new year

det blev inte alls bra uppdatering, orkade verkligen inte och kändes ganska ovärt när man ändå bara skriver att man åker skidor.

kom hem igår och vid 8 fick vi mat hos rasmus. sov här inatt, för vi åkte till hans farmor och farfar på förmiddagen. fick ett jättefint armband från märket snö av dom.
senare ska vi hem till mig, för att sedan dra på festligheter. kan inte riktigt fatta att det är 2013 imorgon .. galet.

men iallafall, tänkte göra en summering av året när jag kommer hem sen!

bild från bilen igår


ralph lauren


italy baby

sitter i italien, med min fina pojkvän och min föräldrar. så jävla härligt, och snart ska vi inviga första kvällen med varsin pizza! lyx.

ville bara berätta detta, men kommer bli normal bloggning för har wifi i lägenheten. heyhå italy baby

saknar min festis


hej då sverige

efter allt krångel är vi äntligen på väg nu. pappa hämtade vi 00.55 igår i halmstad, så vi var inte hemma förrens 2 inatt. 2,5 timmar sömn har vi alla fått, så lagom trötta.

jag och rasmus har varsin kudde och varsin filt här bak, godis och musik. japp, vi fixar detta utan problem! nu ska vi åka vidare.


fuck norge

varför ska allt krångla när vi ska resa? pappa sitter fortfarande i oslo, och verkar inte komma hem. flyg, tåg och allt annat skit är försenat och krångligt. jävla fan.

verkar inte ens som om han kommer hem ikväll. fuck this shit.

är vrålhungrig. don't know why, men iallafall så är jag totalt pissed of på norge. det var stressigt som det var, och nu istället är det megakrångligt och mamma är sönderstressad. tack trondheim, ni suger.


9.55 i livigno

webbkamerorna på internet visar inte helt fel bilder över livigno! snö och sol. herregud så extas är jag.

snackar med pappa på facebook också, han sitter och väntar på planet i trondheim just nu, så nu är han på väg hem, skönt.

tänkte ringa han, prata lite. sen ska jag upp och hoppa, städa och hänga tvätt blir mitt arbete idag.


du, jag har aldrig träffat nån som du

jag orkar inte blogga nu. har nästan packat färdigt allt. imorgon ska jag städa, träffa lisa, packa färdigt, köpa julklappar till rasmus och sen kommer pappa hem och rasmus kommer hit för sista packningen.

på fredag klockan 5 åker vi härifrån. tidig uppgång vid 4, så det gäller att sova tidigt imorgon.

men tänkte blogga imorgon.

btw. tomtefesten var ganska lam, men jag hade rätt roligt med mina vänner! sov hos rasmus inatt, var i skolan en stund idag, och sen åkte jag till rasmus igen. kom hem halv 5, och då skrev jag klart insändaren, packade och hjälpte mamma med lite skit.

är så fruktansvärt pepp på att åka nu! åh vill ha fredag, nu nu nu.

godnatt

världens bästa lisa och jag för nån vecka sen


that feeling

hur ska jag förklara den här känslan?
det är sista dagen i skolan. det är tomtefest ikväll. jag åker till italien på fredagmorgon.
jag är såååå jävla glad!

iallafall har min sista svenskalektion för det här året nu. snart även min sista naturlektion. måste skriva klart min insändare. så dags att vara lite produktiv. annars lever livet bra!

grunden till svartsjuka är rädslan att förlora den du älskar


a girl's best friend

klar med alla mina fotografier som ska skrivas ut imorgon. orkar inte göra min fotoanalys, så struntar i den och kanske mailar in den nån annan dag. min insändare får jag jobba med i skolan imorgon, men har kommit en bit på den också. så nu känner jag mig rätt slut i huvudet. tror att jag ska upp och bädda om sängen och sen lägga mig för att kolla på tv.

imorgon är det sista skoldagen. herregud. helt sjukt! tomtefest på kvällen, inte ett dugg taggad just nu, men det blir väl bättre imorgon. dock är jag totalt sur över skorna, men beställde nya idag igen, storlek 35 den här gången .. och ska skicka tillbaka dom andra.

men japp. vi hörs imorgon, för just nu är jag inte så värst pepp på att göra något mer! godnatt


fucking shit

har för mycket att göra just nu. två inlämningar tills imorgon. alla mina fotouppgifter ska in imorgon.

fick även mina skor jag beställde förra veckan idag. var och hämtade dom, men självklart är dom förstora. 36 är förstort. kan ni förstå min ångest över minifötterna?

iallafall så måste jag skynda med mina läxor. sen ska jag börja tänka på vad som ska med till italien, för dit åker jag på fredag! så härligt.

norrköping station

sitter just nu på stationen i norrköping och väntar på tåget som kommer om en halvtimme. har suttit här i en och en halvtimme, och då har jag och mamma hunnit äta varsin kebabtallrik!

känns riktigt skönt att vara på väg hem faktiskt, dock hatar jag att vänta på tågen. är hemma tjugo i 9, och då blir det väl att sova.

men nu kommer väl tåget om 20 minuter så kan väl försöka va lite social mot mammi.


girls get jealous easily

alltså ni anar inte hur jävla tråkigt jag har det. skojar inte, men så här tråkigt har jag inte haft det på år och dar. lär väl gå och lägga mig snart eller nåt, för här tänker jag inte sitta mycket längre.

