magie kommer hit och vi drar på fest med Josephine och Runya tror jag. Kommer bli awesome.


lista babyy

SENASTE
personen du tänkte på?: Richard haha.
Personen du kramade?: Mamma.
Personen du pussade?: Vet inte. Mamma tror jag haha!
Personen som sov i din säng?: Det va längesen någon gjorde det, så jag vet inte ..
Personen du skrev med på msn?: Är inte inne där längre.
Personen du var med?: Lisa.
Maten du åt?: Fläskfilé med trattkantarellsås och pommes.
Gången du spydde?: Nån vecka sen.
KOMPISAR:
En kompis du saknar: Julia!
En kompis du älskar riktigt mycket: Ebba.
En kompis du glidit ifrån: Sad but true, Emma.
En kompis du kommit nära: Lisa!
RANDOM:
Stänger du av mobilen när du sover? Nix.
Biter du på naglarna?: Ja.
Har du kysst en polis?: Nej .. Det måste jag göra innan jag dör.
Har du någonting att dölja?: Ja det har jag säkert.
Kan du baka bröd?: Med recept ja.
Vet du hur man frostar av en frys?: Vet inte, aldrig gjort det.
UTSEÉNDE:
Hårfärg: Röd.
Ögonfärg: Blå.
Längd: 160 cm.
Skostorlek: 35-36.
Ålder: 16
KÄRLEK:
Har du en kille/tjej just nu?: Nix.
Gillar du någon?: Nix.
Vem?: -
Har du haft många förhållanden? Nej.
Vad har du på dig nu? Mysbyxor, linne och tröja.
VEM:
vem är i rummet med dig? Forever alone.
Vem fick du senast sms av? Richard.
Vad stog de i det smset? "Internet funkar ej nu också <3"
vem tänker du på nu? Richard haha.
Vem ringde dig senast? Pappa.
vems hus var du senast i? Ebbas.
vem önskar du var med dig nu? Lisa eller Julia!
vem i din skola går dig mest på nerverna? Det finns ett antal!
VAR:
var går du i skolan? Gislaved.
var är din telefon? I mitt knä.
var är din mamma? Nere antar jag.
var sover du? I sängen?
var handlar du mest? Gina Tricot, Cubus och H&M.
var fick du tag i tröjan du har på dig nu? H&M, båda två faktiskt.
vart åkte du senast bil? Jag körde senast bil, hihi. Men hem från Ebba.
var i ditt rum är du? Vid min dator?
VAD:
vad åt du senast? Kinder maxi.
vad drack du senast? Cider.
vad är det för färg på dina byxor? Rosa.
vad är den närmaste saken som är blå? Det finns lite blått på kinder maxi-pappret haha ..
vad gillar du mest med skolan? Rasterna och Oasen hihihih.
vad har du på fötterna? Strumpor.
vad är din favorit färg? Röd och svart.
vilken film såg du senast? Lilo och Stitch.
vad hör du just nu? Avicii i mina hörlurar.
HAR DU NÅGONSIN:
sovit i en annan säng? Yes.
tyckt att din kusin är het? Haha ja! Det är han nu med.
kört över hastighetsgränsen? Japp. Buse här vavavava?!
målat om ditt rum? Ne, tapetserat.
dansat framför en spegel? Varje dag!
stulit pengar från en kompis? Nej.
varit i slagsmål? Nej.
smugit ur ditt hus? Det har nog hänt ja.
haft känslor för någon som inte känt detsamma? Hell yeah, händer varje gång.
älskar du någon nu? Ja, min mamma och pappa hihi.
saknar du någon? Ja.
SENASTE:
personen du tänkte på?: Richard haha.
personen du kramade?: Mamma.
personen du pussade?: Vet inte. Mamma tror jag haha!
personen som sov i din säng?: Det va längesen någon gjorde det, så jag vet inte ..
personen du skrev med på msn?: Är inte inne där längre.
personen du var med?: Lisa.
maten du åt?: Fläskfilé med trattkantarellsås och pommes.
gången du spydde?: Nån vecka sen.

