ensam i gislaved

Sitter ensam i Gislaved, i en busskur och väntar på bussfan som må vara den segaste. Den kommer iallafall 19.32 så passar på att blogga när jag har lite mindre än 20 minuter kvar här .. Själv med min musik. Skönt att tänka igenom allt ibland dock, kanske skulle läsa lite tyska när jag ändå sitter här med skolböckerna?

Pojkis hämtade mig iallafall i skolan innan, och nu ska han träna till typ 20.40 .. Jag orkar inte kolla hans träning så jag tar bussen hem istället. Ikväll blir det kräftskiva, och sedan tar nog jag och Rasmus bilen till Hällabäck för att hälsa på alla onyktra kompisarna vi har. Låter som en väldigt soft kväll må jag säga.

Äh fan, dagens facelook då.


sortering av sten

Sitter på naturen med mikroskop eller vad det heter, och kollar på sten. Strandsand osv. Tog en bild på strandsanden!

Efter skolan hämtar Rasmus nog mig, sen ikväll blir det kräftskiva och mys!


noll inspiration

Bloggen är tråkig som fan. Det enda jag skriver om vad jag gör i skolan, efter skolan osv. Aldrig något spännande. 

Men iallafall så vid halv 6 tog jag cykeln ner till Klädhörnan för att kolla lite. Hittade en skinnjacka, äntligen en jag tyckte var snygg, Den blev det iallafall, och den kostade 499 och kommer från Rut m.fl. 
Hittade även 2 stickade tröjor, som jag inte kan bestämma mig för om jag ska köpa. Men ja, har till lördag att bestämma, så Rasmus får väl hjälpa mig imorgon.

Nehe, ska göra klart mitt projekt till foton imorgon.
Glömde mitt anteckningsblock i skolan, så kan inte lämna in min reklamuppgift i media, som jag egentligen skulle lämna in ikväll. Palla.

NU: DUSCHEN JAPP.




we found 2012

We Found 2012 - The White Panda

Spenderat hela dagen i Gislaved. Först skola till halv 4 och sedan gått i centrum till 6 och strosat runt, uträttad lite ärenden och fikat på Linneas.

När jag kom hem började jag med mitt "projekt" i fotografisk bild, då vi ska göra ett typ av bildspel och visa för några stycken i gruppen. Dom jag ska visa min för är Sanne, Elin, My och Felia. Så det är ganska lugnt med det. 

Imorgon har jag först skola, och då har jag även klassfoto. Åh. Panik över vad jag ska ha på mig, såklart. Mitt hår skär sig till det mesta, kommer se dumt ut på foto .. Så det blir väl typ en brun stickad tröja och svarta byxor. Tråkig outfit, men håret lyser upp det hela. 

Ska ta och måla mina naglar nu, och sedan blir det nog sängdags för mig. 

redhead är trött

Ligger i sängen, musik är på och engelskaboken ligger och väntar på att läsas. Måste börja läsa den nu, kommer aldrig hinna annars.

Orkar för övrigt inte alls att sätta igång datorn och blogga och känner därför att jag kan ligga kvar här och skriva via telefonen.

Var nere på salongen och färgade håret innan, Ebba fixade det på mig, så det blev mycket snack också! Längesen, så det behövdes verkligen. Så nu är håret röd/rosa igen, fan va bra. Luktar gudomligt dessutom!

Ne, nu ska jag läsa boken ett kapitel i boken och sen kolla tv tänkte jag. Eller sova. Är förbannat trött hela tiden. Åh. Godnatt!


dra ut på tiden

Jag är verkligen bra på att dra ut på tiden framför datorn. Jag har inte påbörjat min uppackning av väskan än .. Och så känner jag inte alls för det heller .. Men måste verkligen. Gräs i hela väskan. 
Tvätta av mig sminket står sedan på tur, och sedan lägga mig .. Hur skönt? Damn. Lär somna som en gud. Godnatt.

fuck my life

FML - Deadmau5

Sitter nu med Deadmau5 i hörlurarna. Jag vet inte vad jag får för humör när jag lyssnar på hans låtar .. Blir allt ifrån deprimerad och arg, till pigg och glad.
Snart kommer väl hans nya album ut tror jag. Gottliv som fan. 

Iallafall så är jag klar med läxorna tills imorgon. Både natur och media. Känns otroligt skönt.

Ne, nu ska jag väl göra något vettigt. Kanske packa ur mina idrottskläder, har ju idrott imorgon också. 

media och natur

Åh. Måndag, varför finns du? 

Dagen har varit ganska seg, delvis rolig också. Hade idrott för första gången i tvåan idag. Min gamla idrottlärare har jag, Sead. Otaggad på att ha han ett år till. Dryg människa as fuck.

Slutade fem i 3, och hann med bussen hem då. Åt kryddstarka nudlar och ett glas mjölk. Nu är det dags för mig att sätta igång med medialäxan och naturkunskapen. Lol, vem kom på att ta med skolan hem?

Whatever. Måste plugga nu.

bra avslut på helgen

Väntar på Rasmus, som är på väg hit nu. Blir ett bra avslut på helgen, som varit både bra och dålig.
Insparken var rolig, nya och gamla ansikten. Mycket dans, alkohol och skratt. 