åker hem imorgon vid 1. har sån hemlängtan nu.

idag har jag och mamma gått på stan. kollat på massa grejer, men när man inte ens har 100 kr på kortet känns det ovärt att köpa någonting.
ikväll är jag deprimerad över att alla festar, och jag sitter här. långt åt helvetet.

nu ska jag inte göra någonting alls, som jag gjort hela dagen. whatever, godnatt


fuck this shit

förevigt ensam i sala. inga vänner. ingen dator. inget mtv. endast mormors och mammas tjat. är även förevigt ensam när det kommer till sms också. allt känns som en evighet!

vill hem nu. imorgon ska det visst bli snöoväder, och säkert är tågen inställda på söndag. isåfall går jag hem. skiter i vilket, ska hem från detta stället!

nu verkar det som om både mamma och mormor ska sova. jag kan inte prata i telefon, så får väl helt enkelt försöka ta och sova också. fan. varför jag?


follow me

glöm inte min instagram kära vänner! @fridaalarssons


om en vecka ..

ligger nu i mormors soffa med mamma och mormor som tjatar i bakgrunden. kan man ha tråkigare liv? hatar det här stället, hatar att vara i sala. speciellt när pappa inte är med.

om en vecka är vi i tyskland, påväg ner till italien! så härligt. kommer bli så skönt att komma från skiten i smålandsstenar, och bara vara med min fina pojkvän och familj i hela 10 dagar!

whatever. har inget att berätta, mer än att jag hatar tåg.


happy life

efter långa sms med en viss person, som varit ett besvär för mig. mår så mycket bättre och kommer nog somna med ett leende på läpparna ikväll.

läste även på lisas blogg att hon hissar mig. kan man bli gladare? bestisfestis, worlds greatest.

tänkte packa klart allt jag ska ha med till sala nu, för imorgon åker jag dit och spenderar helgen där. tyvärr. hade hellre varit hemma och blivit frisk, men nu är det som det är och jag kan inte göra något åt saken.
tänkte även föna håret, och sedan gå och lägga mig.

men vi hörs imorgon. nu tänkte jag tralla vidare med livet. godnatt

#bestfriend

a piece of my life


jag är ledsen, men jag kan inte

folk säger, va med människor som gör dig glad och glöm dom som gör dig illa. men om människan som gör mig lycklig, också gör mig nedbruten. hur ska man tackla det?

dagen har inte mycket mer känslor än ledsamhet och besvikelse. fan för den här torsdagen. brinn i helvetet

glad tjej i oasen innan


jag kan bara inte acceptera det

jag har svårt att acceptera folks förflutna. svårt för att fatta att dom en gång varit svin, och dom tror att jag ska kunna lita på dom? jag kan inte acceptera det bara.

jag är väldigt hatisk också. jag kan inte acceptera folk som verkligen glor. det har blivit mer nu på senaste tiden, och jag fattar bara inte vad det är? är jag så ful? säg det till mig istället, snälla.

tänker fortfarande så jävla mycket också. nu har det även kommit mer i tankarna. inte bara det gamla vanliga, att jag inte duger för folk. nu också att mina närmaste, blir lyckliga av andra mer än av mig. det är det. jag vill göra folk lyckliga.

whatever. behövde bara skriva av mig. hörs imorgon, mår inte så bra just nu.


worlds greatest

åkte hem från skolan, eftersom jag mår väldigt dåligt idag. förkyld och troligen feber. även förbannat elaka tankar som gör mig hemskt ledsen.

kollade på harry potter när jag kom hem, somnade och nu är mamma hemma, som ikväll vill uppmuntra mig med pizza. naw, världens bästa!

katten ligger i soffan med mig nu. älskade kisse, den enda som förstår mig.


dada life

feed the dada - dada life
kick out the epic motherf**ker - dada life
so young so high - dada life
rolling stones t-shirt - dada life
everything is free - dada life

har svenska. jobbar inte så värst mycket, sitter mest och nyser. att vakna med feber, men att gå till skolan är rätt jobbigt. whatever. har håltimme nu, efter den här lektionen. skönt! blir nog en varm oboy och en fralla i oasen.