KOMPISAR:
en kompis du saknar: Julia!
en kompis du älskar riktigt mycket: Ebba.
en kompis du glidit ifrån: Sad but true, Emma.
en kompis du kommit nära: Lisa!

RANDOM:
stänger du av mobilen när du sover? Nix.
biter du på naglarna?: Ja.
har du kysst en polis?: Nej .. Det måste jag göra innan jag dör.
har du någonting att dölja?: Ja det har jag säkert.
kan du baka bröd?: Med recept ja.
vet du hur man frostar av en frys?: Vet inte, aldrig gjort det.

UTSEÉNDE:
hårfärg: Röd.
ögonfärg: Blå.
längd: 160 cm.
skostorlek: 35-36.
ålder: 16

KÄRLEK:
har du en kille/tjej just nu?: Nix.
gillar du någon?: Nix.
vem?: -
har du haft många förhållanden? Nej.
vad har du på dig nu? Mysbyxor, linne och tröja.

VEM:
vem är i rummet med dig? Forever alone.
vem fick du senast sms av? Richard.
vad stog de i det smset? "Internet funkar ej nu också <3"
vem tänker du på nu? Richard haha.
vem ringde dig senast? Pappa.
vems hus var du senast i? Ebbas.
vem önskar du var med dig nu? Lisa eller Julia!
vem i din skola går dig mest på nerverna? Det finns ett antal!

VAR:
var går du i skolan? Gislaved.
var är din telefon? I mitt knä.
var är din mamma? Nere antar jag.
var sover du? I sängen?
var handlar du mest? Gina Tricot, Cubus och H&M.
var fick du tag i tröjan du har på dig nu? H&M, båda två faktiskt.
vart åkte du senast bil? Jag körde senast bil, hihi. Men hem från Ebba.
var i ditt rum är du? Vid min dator?

VAD:
vad åt du senast? Kinder maxi.
vad drack du senast? Cider.
vad är det för färg på dina byxor? Rosa.
vad är den närmaste saken som är blå? Det finns lite blått på kinder maxi-pappret haha ..
vad gillar du mest med skolan? Rasterna och Oasen hihihih.
vad har du på fötterna? Strumpor.
vad är din favorit färg? Röd och svart.
vilken film såg du senast? Lilo och Stitch.
vad hör du just nu? Avicii i mina hörlurar.

HAR DU NÅGONSIN:
sovit i en annan säng? Yes.
tyckt att din kusin är het? Haha ja! Det är han nu med.
kört över hastighetsgränsen? Japp. Buse här vavavava?!
målat om ditt rum? Ne, tapetserat.
dansat framför en spegel? Varje dag!
stulit pengar från en kompis? Nej.
varit i slagsmål? Nej.
smugit ur ditt hus? Det har nog hänt ja.
haft känslor för någon som inte känt detsamma? Hell yeah, händer varje gång.
älskar du någon nu? Ja, min mamma och pappa hihi.
saknar du någon? Ja.



imorgon väntar parteyyyeyeyye

Vi åkte ner för att mamma skulle ut och gå med en hund som heter Lou, Ebba och deras är det. Ialla fall, så visste jag och pappa inte vad vi skulle göra då så jag fick övningsköra en sväng. Körde mest i samhället faktiskt, gött. Tycker att det gick rätt bra den här gången. Men som sagt, det är bara att öva hela tiden! 

Imorgon kommer ialla fall Magie hit och så, sen drar vi på parteyeyey med våra vänner och så. Kommer bli awesome, längesen jag träffade lilla Magie nu.



substantiv, adjektiv och verb?

Har du svårt att skilja på substantiv, adjektiv&verb?
Inga problem, skolan har ändrat sina undervisnings metoder:
- Substantiv är ord som man sätter "fan" eller "jävel" efter. T.ex.  klockfan, gubbjävel, etc.
- Adjektiv är ord du sätter "skit" före. T.ex. skitbra, skitsnygg, etc.
- Verb sätter man "utav helvete" efter. T.ex. drack utav helvete, körde utav helvete etc.

Så nu är det skitenkelt för ungjävlarna att lära sig utav helvete.