Yapp. Skolan imorgon igen då. Måndagmorgon må vara den värsta på hela veckan. 

Åh. Nu måste han komma för jag är otroligt sugen på äpplepaj som mamma gjorde innan .. Kan ju vara snäll och bjuda pojken på lite paj iallafall. snäll som jag är.

Men vi hörs imorgon istället. Troligen efter skolan, om inte annat när jag är i skolan.
Godnatt!

Bild från Lysekil på min fina Julia.


tråkig söndag

Gårdagen var nog bland dom sämsta dagarna jag haft på länge. Jag var sur. Ville mest sitta på mitt rum och lipa. 
Visst började dagen bra med Rasmus jämte mig. Men jag vet inte. Bakis, trött och tjurig. 

Dagen fortsatte iallafall med matteplugg och familjemys. Somnade redan 11 för att jag var så otroligt trött. 

Idag har jag istället varit väldigt pigg och glad. Ikväll blir det jag som lagar mat, kycklingkebab. Har inget annat för mig ikväll alltså. Åh. Tråkiga söndag.
Btw. Måste beställa tid innan torsdag och tona håret. Det är utväxt och dassigt. Palla rött hår.



i bagaget

Sitter i bagaget med Gotar och softar medans vi är påväg nånstans. Soft kväll som fan, som avslutas med min fina Rasmus! Lagom rund under fötterna, men tror vi ska hem efter vi kört alla till Bokskogen. Kan blogga imon istället.

Godnatt vänner!!


bra start på dagen

Vaknade upp bredvid min fina idag. Bra start på dagen helt enkelt. Åkte till skolan osv, hade en lektion, vilket var fotografisk bild, som faktiskt är intressant och roligt. Sen hade vi visst ingen naturkunskap, och ingen engelska, så vi fick åka hem .. 10.30 gick bussen. Otroligt skönt. 

Hinna med mycket idag ska jag, dammsuga poolen och plugga lite. Även försöka vila en stund och sen runt 6 kommer mina skönheter hit. Frida, Lisa och Clara ska fixa sig här innan det kommer fler. Vi blir nog runt 10-15 tjejer här, som dansar och förfestar lite innan vi sedan ska dra ner till Folkets park där insparken är. Först ska vi dit, senare när vi blivit lite lagom runda under fötterna drar troligen jag, My och Josefine till Långaryd på byggs och barn&fritids inspark. Trevlans.

Ne nu verkar det som det är mat. Sen blir det plugg för hela slanten. Känner mig lite som ett stud nör jag pluggar på en fredag, men ja .. Vad gör man inte för bra betyg?

ensam hos pojken

Rasmus stack precis på träning och nu sitter jag här ensam på hans rum. Han kommer inte hem förrens om typ 4 timmar, haha .. palla. Lär ju sova rätt gött då. 

Skolan idag gick väl som vanligt. Hade 3 lektioner och lots. Fotografisk bild var faktiskt ganska soft, gjorde inte så mycket mer än pratade med varandra. Tror det blir ett bra år, och kommer nog få lära mig en del. 
Sen hade jag matte och media. Fick 3 läxor i media, så tänkte göra dom nu när jag ändå är ensam. Även min svenskaläxa ska jag göra, som jag har till måndag.

Ska prata med hans lillebror nu och sen ska jag göra min läxa. Hej hej.

this is love

This is love [Afrojack remix] - Will.i.Am ft. Eva Simons

Sitter nu med ett bra samvete eftersom jag gjort både matten och mediauppgiften. Känner mig även en aning stolt över att jag inte druckit läsk sen i söndags. Jag har även tränat 2 dagar den här veckan. Och jag har kommit upp i tid på morgonen. 

Imorgon blir det skola, med fotografisk bild första lektionen. Ska bli spännande att se vad det har att erbjuda. 

Nehe. Nu ska jag ta och tvätta bort mitt smink och sen kolla lite tv. Börjar bli ganska trött också, så kan väl lika gärna gå och lägga mig! 

Jag har världens absolut finaste vän!

frida larsson ..


snart klar med första läxan

Nu sitter jag med medialäxan vi fick igår. Den ska vara klar imorgon, så det är väl bäst att göra den. Dåligt intryck om jag inte gör första läxan liksom.
Men snart är den klar, och då ska jag göra klart sidan i matte som jag skulle gjort klart på lektionen. Sen blir det troligen lite rygg och rump övningar. Måste verkligen träna ryggen. Går som en krok. 

Nehe. Skolan idag gick för övrigt bra. Galet seg dock. Avsluta dagen med 75 minuters tyska är inte att leka med alltså. D R Y G T.
Annars har jag bara haft grundämnen idag. Ska läsa en bok på engelska inom 4 veckor. Bör nog börja i tid .. Sämst på att läsa, speciellt på engelska. 

Whatever. Fortsättning med läxan nu.



centipede

Centipede - Knife Party

Sitter i Fokus med Lisa nu och försöker plugga. 2 timmars håla känns så ovärt när man först haft 55 minuters lektion och sedan ska vänta 2 timmar på nästa. 
Borde väl göra min läxa tills imorgon, men vem orkar det? Har den dock tills imorgon, så måste göra den antingen nu eller i eftermiddag. Blir nog senare, då jag hellre sitter vid datorn och lyssnar på musik och kollar bloggar. 

