never give her a reason to doubt your feelings for her


återigen på ruta ett

skiter fan i det här. allt jag gör är att klaga och tjura. jag stänger ute människor. jag lever i min egna värld. jag vill bara göra alla nöjda, men det slutar med att jag står där själv tillslut.

jag vill vara som jag var förr. glad och social, trevlig och kunde prata med i princip vem som helst. nu lever jag i min bubbla och släpper inte någon mer än mamma.

pissar lite på livet i vissa lägen. som nu t.ex. ligger även efter hur mycket som helst i skolan och bör verkligen ta igen mig snart. börjar med bokrecensionen som skulle in innan lovet. fuck


this is what i live for

längesen jag länkade musik. tänkte länka de 5 mest spelade låtarna nu, sen får ni helt enkelt ge det en chans!

thrift shop - macklemore & ryan lewis ft. wanz
transcend - steve aoki, rune rk
can't hold us - macklemore & ryan lewis ft. ray dalton
we bounce - michael mind project
wakanda - dimitri vegas & like mike

being happy is the only choice i have

bestämt mig för att vara glad. den här dagen har faktiskt varit riktigt bra och jag har bara tänkt på bra saker hela dagen. tror folk i min närhet har märkt av min stora humörsändring. känns skönt för mig iallafall.

något som inte är lika gott för lilla kroppen är ju intaget av koffein var eviga dag. dock mår man jävligt bra av koffein, blir både pigg och glad. skönt som fan.


high on life bitch


the silver edition

bland det bästa jag smakat. redbull the silver edition. måste smaka röd och blå nu med. är väl ganska sent ute, men bättre sent än aldrig. taggar till mycket plugg och en stunds träning senare. bra måndag!


fuck it, i'm tired of trying

idag är en sådan dag då man helst inte har telefonen vid sig.
idag är en sådan dag då man helst inte pratar med någon.
idag är en sådan dag då man pissar på livet.

svartsjuka och oändligt tråkiga tankar flyger i mitt huvud.
pluggar tyska tills imorgon, till uppsatsskrivningen. skittyska.


colourful


let's be happy


can't hold us


lovely

idag är jag sjuk. magen gör ont och kände inte alls för att gå till skolan med den känslan.

istället sitter jag nu och analyserar en dikt till svenskan med kissen jämte mig.


Steker pommes

Idioten steker pommes. Puss /Lisa


think positive


charlie chaplin


the fear of being forgotten


det måste bli bra, fort


jag trodde jag hade nått botten, men jag var bara halvvägs

this shit fucks up.

helt seriöst. jag blir bara mer och mer ledsen för varje dag som går. nu är det lov, och ensamheten kommer närmare. tankarna virvlar omkring i huvudet som bara den.
jag duger inte. jag duger inte som den frida jag är. jag behöver bli bättre.

jag behöver komma härifrån. och det är fort. jag behöver lämna allt bakom mig för en stund och verkligen ta tag i mina känslor igen. känslorna har tagit över mitt liv, och jag behöver komma tillbaka till den glada.

jag är svartsjuk på tjejer. jag mår dåligt över att se så många fina tjejer. jag vill inte se ut så här och jag tänker dra till med drastiska åtgärder för att fixa den här skiten. jag ser ut som ett helvete. jag är ful. tråkig.
jag vill känna känslan att vara den alla vill vara, den som alla ser upp till och den som alla killar vill ha. jag är inget att kämpa för och jag är verkligen ingenting att vara stolt över.

jag är så långt ner. jag är ledsen, bidrar till att jag inte säger mycket. jag har humörsvängningar. jag känner mig utelämnad och jag vill helst av allt bara åka till min kusin. hon förstår alltid. ingen annan.


fuck this fucking day


sorryyy


i wanna go home

det här känns meningslöst. matematik menar jag. jag ska ha extra mattelektioner på torsdagar, börjar med det efter lovet. herregud. jag som alltid haft rätt höga betyg i matte. fan för detta.

snart börjar iallafall lovet, vilket verkligen behövs. väntar nu för övrigt bara på bussen hem. vill hem nu, nu. träna, slippa tänka på skolan. dock har jag 2 inlämningar och en bok att läsa ut innan måndagen efter lovet. ska kämpa mig till högre betyg nu.

japp. men snart kommer nog lisa och dom så jag äntligen får åka hem.

about 89% of worries never come true, so be happy

det första man får höra när man kommer hem är att pappa har köpt en iphone 5 till mig, gjorde mig mycket glad. i början av nästa vecka blir jag ägare till den. det gäller att byta upp sig! från 3gs till 4s och nu 5.

världens bästa pappa!

nu till matteplugg och sedan träning!


jag har aldrig älskat världen, och den aldrig mig


romeo, where do you have your juliet now?

sitter med ångesten över axlarna. är riktigt nere. deprimerande med skola, snö och allt annat. deprimerad över min äckliga iphone 3gs och jag vill helst av allt bara ha sommar och glädje. har inte varit speciellt glad på länge nu.

skönt att vara ledig idag iallafall. nu ska jag plugga engelska, matte och göra min lektionsuppgift i media. senare blir det träning, hård jävla träning. svettas ut känslorna.

hör av mig när jag är glad. hay


när allt är grått, gråare än grått, då söker jag dig

hemsk dag. snart iväg för träning. först påbörja krönikan.


skip this week? yes please


confused as fuck

efter fredagen har helgen varit lite sne. jag har varit både fundersam, förvirrad och ledsen.

annars har jag varit med rasmus, min fina gosse. dock är det skola imorgon igen, som börjar med tyska och slutar med engelskaprov.

godnatt då

mina sköningar och jag på bild


skål

med världens bästa vän jämte mig och snart lite folk blir detta en skön fredag. skål peeps


hey it's friday

glücklich. äntligen fredag och helg.

har sovmorgon och ligger fortfarande i sängen, men hade faktiskt tänkt att stiga upp nu. blir varken smink eller hårplattning idag, då det va vår läxa i naturen. vi pratar nämligen om kost, hälsa, människor, självkänsla, övervikt etc.

nu ska jag upp. hörs senare


RSS 2.0