ikväll ska jag nog göra julgodis med familjen hultman. så himla mysigt! sen blir det nog att börja packa ihop, för på fredag åker jag till sala för att sedan stanna där hela helgen. tråkigt nog.

high on life i somras

spöksnor och hosta

lagade mat till mig och mamma, som vi precis har ätit upp. myser nu i min ziperall medans snoret rinner, hostan är hemsk och huvudet värker. hemsk förkylning.

om precis en vecka sitter jag nog just nu och taggar tomtefest! kommer bli awesome.

nu tänkte jag lägga mig på soffan, dra på mig min filt och sen blir det nog dusch och tidigt i säng.

taggad till italien


live life good

glömde självklart mina nycklar hemma igårkväll när jag åkte till rasmus. idag ska jag springa runt med min hemskt tunga väska.

idag vaknade jag av att rasmus alarm gick igång, och självklart får jag ligga och slå på honom till han stänger av det. jag kunde ta senare bussen, och det gjorde även rasmus som missade den första. klantig

har just nu natur, och skriver klart blogg-grejen. mitt internet fuckar ur som fan, och min förkylning är hemsk. hade även lite feber igårkväll. gött att bli typ halvsjuk nu innan lovet, och italien.

har ialla fall ganska mycket att se fram emot inom de 3 närmsta veckorna.

18 december - tomtefest
19 december - skolavslutning
20 december - pappa kommer hem
21 december - vi åker till italien
24 december - julafton (seriously?)
31 december - nyår

watch out, he will eat you


they say you're a freak when we having fun

dagen började med ett riktigt kaos i bussväg i smålandsstenar. lisa kom inte ens till skolan för hennes buss inte kom, dom har helt enkelt slutat köra skeppshult-bussen.

både jag och lisa var lite halvdeprimerade innan idrottlektionen började, men nu är vi glada igen. dock tror jag att rasmus smittat mig med hemsk förkylning. palla

har för övrigt svenska nu, och skriver på naturen som ska vara klart imorgon. satt uppe till midnatt med den, och idag är jag faktiskt piggare än jag trodde. härlig känsla!

efter skolan idag så har jag inte mycket i åtanke. blir till att gymma och sedan läsa median. måste även ta mina sista bilder till fotografiska bilden! tog två stycken på julia i helgen, men har väl ett antal kvar. kaos!

fuck everything


jaha, här sitter jag med datorn i knät och skriver naturkunskapen för fullt. jag måste skicka den till jocke ikväll, så han får ihop en till del till det imorgon.

avslutade den här kvällen med mcdonalds-mys med rasmus. han kom hit igår efter jag kom hem från halmstad, och så åkte han för 20 minuter sen ungefär. kollade även på hockey innan. så får väl skylla mig själv att jag inte kan sova än, för den här saken måste bli färdig.

whatever. ville bara uppdatera er om att jag inte dött i snöovädret. blogg-appen funkar för övrigt inte på min telefon. därför har det ekat tomt här.

hörs imorgon. godnatt

fredagsmys i oasen

med julkalendern på datorn och fika på bordet, softar jag och sanne denna morgonen! vi har egentligen fotografisk bild, men vi ska fixa bilder osv, så vi sitter här.

äntligen fredag. idag ska jag köpa nya pjäxor och sen åker jag äntligen till julia!


anledningen till mitt hat mot matematik


helst av allt vill jag vara med dig

jag orkar inte träna idag heller.
jag orkar inte göra min natur.
jag orkar inte jobba med matten.
jag orkar inte läsa min engelskabok.

jag vill bara åka till halmstad och julia nu, nu, nu.

somnade en timme när jag kom hem och hade ätit. förbannat skönt faktiskt. har ätit förbannat mycket både igår och idag. känner mig inte så jävla hälsosam. men tänker köra ett hårt pass på gymmet med både styrka och cardio.

men nu måste jag fortsätta på min natur, kommer ju hamna på f-nivå annars. men jag vill inte. imorgon vid 17.08 drar jag från skiten, till halmstad. så jävla skönt.

jag är riktigt trött på det här

sitter och väntar på att min lots ska börja. sista lektionen, sen får jag äntligen åka hem.
jag är så trött på skolan nu. de begär så jävla mycket av oss. ena dagen har vi inlämning, andra dagen läxförhör och så rullar det så. jag orkar verkligen inte att man inte ska ha någon fritid alls. jag personligen pluggar nästan aldrig i förväg, utan jag tar det sista dagen.

behöver verkligen lov nu. behöver släppa allt över julen, komma tillbaka med nya friska tag.

men tänkte blogga nu, för jag har inte alls tid för det sen när jag kommer hem då jag måste göra min natur, hämta min cykel hos lisa och sedan träna. full torsdag, blir skönt att sova ikväll.