Nefan. Taggar ganska bra till fredag faktiskt. Insparken är då. Största festen på hela året, awesome. Ska bli roligt att se alla ettor bli stupfulla.
Blir iallafall förfest hos mig innan det blir folkets park. G O T T .

första skoldagen

Drar till med ett iPhoneinlägg då jag inte orkar blogga med datorn idag.

Skolan gick bra idag. Mycket nya ämnen idag, naturkunskap, media och filmskapande. Verkar faktiskt väldigt intressant. Mest fått information om allting idag, men som det låter verkar det bra!

Efter skolan kokade jag nudlar och gick sedan ut på en powerwalk. Kändes väldigt skönt faktiskt, avslutade det hela med lite knäböj då mina knän är otränade as fuck och gör ont.

Nu ska jag sova och imorgon blir det uppstigning vid kvart över sex för skolan. Rutinerna kommer inte sitta förrens om någon vecka, så ganska segt just nu. Godnatt!


dagens outfit


last time

Last time [Knife Party Remix] - Labrinth

Nu säger jag godnatt till detta sommarlovet. Tack alla för den här underbara sommaren. Allvaret sätter igång imorgon med en lång dag, vara i skolan ända till halv 4. 

Godnatt vänner.

en helt vanligt 95-frågors-lista

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet? Längre än mig. Vältränad. Tatueringar.
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Ja.
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Pappa.
4. Hur lång är du? 160 cm var jag sist jag mätte mig.
5. Vilken är den senaste filmen du sett? Never back down. Tröttnar aldrig.
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: "Jag antar att vi inte har mycket att välja på;) Det är jag:)"
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsa är smidigt, men ringa går fortast.
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta.
9. När såg du senast din mamma? 10 minuter sen.
10. Icke godkänt i något ämne? Nej.
11. Mvg i något? Nej.
12. När vaknade du idag? 9 typ.
13. Vilken är din favoritplats? Finns många olika, men oftast nånstans där jag har människor jag tycker om runtomkring mig.
14. Vilken plats föredrar du minst? Där det är ensamt.
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? I typ Göteborg eller något.
16. Hur stor är din säng? 90 cm.
17. Vad sover du i? Trosor.
18. Hur många kuddar har du i sängen? 3 stycken.
19. Var har du bott/bor? Smålandsstenar.
20. Tycker du om kinamat? Japp.
21. Tycker du om kaffe? Nej.
22. Vad dricker du helst till frukost? Juice, oboy eller mjölk.
23. Kan du spela poker? Vad för poker?
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Ja, 2 stycken faktiskt.
26. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och tyska.
27. Har du någonsin åkt ambulans? Nej.
28. Föredrar du havet eller en bassäng? Bassäng.
29. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, alkohol osv.
30. Är du cool? Men självklart.
31. Kan du rulla med tungan? Ja.
32. Vem är den roligaste människan du känner? Lisa, haha!
33. Vad har du för ringsignal? Marimba.
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Haha ja.
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Min datormus har lite rött på sig.
36. Kan du byta olja på bilen? Ja, faktiskt!
37. Vilken var den senaste boken du läste? Läser inte.
38. Har du haft sex under de senaste två månaderna? Ja.
39. Dansar du i bilen? Ja självklart.
40. När var du i kyrkan senast? När Ebba konfirmerade sig tror jag!
41. Hur många hål har du? I öronen? 2 isåfall.
42. Har du någon piercing? Naveln och öronen.
43. Har du någon tatuering? Nej.
44. Gillar du någon just nu? Ja.
45. Röker du eller snusar? Nej. Feströker ibland.
46. Har du pojkvän/flickvän? Ja typ.
47. Vad är ditt mobil nummer? Tänker jag inte skriva ut här.
48. Vad ska du göra ikväll? Sova. Skola imorgon .
49. Har du några syskon? Nej.
50. Hur mycket pengar har du på din mobil? Har abonnemang.
51. Vad är ditt drömjobb? Journalist, fotograf eller tv-producent.
52. Drömmer du ofta? Ja. För mycket.
53. Saknar du någon? Ja, Julia.
54. Vad är det bästa som hänt dig? Jag vet faktiskt inte. Har nog inte hänt något "bästa" än ..
55. Vad är det sämsta som hänt dig? Lögner.
56. Hade du kunnat ändra på det sämsta? Sagt är sagt, gjort är gjort. Vi kan inget göra?
57. Tycker du om att städa? Nej.
58. Är du slarvig med dina saker eller väldigt rädd om dom? Iphonen är det ända jag är rädd om typ.
59. Vad är din största fobi? Disktrasor. ÅHHÅ .. så vidriga. Sen ensamhet och allt sånt där.
60. Tror du att du kommer övervinna den en dag? Ja, disktrasor typ .. Men troligen inte ensamheten.
61. Hur många timmar per dag sitter du vid datorn? För många.
62. Vem är mest lik dig av alla du känner? Lisa. Eller alltså till sättet då.
63. Något du aldrig skulle klara dig utan? Mina vänner och min iPhone.
64. Vilken är din favorit Marabou? Nonstop.
65. Är du allergisk mot något? Nej.
66. Vad var ditt senaste köp? Vet inte säkert, men troligen en hamburgare i Ullared.
67. När går du och lägger dig en vardag? 10-11 när jag ska upp till skolan.
68. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? Shoppat. Bjudit folk jag tycker om på resor osv.
68. Nämn en sak du är nöjd med över dig själv? Att jag vågade prova rött hår .. Trivs som fan i det.
69. Är du kär just nu? Jadå.
70. Har du kysst någon idag? Nej.
71. Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? Ja.
72. Har du ett förhållande? Ja typ.
73. Om nej, varför inte? -
74. När går gränsen vid otrohet? Vid tanken.
75. Har du varit otrogen och om ja, varför? Nej.
76. Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? Haha ja.
77. Är du romantisk? Nej tror jag inte.
78. Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Tror jag inte.
79. Är du svårflörtad? Nej, tyvärr.
80. Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja.
81. Har du någon gång slagit någon du tyckt om? Ja.
82. Har du haft sex med över 20 personer? Nej.
83. Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Förhållande.
84. Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej.
85. Är du en bra pojk/flickvän? Haha ingen aning.
86. Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Rasmus.
87. Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Haha jag vet inte, må väl varit Rasmus isåfall, men inte på det sättet.
88. Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? Nej.
89. Har du nångång haft ett one-night stand? Ja, typ.
90. När fick du din första kyss? Min första riktiga kyss var nog i sjuan.
91. Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Jag vet inte faktiskt, mamma var typ 37 tror jag.
92. Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Har inga syskon.
93. Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nej.
94. Vad gillar du för stil på tjejen/killen? Piké och rugbytröjor. Spretigt hår.
95. Vad skulle du göra för den du gillar nu? Beror på vad det gäller.