Källa: Facebook


länkbytisch

Titta vad man ser när man klickar in på Julias blogg idag då.

Kan man bli mer än glad eller? BÄSTO.
Ialla fall, så tycker jag att ni MÅSTE klicka in på Julias blogg, eftersom den är sjukt bra, med mycket bilder. Och att Julia är så fruktansvärt snygg gör att man vill kolla den femton gånger om dagen. Japp.
Klicka [HÄR] för att komma till hennes blogg.

natten är ung

Sitter nu och har precis tvättat bort sminket. Här lär jag blir sittande några timmar till, gött. Senare ska jag kolla på Dumma mig, som jag tror den hette.

Lisa och jag gjorde inte alls mycket, busade på facebook lite med folk och kollade senare på Big Brother. Men hon drog typ nyss, och nu sitter jag här ensam med hörlurarna i öronen. 


lisa bästo

Kom precis hem efter en middagsbjudning i Sjötofta. God mat och nu känns det som att jag aldrig i mitt liv ska äta mat mer. 
Jag körde ialla fall på hemvägen och det gick väl bra antar jag. Fortfarande väldigt osäker, men det går framåt! 

Nu fick jag sms om att Lisa kommer, gött. Så vi lär väl snacka eller nåt, kanske kolla film. 

Men hör av mig sen, lär nog inte gå och lägga mig i tid idag heller .. 


BÄSTO!

till sjötofta

Mot Sjötofta. Solen skiner. Ny tröja. När vi ska hem ska jag köra. Japp.


hitta nemo

Ligger och kollar på Hitta Nemo med katten jämte mig. Mysigt!
Har spenderat hela kvällen framför datorn, men kände att det kunde vara dags att lägga sig för ska upp vettig tid imorgon.

Sen på eftermiddagen ska jag träffa Lisa. Så får vi se vad som händer då. Men vi hörs imon. Ciao!


random #2

step from the road to the sea to the sky
and i do believe it, we rely on
when i lay it on come get to play it on
all my life to sacrifice
Now if you got someone that's worth fighting for, don't let anybody hold you down.

bloglovin'

Ett enklare sätt att kontrollera mina uppdateringar i bloggen är ju självklart Bloglovin'. Så klicka på länken nedan för att följa fridaynight. Hade varit awesome. 

Följ min blogg med Bloglovin

Kommentera detta inlägget om du vill att vi ska följa varandra, för det gör jag gärna!

dagens ..

DAGENS VILL HA:
DAGENS KLÄDSEL:
DAGENS FRISYR:
DAGENS LÅT:
DAGENS PLANER:
DAGENS SAKNAD:
DAGENS DUMMASTE:
DAGENS MISSLYCKANDE:
DAGENS DROG:
DAGENS KÖP:
DAGENS GODIS:
DAGENS HUMÖR:
DAGENS CITAT:
DAGENS ROLIGASTE:DAGENS VILL HA:
DAGENS KLÄDSEL: Blå jeans, naturvitt linne och svart cardigan.
DAGENS FRISYR: I en sne fläta. Men just nu knut.
DAGENS LÅT: Tjena tjena tjena - Byz, eftersom den kom ut på Spotify idag!
DAGENS PLANER: Inga alls faktiskt. Tar det som det kommer.
DAGENS SAKNAD: Julia.
DAGENS DUMMASTE: Att stöka ner på rummet ..
DAGENS MISSLYCKANDE: Inget tror jag.
DAGENS DROG: Coca-Cola.
DAGENS KÖP: Tröja, linne och bh.
DAGENS GODIS: Kinder maxi.
DAGENS HUMÖR: Glad. Förkyld dock.
DAGENS CITAT: Stoppa inte ärtor i näsan.
DAGENS ROLIGASTE: Vet inte, ingenting tror jag!


trehundra kronor

Jag fick påskpresent idag. Av Sahlinarna. Världens bästa. Trehundra kronor på H&M. Tack.



nyheter i garderoben



Stickad tröja, Lindex, 199:-



Linne med knappar, Lindex, 129:-



Bh, Lindex, 179:-

sunlight


göteborgarvän

Somnade halv 5 imorse efter att ha pratat med Anton i 3 timmar i telefon. Min lilla göteborgare hihi!
Somnade till MTV och så, sen vaknade jag nu av att mamma kom upp och pratade med mig.
Idag tänkte jag åka till Halmstad men nu ligger jag i sängen och orkar inte det verkligen. Kanske åker på fredag?