bild från i fredags

just smile, always

efter att faktiskt ha jobbat riktigt bra med mina läxor idag så känner jag för att gå in och duscha nu, och sen gå till sängs för att sova.

imorgon är det torsdag. jag glömde göra min fotografiska bild dock, fan. hon lär inte vara glad på mig, men jag överlever väl. jag tänker iallafall läsa texten på bussen till skolan.

tittar just nu på 'stalkers' som är ett riktigt psykprogram. tänk att ha en stalker, som är helt sinnessjuk och verkligen hotar en till livet.

men japp. godnatt 


i just wanna dance in london

sitter och har fullt upp med min natur. känner att jag inte alls vet vad jag skriver om och har skitsvårt för att fatta någonting alls av vad jag ens ska skriva. tänkte även börja med min läxa i fotografisk bild jag har tills imorgon och medialäxan har jag precis gjort klart.

känner att jag inte alls hinner träna idag, även om jag vill. det får helt enkelt bli imorgon då jag inte alls har lika mycket att göra. jo. naturkunskapen då. men den kan vi ju försöka göra så långt som möjligt på idag. kom även på nu att jag har en engelskabok att läsa ut. fan.

i övermorgon är det fredag, vilket betyder att jag ska åka till halmstad, till min saknade julia! ska bli så jävla kul att komma dit faktiskt, eftersom vi inte träffats sen vi var i lysekil.

men nu tillbaka till verkligheten

this is me

osocial mobilberoende liten flicka som inte vill vara i skolan. ångest över tyskan som är nästa lektion. kaos


jag får liksom ingen ordning

började dagen med svenskaprov. kändes väl helt okej, för jag pluggade inte mycket igår heller.

nu har jag och lisa haft håla sen 9.10 och börjar inte förrän 11.15. drygaste timmarna på onsdagen, men man kan ju försöka få något gjort här i fokus istället. så nu sitter jag med min natur som ska vara färdig på fredag .. borde även göra min mediauppgift som ska vara klar imorgon .. och när jag kommer hem har jag en fotografisk bild uppgift som väntar.

ser för övrigt hemsk ut i håret idag. somnade med fuktigt hår, och glömde min plattång hemma. det finns ingen bena, ingen struktur på skiten. bad hairday. pälsmössa på, japp.

eskimå-mode on

sitter i bilen och väntar på rasmus. blir lite övernattning hos min pojke inatt, behövs verkligen i den här kylan.

pälsmössan på. när jag kommer hem till rasmus måste jag verkligen plugga svenska, som jag har prov i imorgon. kan noll. men japp, det är väl bara att försöka sig på skiten. annars så lever livet väldigt bra, och jag försöker att inte vara så hatisk mot alla.

nu kom han tillbaka och nu ska jag vara social! hörs imorgon

eskimåjävel på bussen


you're my kind of perfect

efter ett stenhårt pass, på bara 1 timme, är jag totalt mör i kroppen.

imorgon har jag sovmorgon. behövs. men tänkte sova redan nu pga den lilla tiden jag sov inatt. behöver ta igen det lite!

hör av mig imorgon, för nu ska jag dejta kudden och sova! godnatt

#bestfriend


och nu till gymmet


i can't deny this feeling

som vanligt, omotiverad i skolan. skittråkigt. svenskaprov på onsdag.

dagens att göra blir inte särskilt mycket mer än att plugga. har faktiskt jättemycket i veckan, så tänker faktiskt försöka. ska träna en stund också, träningsvärk imorgon japp.

rasmus sov hos mig inatt. alltså en morgon kan inte bli bättre än att få vakna med sin favorit.

tänkte plugga lite nu. voltaire och rousseau, jonathan swift och daniel defoe. jävla kukansikten


new in

i fredags åkte jag och mina partypinglor till båraryd för att där överraska kajsa med en hel drös av glada och förväntansfulla vänner.
när hon väl kom, med ögonbindel och inte en blekaste aning om vad som skulle ske, blev hon totalt jätteöverraskad! var så himla roligt.

kvällen avslutades med rasmus, och igår var det uppstigning klockan halv 8 som gällde. lagom seg, och jag mådde väl som förtjänat, men var totalt taggad på att åka till göteborg med min bästa vän.
gick mest i nordstan, då det var svinkallt utomhus.
med mig hem fick jag två skjortor, två tröjor och en blus. behövde verkligen fylla på med lite nytt.

har storstädat på rummet idag, dammsugit och plockat iordning. behöver damma min tv, kom jag på nu .. men fan. orkar inte nu.

snart kommer för övrigt rasmus och sover här inatt. imorgon ska jaginte missa tyskan. och jag har även ett hemsk utvecklingsamtal imorgon också. aj aj!

#new in

RSS 2.0