massa prat, mindre svamp

Vi hittade vi inte en enda kantarell, bara en massa andra svampar när vi var ute i skogen innan. Men det blev en massa prat med pappa, och en liten fikapaus med gifflar och Coca-Cola. Mysigt. 

När vi kom hem slängde jag in lite tvätt i maskin som jag behöver i veckan, och sedan tränade jag i en halvtimme ungefär. Det brände riktigt i musklerna, så det kändes bra. 

Nu tror jag nog att min tvätt är klar, så ska hänga upp den och sedan blir det nog att kolla lite tumblr, film och sedan sova! Imorgon väntar skola. Nice bror.

dagen i ära

Dagen i ära går åt till att lyssna på Deadmau5. Aldrig tyckt om hans musik, men börjat lyssna och nu kan jag inte sluta. Så nu lär väl Deadmau5 spelas sönder hemma här, stackars mamma och pappa som får stå ut med mina låtar som står på repeat hela dagarna.

Ghost 'n' Stuff - Deadmau5 feat. Rob Swire
The Veldt [Tommy Trash Short Edit] - Deadmau5 feat. Chris James

Strobe [Radio Edit] - Deadmau5


10 dagar

Dag 1 - Favorit skorna
Dag 2 - Daglig hårstyling
Dag 3 - Bästa bok/tidning
Dag 4 - Toppfilmer
Dag 5 - Ett klädcollage där du vill ha allt
Dag 6 - Hudvård
Dag 7 - Träning och kost
Dag 8 - Bästa sminket
Dag 9 - En bild i din garderob
Dag 10 - Din stora dröm

Hittade den här på min vän Claras blogg. Klicka [HÄR] för att komma till den.
Nu ska jag och pappa snart ut i skogen och plocka svamp. Mysigt så där dagen innan skolan börjar!

starkt erkännande

Känns rätt awesome att ligga i sängen den här tiden på en måndag när alla 96or osv sitter i skolan med sina nya klasser. Själv har jag kvar min gamla, men en annan grupp i mediaämnena och i fotografisk bild. Sämst schema såg jag att jag fått, shit pommes. Får typ ta halv 4 bussen hem varje dag, utom 2 dagar, då 3 bussen är det enda alternativet. S K I T S K O L A.


deadmau5


sista lediga dagen spenderas med mina favoriter

Skoldatorn har varit med mig hela kvällen. Inte orkat göra ett jävla dugg och sitter därför här precis som jag gjorde för typ 3 timmar sedan också. 
Hittade en, vad jag tror är en bra workout för rumpan. Imorgon på förmiddagen ska jag och Lisa gå ut på en nästan en mils lång runda på en powerwalk. Ska sedan göra denna workout. 
Under dagen imorgon kommer nog Rasmus också, tror jag. 

Sista lediga dagen innan det är tillbaka till skolan. Första dagen är alltid okej. Andra dagen lagom okej. Tredje dagen är man skoltrött och vill hem .. 
Men jaja, ska väl inte klaga på mina ämnen. Ingen samhäll eller historia. A W E S O M E. Mest media och kommunikation, och såklart basämnena engelska, matte och svenska. Kommer få en ny grupp också, som jag ska ha mediaämnena med. Ska bli trevligt med en typ ny klass. 

Men nu ska jag faktiskt lägga mig och kolla på film. Vilken det blir vet jag inte, troligen typ nån som jag sett innan. Som vanligt. Så filmtips hade varit till hjälp! 
Godnatt då.