Nu ska jag nog upp, sen kanske ut en runda?


ebbo is in the house

Ebba är här och vi sitter och pratar lite. Längesen som fan alltså, så våra munnar går iett, haha! 
Ialla fall så åt vi grillad hamburgare och lite så innan, awesome. Jag vet inte riktigt när hon ska hem, men när hon drar lär jag väl kolla på film eller något liknande, mys!


godmorgon tisdag, andra dagen på lovet!

Visst känns det inte alls som att det är tisdag idag? Typ söndag eller något.
Jag gjorde inte ett skit i varken söndags eller igår, så aa .. Känner mig lite lat.


en stark resa med morgan och ola-conny

Jag hoppas att ingen missade premiären av En stark resa med Morgan och Ola-Conny. Haha, jävla roligt det där var. Dom kan ju knappt engelska, och ja .. Ni förstår. 

Somnade innan när jag skulle kolla på film. Skulle kolla på The music never stopped. Den verkar ganska bra, men hann se ungefär 20 minuter på den innan jag somnade. Skönt, men inte så bra, för jag lär inte somna ikväll. Ska kolla Big Brother nu, sen kolla nån film eller något. Vi får se helt enkelt. 

Imorgon ska jag vara med Ebba, awesome. Sjukt längesen vi träffades, och det är inte okej alls.

take care

Take care - Drake & Rihanna

Solen skiner ute, mamma och pappa har varit och köpt en ny grill och jag börjar få riktiga sommarkänslor. Dock är min förkylning inget att leka med alls, utan den är jobbig när jag ska sova.
Idag ska jag inte göra allt för mycket, försöka läsa lite historia, för jag satsar på ett D eller C på mitt prov jag har efter lovet! 

Påtal om ingenting så är det väldigt många som tatuerar sig just nu. Så jag tänkte tipsa om en tatueringspapper till skrivare. Det är enkelt, billigt, ni får en egendesignad tatuering och det är helt smärtfritt. [LÄNK]

andra april

Dags att sova, efter en kväll framför datorn och tvn. Så nu ska jag försöka sova, det lär nog gå skitbra för jag är hur trött som helst. 

Vi hörs imorgon. Eller senare idag.

film på g

Sitter nu och skulle kolla film. Men jag orkade inte kolla på den, så satte mig vid datorn igen. 
Har inte orkat klä mig idag, så nu sitter jag i min Adidas-tröja och lyssnar på musik med filmen i bakgrunden. Tankade istället hem tre andra filmer, som jag ska kolla på ikväll/inatt. Happy Feet 2 bland annat. 

Nu ska jag se om dom börjar bli färdiga, sen ska jag nog sätta mig i sängen och kolla lite på tv. Sen film! 



fridaynight's top 5 - v.13

1. Can't stop me (Club mix) - Afrojack & Shermanology
2. Better than I know myself - Adam Lambert
3. Hotter than fire - Eric Saade & DEV
4. Fire (Radio edit) - Adrian Lux & Lune
5. Ingenting står över mig (Benji Of Sweden Radio Remix) - Norlie & KKV & Lucia

Dessa 5 låtar har spelats mest hos mig denna veckan.

I den här kategorin kommer ni kunna läsa mina top 5 listor genom veckorna. Det kan vara allt från musik till bloggar, bilder. Ja, det mesta!
Tipsa om vad ni vill ha för lista nästa vecka (v.14).


första april

Idag är det första april. Vem ska man lura först? Mamma? Pappa? Det får vi helt enkelt se senare.
Nu ligger jag nyvaken i sängen iallafall, ska nog dra på tvn för tror Miami ink. snart är slut, och det är bra.

Uppdaterar sen om jag hittat på något skämt hihi!


RSS 2.0