P.S. hejfrida på SongPop. Möt mig fegisar!!

tar vara på sommarlovet

I fredags kom Rasmus till mig vid 3. Vi åt här hemma runt 7 och vid 8 drog vi hem till honom. Gjorde inte mycket mer än spelade Xbox och pratade.

Igår åkte vi hit vid 5 för att senare dra på fest. Vi åt, och jag började sminka mig osv, och sen drog vi till Sofie på förfest där glada människor var. När alla blivit lite lagom runda under fötterna gick vi ner till hemvärnsgården där Isabell och Amanda hade fest. Vet inte, men jag var otaggad som fan och hade inte jätteroligt, men festen var lyckad annars. Hoppas iallafall Amanda och Isabell hade roligt! 
Jag och Rasmus drog vid 12 redan, och gick och la oss nästan direkt när vi var hemma. 

Idag vaknade vi inte så goa och glada. Öken i munnen hejhej. 
Men efter lite mat och frisk luft var vi något piggare, men eftersom han skulle fixa lite i Gislaved åkte han vid halv 3. 
Inte gjort något mer än plockat undan på rummet sedan han åkte. Känns skönt att ta det lugnt idag, borde sova snart fan .. Och träna. H Å R T. 

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag försöker ta vara på tiden kvar på sommarlovet .. Som är slut om 2 dagar. Dock kommer det bli skönt, medans det inte alls är vad jag vill. 

godmorgon livet

Ligger nyvaken i min säng, ska ner, äta frukost och sedan måla åt pappa. Ska även köra en runda idag, blir troligen Burseryd och tillbaka. Ne, mer uppdatering kommer! Sista fredagen på lovet förresten, fan.


welcome to the world


our love

Our love - Stereo Palma ft. Craig David 

5 minuters riktig workout för magen. 30 sekunders plankan avslutades allt med. Skönt. Fick ut min ilska på det och känner nu att jag med gott samvete kan ta mig en lång dusch.
Det blir väl sängdags relativt tidigt idag också. Ska upp vid 9 imorgon för att måla osv. 

Sista helgen på hela lovet nu också. Det avslutar vi gött med mys med Rasmus imorgon. Festy på lördag och sol på söndag. Måndag slappa och på tisdag drar allvaret igång igen. Skönt faktiskt. Få in sina rutiner igen. Skola, äta, träna & sova. Förr valde jag bort träna. Men detta året ska förändras! Heja mig, heja mig.



where the wild things are

Where the wild things are - Far East Movement, Crystal Kay

Dagen startade inte bra. Hundskällande. Fortsatte rätt bra med pannkakor och en massa sol. Utomhus har jag spenderat hela dagen! Hur skönt som helst. Njuta in i det sista. 
Var en sväng i Gislaved och hämta mamma också. Och har även hjälpt pappa med att gräva ner någon kabel. Vart riktigt duktig idag och hjälpt både mamma och pappa.

Imorgon väntar först att måla, sen köra lite och sedan städa med pappa. 

Förresten är troligen min stora dator sönder .. Igen. H O R L I V. Vill inte. Allt mitt liv kommer försvinna.
F U C K D Ö R I M I T T H U V U D F E M T O N G Å N G E R. 

Ska ta ut min ilska på lite träning. Kyss mig i arslet vänner.

argggg

Den vars hund som precis väckte mig och fortfarande står och gapar någonstans här bland huset kan försöka få tyst på den jäveln. Låter som en valp. KÄFT HORA. Åh. Förbannat jävla skitarg just nu.

Nu ska jag äta amerikanska pannkakor med glass till frukost. Mm.


gostime

Åkte med Rasmus till Ullared igår vid 2. Fick med mig lite nödvändigheter hem, t.ex. ett nytt skal till mobilen. Något annat coolt var att vi såg både Morgan och Ola-Conny. Awesomeness as fuck.

Åkte hem till honom senare, spelade lite Call of Duty 3. Första gången i mitt liv, så lagom skratt och lite svordomar blev det väl. Kollade på Last Call också, som gick på tvn. Filmen var typ action från början till slut, en riktigt bra film måste jag erkänna.

Vaknade idag vid 11-12. Idag har vi inte gjort något, suttit ute lite och varit i Gislaved för lite ärenden. Sen tog jag bussen hem vid 16.30. 

Nu har jag precis tagit bort mitt gröna nagellack, för att snart dra på lite oranget.
Tränade innan i 30 minuter, stenhårt. Det behövdes, och var riktigt skönt för en gångs skull, eller .. Ne, kunde knappt andas när jag gjorde magövningarna. 
Sa förresten till mina föräldrar innan att jag ska bli hälsosam. Hoppsan. Förvänta er inte för mycket, mamma och pappa, då blir ni troligen ganska besvikna. 

Imorgon ska jag starta dagen med en promenad tror jag. Efter det väntar ingenting typ, hoppas på fint väder så jag kan få lite färg innan skolan börjar. 

nöjd med livet japp.

fotboll och tjejsnack

Vid halv 7 kom Lisa hit, då vi sedan skulle bege oss till Josephine och sedan till Domarvallen för att kolla på b-lagsmatchen som dom spelade mot Bor. 
Kommer inte ihåg resultatet, men jag var väl mer intresserad av allt tjejsnack vi hade under tiden. 

Sitter nu med ett glas vatten och kollar igenom lite bloggar och lyssnar på lite skön musik. Tänkte inte gå upp så sent imorgon på morgonen, utan jag tänkte faktiskt komma upp i tid och försöka ta mig tid att träna lite på förmiddagen. Ska även laga mat till mamma och pappa så får ju bli sänghäng ganska tidigt idag. 
Imorgonkväll åker jag till Rasmus, mys. 


poolhäng väntar

Sitter nu mätt i magen efter en lunch med pappa. Väntar på Kajsa och Sofie som kommer hit, då vi ska ha lite poolhäng .. Troligen iallafall. Om solen någon gång kan titta fram .. Haha. Whatever så måste jag nog snabba mig lite innan dom kommer, har inte klätt på mig än. 

hplyrikz


let's get started for life

Jag sitter nu nyduschad med ett glas isvatten med citron i, efter ett 10 minuters styrkepass. Det låter inte mycket, men för en som totalt vräkt i sig godis, läsk och annat skit hela sommaren, och ett halvår innan det .. Och inte tränat sen juni förra året, så var det grymt jobbigt.

Jag använder mig av appar till telefonen. Daglig workout söker man på, och det finns olika appar för var del på kroppen. Mage, rumpa, ben, armar, kondition och yoga. Det finns även en app som gör ett träningspass för hela kroppen. Jag tycker dessa är otroligt motiverande medans man tränar, eftersom det är en film på en som gör precis som du, vilket får dig att känna dig mer "peppad", iallafall jag. 
Ett enkelt tips till hemmaträning.

Nu ska jag, medans jag dricker upp mitt vatten, skriva ett "schema" över vad jag ska träna var dag i veckan. Ett steg till motivation. Motivationen måste vara där, annars går det inte. Tvinga dig inte till träning.



traditionell lista

OM MIG
Namn: Frida Larsson.
Födelseplats: Föddes på bb i Värnamo.
Bor: Smålandsstenar.
Ögonfärg: Blå
Hårfärg: Röd.
Skostorlek: 35-36.
Civilstatus: Upptagen.
Höger eller vänsterhänt: Höger

SEX OCH KÄRLEK
Tycker du om någon just nu: Ja.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej.
Har du fått ditt hjärta krossat: Jadå.
Har du någonsin haft sex: Ja.
Har du gråtit över kärlek: Ja.
Har du drömt om någon du tycker om: Ja såklart.
Har du haft sex med någon du knappt känner: Nej.
Är kärlek viktigt för dig: Ja.

ÄRLIGHET

Röker du: Feströker.
Snusar du: Nej.
Skolkar du: Gjorde det endel i högstadiet, men inte nu.
Gör du frukosten själv: Japp.
Har du suttit i rätten: Aldrig.
Vem pussade du senast: Rasmus.
Vem kramade du senast: Rasmus.
Är du blyg: Haha nej.
Vad tänker du på just nu: Om man skulle ut och försöka röra på sig lite.


bild från arkivet.

motiverad tjej

Dagen började med uppstigning klockan 11. La i mina sängkläder i tvättmaskin och hjälpte mamma lite med lite mat. När jag tillslut förstod att det var fint väder ute drog jag istället på mig min bikini och gick ut till solstolen. 

Nu har jag städat min garderob och byrå eftersom solen gick i moln efter maten. Gick även ner till källaren för att lägga ner lite saker, och började då rensa bland mina träningskläder. Motivationen steg otroligt och jag känner mig otroligt taggad på att träna. Amanda och jag ska troligtvis börja gymma när skolan börjar. Götthäng.

Ne, nu ska jag nog ta och göra något vettigt istället för att sitta här!

riktiga män kör bmw

Torsdagskvällen spenderade jag med Rasmus, med film och chips! Gårdagen spenderade jag också med honom, och även idag till typ 3. 
Igår tog vi BMW:n och åkte till Värnamo runt halv 11 på kvällen och åt lite McDonald's. Det hela slutade med att vi hamnade i Anderstorp på fest och hälsade på lite fulla ungdomar. Åkte ganska fort därifrån dock och gick och la oss ganska omgående när vi kom hem vid halv 2. Kollade på Transporter 3, då jag somnade .. Hygglig flicka han hittat då japp. 

Sovit och halvsovit hela eftermiddagen, trött som fan idag. Då alla mina vänner är på Sigges tänker jag ligga hemma. Skulle träffat Lisa med det är jag för trött för faktiskt, behöver också en kväll för mig själv, vilket troligen slutar med Crocodile Dundee, som går på tv om en kvart. 

bumbaclot

Bumbaclot Radio Edit - Albin Myers

Efter en hel dag med städning och sovande tänker jag nu ta tag i mitt liv och duscha, klä mig och packa ner lite skit i väskan. Äta lite behövs också, och sen vid 8 kör pappa ner mig till stationen där jag tar bussen till Gislaved där Rasmus möter upp mig. 

Är inte på bra humör alls. Ont i huvudet och misstänkt urinvägsinfektion. H O R L I V. Nefan. Nu måste jag bannemej duscha om jag ska hinna äta osv sen också.

bild från arkivet.

hell yeah

Hell Yeah! - Tiësto & Showtek

Lisa blev hämtad vid 6 för hon skulle träna. Åt lite omelett och kollade precis färdigt på en film vi började glo på. Under dagen hann vi fika på det nya caféet i Smålandsstenar, där även Ebba jobbar. Så mysigt var det .. Och förbannat god muffins hade dom. Vi gick förbi Ica på vägen hem för lite naturgodis och tuggummi.

Nu ska jag skriva färdigt detta, sen ska jag se på nåt avsnitt Ghost Whisperer tänkte jag, är trött idag .. Som fan faktiskt, så blir tidig sömn och imorgon vet jag inte vad jag ska göra mer än att åka till Rasmus på kvällen .. Eller eftermiddagen eller något, vafan vet jag. Måste iallafall göra något radikalt på mitt rum imorgon också .. Fett med röda hårstrån överallt .. Och damm .. Och godis (?!). Whatever. Städning behövs.



hurryyy

I väntan på Lisa så slänger jag in ett inlägg. Fick nu sms om att hon var i Smålandsstenar nu, så bäst att springa ner. Hörs senare!!

lisor gör mig glad

Blev en aning gladare när min Lisa ringde mig på Facebook och pratade lite. Men fortfarande är jag tom på ord. 

Några dagar framöver så har jag planerat lite ialla fall. Imorgon kommer Lisa Fredriksson hit, tror jag, mys! På torsdag åker jag till Rasmus och sover där. Han kanske följer med hem på fredag, och då är veckan nästan slut ju. 
Pappa åker troligen till Norge i slutet av veckan, eller början på nästa. Då blir det bara jag och mamma i huset igen.  Kommer kännas ganska tomt efter 2 månader med fullt hus. 

Jaja, nu ska jag tvätta bort sminket och sedan lägga mig och kolla tv. 

dagens facelook

Kom hem vid 5 och nu har jag precis ätit lite, så lite lagom mätt i magen är jag allt. 

Tänkte nu, med tanke på att mina naglar inte alls gillar städmedel, smörja in dom med massa myrrolja och massera in det en stund. Sedan ska jag måla dom i någon fin kulör.

Känner mig otroligt tråkig idag förresten. Vad har hänt? Jag är inte tråkig, jag är den roligaste jag vet, men idag känner jag mig tom på ord och skratt. Tom på det mesta i mitt liv alltså. Vet inte vad jag ska säga.


larssons städ ab ?

Vaknade halv 10 idag av att telefonen ringde. Tänkte att det va onödigt att somna om eftersom jag ändå ska hjälpa Lotta på salongen idag. 
Så nu sitter jag här med musik på och mätt i magen. Ska börja sminka mig snart och sen fixa håret, och vid 2 drar jag ner dit. Tänkte även beställa tid för håret, göra något åt det här skatboet. Hatar det. Blekt, slitet och allmänt skittråkigt. Måste gör nåt radikalt NU.

Men nej. Sminkmode: ON.



ensam igen

Igår kom Rasmus vid halv 8 ungefär, då vi inte gjorde mycket mer än åkte till Ica och köpte godis och kollade på film och hade det allmänt mys. 

Idag vaknade jag halv 11 och var förbannat pigg, så en sovandes Rasmus fick det inte vara utan jag väckte stackarn. Men whatever. Palla sova bort hela dagen. Så istället åt vi middag vid 12 och sen åkte vi en runda, vilket slutade med mjukglass på Statoil i Skeppshult. Förbannat gott. 

Nu är jag ensam vilket jag varit i typ 3 timmar. Så nu ska jag dra på nåt avsnitt av 24 eller Ghost Whisperer och sen blir det nog en tidig sömn för mig ikväll. 

slitna tjejer

Efter två dagar i stan, så känner vi samhällsflickor att det ska bli skönt att åka hem. 

Gårdagen var rolig som fan, mycket folk i stan och alltså mycket liv. Vi åt sockervadd och skrattade, sprang runt och var allmänt spårade. Dock var min hals värre än vad den varit på länge .. Så det var ett irritationsobjekt igår.

Nu ska vi snart äta flygande jakob med ris och sen blir det väl faktiskt ta bussen till stan och hoppa på vårat tåg. En trevlig helg i Växjö helt enkelt. 
Ikväll kommer nog Rasmus till mig och då blir det väl filmtittande och mys eftersom jag är riktigt trött. 


ensamma partybrudar

Imorse vid 10 var jag och Lisa helt spårade, skrattade åt allt och var allmänt skitdryga .. Rasmus och Pontus ville sova, men icke när Frida och Lisa är i farten. Min hals var även sjukt dryg och gör riktigt ont då jag inte alls kunde svälja vid typ 4-5 imorse. Och även vid 7 vaknade jag av att min mun var en öken. 

Vid 2 idag stack Rasmus och Pontus hem, eftersom de skulle iväg senare idag. 
Vi fick skjuts av dom in till stan, och där gick vi till 6 nånting då vi tog fel buss hem och fick vänta till nästa. Men här sitter vi nu, taggade till tusen och tar varsit glas vin och fixar oss. Kvällen kommer spenderas i stan, där det är Karl Oskar dagarna, typ .. 

Imorgon bär det hemmåt med tåget vid 4 och då ska jag troligen sova och packa upp. Och nu ska jag fortsätta med mitt och tagga, senare tar vi bussen in till stan och softar med Växjöborna.

Snygg frisyr osv. 

hehehheheheeh


Precis kommit hem från stan och nu ska vi ut och ta en rök. Missade alla artister utom Ola och Ivi Adamou, så det va ganska tråkigt, men efter klädpoker och massa skratt är vi på humör igen. 

Nu ska vi ner, hörs imon!

Gästbloggning!

Hej alla Fridas bloggläsare, Lisa här!
 
Nu är iaf jag färdigfixad för Frida går det la framåt.. hehe!  Runt halvsjutiden eller nått så börjar vi dra oss in mot stan! Vi bor nämligen på Campus vid Linnéuniversitet, så det är nice! Nu idag har vi bara chillat och taggat och taggar än som fan! Imorgon blir det förmodligen lite shopping, Frida få stå ut som smakråd åt mig :))
 
Nu ska vi göra oss helt färdiga och pöjkarna börjar närma sig så jag ska strax försöka vägleda dom hit,
lycka till säger jag bara (y) -.-
 
Ha en bra kväll så ses vi! Herrå!! 
Hihi busigt! 

i växjö bröder!

Sitter nu här vid datorn och taggar som fan till kvällen med ett glas rosé och Lisa som springer runt och precis börjat fixa sig. Rasmus och Pålle är på väg hit också, så det kommer bli awesome as fuck. 

Tågresan hit gick bra, lite försenad dock men för oss gjorde det ingenting, vi hittade ändå inte bussen vi skulle ta osv .. Lite halvdåliga faktiskt, men aja, fram kom vi. Bussen gick med bra, när vi hittat vilken vi skulle hoppa på .. Haha! Och nu sitter vi här då, trött som fan är jag, fick ju gå upp 8 imorse för att hinna. Men ja, lite vin och lite musik gör mig på bra humör!!

Nu tänkte jag kolla kläder, vafan ska man ha på sig? 


det börjar ordna upp sig

Efter lite snack med Lisa så verkar det som att allt ordnat upp sig. Nu ska jag bara gå igenom väskan en sista gång, säkert glömt något skit som måste med. Händer varje gång nämligen ..

Är sjukt taggad över att åka nu verkligen, vill bara iväg .. Men får vänta typ 11 timmar till. Det lät mycket längre, så aa .. Haha! Men nu ska jag prata färdigt med Rasmus och sen ska jag ta och sova. Uppstigning klockan 8 imorgon, heja mig!

dagen är kaos

Blä. Allt är kaos nu. Vafan ska man ha med sig en helg. Festival imorgon och troligen på lördag. Vara ute hela tiden, dricka och gå på stan. 
Handduk [x]
Shorts [x]
Underkläder [x]
Tröjor [x]
Hårfön [x]
Mobilladdare [x]
Dator + laddare [x]
Tandborste [x]
PLÅNBOK [x]
Palla, jag kan verkligen inte packa .. Kaos hela dagen. 15 jävla necessärer typ .. 17 olika tröjor och toppar. Tror jag klarar mig en vecka med den här packningen. Åh. Sääämst är jag. Plånboken är viktigast. Och ipren. Men det ligger ändå i min plånbok. 

Men gud så taggad jag är. Upp vid 8 imorgon typ. Ta tågeet vid 10 från Värnamo och sen landa i Växjö vid 11. Softination på hög jävla nivå vill jag säga. Uppdateringen blir väl som vanligt ganska dålig när jag är borta, men nån bild slänger jag väl in, för det lär väl bli ett antal!

Nu ska jag prata med Lisa och planera det sista!

då taggar vi bröder

Packar för fullt till Växjö nu! Handduk, lakan och shorts är dock det enda som finns där i just nu .. Men mer kommer. Drog till med en mobiluppdatering nu, orkar inte starta datorn. Musiken dunkar i mina högtalare, Calvin Harris. Man kan inte bli mer taggad än vad jag är just nu för imorgon bär det av mot Växjö med min bästis Lisaaaa!! Omg så jävla galen helg. Hoppas bara halsen mår bättre imorgon, för idag är den en riktig plåga .. Aja. Hör av mig senare.


svullen halsmandel

Nu är det så att jag åkt på nåt jävla virus. Ont i halsen, kan knappt svälja och min ena halsmandel är svullen as fuck. Hostar när jag lägger mig ner och ni vill inte ens veta hur det känns att gäspa.

Nene, snart kommer min Lisa hit och då ska vi utföra lite ärenden och sen ska vi troligen tagga fredag som in i fan. Jag vill dock bli frisk, så ska nog sno en ipren hos Lisa sen, för hos oss var dom slut. FUCKING FUCK.

Whatever. Hur mår ni då? Tänk att det är 1 augusti idag. 20 dagar kvar till skolan börjar. Och dessa 20 dagar ska vara kaos. 

Nu ska jag leta upp en halstablett och sen gå ner och kolla på tv och vänta på Lisa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0